www.stinekt.blogg.no
trening, mote og skjønnhet


Jeg er ei jente på 20 år som snart flytter til jessheim, der går jeg vg2 på helseservicfag. På fritiden trener jeg, hvis jeg ikke rir hest. Ellers er jeg opptatt av mote og sminke. Hvis du skal ha tak i meg, kan du sende meg mail til xx-stine-xx@hotmail.com

Annonser


0

Uflaks.....

jadda. Enda sitter jeg her etter å ha planlagt å jogge i over 2 timer nå, men da jeg starta å ta på meg joggeklærene så fant jeg ikke ipoden min, så da vart det å lete etter den i 30 timer. Å til slutt fant jeg den i sekken til Phillip(takk for det liksom) så skulle jeg sette på meg joggeskoene, å de vart pent å pyntelig på. da hadde jeg jo tydelighvis ikke STRØM på ipoden!! mulig å ha så flaks idag.. Så da sitter jeg her med ipoden ladet i pcn å venter på at den skal få litt strøm i seg. Sånn at Stinemor kan komme seg ut i det gode været å jogge av seg litt fett. å heller få litt sånne fine muskler..
Sorry for veldig negativt innlegg, men jeg hadde ingenting å gjøre så da gikk det utover bloggen! Siden Phillip er på jobb å ikke kan få høre litt kjæft, neida:)
Kommentarer    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


hits