www.stinekt.blogg.no
trening, mote og skjønnhet


Jeg er ei jente på 20 år som snart flytter til jessheim, der går jeg vg2 på helseservicfag. På fritiden trener jeg, hvis jeg ikke rir hest. Ellers er jeg opptatt av mote og sminke. Hvis du skal ha tak i meg, kan du sende meg mail til xx-stine-xx@hotmail.com

Annonser


6

MALT SOVEROMMET OG NÅ ER DET ENDELIG RYDDET

Det er så godt å komme hjem fra skolen, blir helt ferdig jeg. Jeg som hadde så mye å gjøre idag! Spørs om jeg ikke må vaske og rydde stua til helgen istedet.
Isåfall, skolen har gått kjempe bra og vi har hatt dans i gymmen, kan tro jeg så deilig ut (overhode ikke) kan ikke danse og tror heller jeg aldri kommer til å lære meg det, men skal innrømme at litt artig var det.

En annen ting jeg funderer skikkelig på er hva jeg skal gå til neste år. Har veldig lyst til å gå på helseservicefaget, men da må jeg enten flytte til jessheim, flisa, eller elverum. Eller om jeg skal gå barne og ungdomsarbeider og bli barnevernspedagog. Men da må jeg gå 3 år på høgskole. Så da er jeg ikke ferdig med utdanninga mi før jeg er 24 år.  Er jo ikke så lenge til da, og jeg er jo ikke så gammel. Også kommer jeg jo til å ha en jobb jeg tror jeg trives med!
Nei jeg får tenke litt til, men en ting jeg ikke skjønner. Er hvordan noen på 16 år kan bestemme seg for hva de skal bli. Det er jo helt tåpelig, mine ønsker når jeg var 16 var å bli make up artist eller frisør. Noe jeg OVERHODE ikke kunne tenkt meg nå. Litt feil at man må ta valg i så ung alder.

Nok om det, i sommer malte jeg rommet mitt og gjorde det litt finere. Jeg er ikke helt ferdig da, pappa må henge opp taklampe og jeg skal ha noen fler bilder på veggene pluss noe pynt osv. du vet! jentegreier :)Btw, Døra på soverommet er ikke ferdigmalt. hehe
Kommentarer


Annette
26.01.2012, 19:06
Så fint du har fått det :)KAREN JO
26.01.2012, 19:27 , URL: http://www.karenjo.blogg.no
så fint det ble!Ida Charlotte
26.01.2012, 20:04 , URL: http://icharlotte.blogg.no
sykt fint! liker fargene du har brukt i rommet! :DMafrie
27.01.2012, 00:31
fint stine;)27.01.2012, 00:33
;)27.01.2012, 00:35
;);)
    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


hits