www.stinekt.blogg.no
trening, mote og skjønnhet


Jeg er ei jente på 20 år som snart flytter til jessheim, der går jeg vg2 på helseservicfag. På fritiden trener jeg, hvis jeg ikke rir hest. Ellers er jeg opptatt av mote og sminke. Hvis du skal ha tak i meg, kan du sende meg mail til xx-stine-xx@hotmail.com

Annonser


2

LITT BEDRE FORM

Skjønner virkelig ingenting jeg nå, helt fin på skolen igår. Kjente kanskje litt at jeg begynte å bli sliten, men ikke sånn at jeg var dau sjuk at det gjorde noe. Dro hjem og var helt grei, stakk innom mamma en liten tur først. Så kom jeg hjem og jogga litt. 1-2 timer etterpå vart jeg helt bleik å kjente det var noe som var galt. 1 minutt etterpå kjenner jeg ikke hendene eller beina mine. Kødder ikke da jeg jeg sier at det føltes ut som jeg var lam, ikke det at jeg vet hvordan lamme folk har det, men noe i samme duren må det jaggu være. For så vondt har jeg ikke hatt det på lenge.
Klarer å ringe pappa å han fikk kjørt meg til sykehuset. Sta som jeg er så vil jeg jo ikke ta blodprøve, enda jeg sitter der å ikke føler en dritt. Mulig Stine, kanskje på tide og komme over blodskrekken nå? Tydlighvis hadde jeg 38,50 i feber da jeg var der, noe jeg ikke har kjent i det heletatt.
Så dem fikk ikke gjort så mye, ettersom jeg ikke ville ta blodprøve. Så hjem igjen og legge seg. Noen timer etterpå var jeg oppi 39,19 og tenkte at nå er det på tide å få lagt seg.  Dagen etterpå og jeg er helt fin igjen. En ting sier jeg bare BLODPRØVE på mandag skal det bli ja. På tide å bli voksen!
Helt sikker på at jeg har overbelastet hendene og beina i det siste så det vart litt mye.

Nok om det, jeg er ihvertfall fin og frisk nå. Det som teller!
Har egentlig ikke gjort så mye idag, bare slappet av og dratt en tur til mamsen og spist hamburger. Nå Skal jeg fyre opp og legge meg foran tvn. Altså på sofaen da, og ligge der til jeg ikke gidder mer.
Men da jeg tenker over det, så har jeg lekser jeg må gjøre også. Heldig jeg er! Lekser og slappe av på sofaen, hmm det kan jo funke det også. Drikke orker jeg ikke, ikke tanken engang..


Skal kose meg så mye på galterud. ligge rett ut og gjøre lekser. JOHOOOKommentarer


28.01.2012, 17:32
Åh, det hørtes trist ut. håper du blir friskStinekt. Trening, mote og skjønnhet
02.02.2012, 21:00 , URL: http://stinekt.blogg.no/
Anonym: frisk som en fisk :)
    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


hits