www.stinekt.blogg.no
trening, mote og skjønnhet


Jeg er ei jente på 20 år som snart flytter til jessheim, der går jeg vg2 på helseservicfag. På fritiden trener jeg, hvis jeg ikke rir hest. Ellers er jeg opptatt av mote og sminke. Hvis du skal ha tak i meg, kan du sende meg mail til xx-stine-xx@hotmail.com

Annonser


0

trenings video pilates/strikk

Hei igjen, her er en trenings video med noen øvelser som du kan gjøre om kvelden eller etter skolen. de er lette og du trenger ikke dra på noe trenings studio for å gjøre dem.
du repeterer dem 12x3 (altså 12 repetisjoner og 3 ganger skal det gjøres) Skal gjøre noen bedre videoer når jeg har tid og lærer meg litt mer selv også, men hvis det er noen som syns dette er ålreit så skreiv gjerne en kommentar så skal jeg fortsette og legge ut treningsvideo!
Vil bare minne på at jeg er ikke proff til noe av dette, og jeg har heller ikke gått noe skole om dette. Så om jeg gjør feil så si gjerne ifra slik at jeg også kan bli bedre. Har noen tips jeg skal komme med senere som gjør fortgang i treningen deres.

Strikk kan dere få kjøpt på biltema, de har hvertfall biltema på Kongsvinger nå. Disse jeg har koster bare 49 kr og er lette og ha med seg
Legger med en link til fitnessbånd som de kaller det: http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Fitnessband-14253/
Kommentarer    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


hits