www.stinekt.blogg.no
trening, mote og skjønnhet


Jeg er ei jente på 20 år som snart flytter til jessheim, der går jeg vg2 på helseservicfag. På fritiden trener jeg, hvis jeg ikke rir hest. Ellers er jeg opptatt av mote og sminke. Hvis du skal ha tak i meg, kan du sende meg mail til xx-stine-xx@hotmail.com

Annonser


1

Oslo

Oslo livet er helt slapt for tiden, er egentlig veldig kjei om dagen. Kanskje fordi Daniel er på kurs å jeg må sitte i leiligheten uten han. Han bor i kollektiv så heldighvis er det andre jeg kan snakke med her også. Igår tok vi oss en liten fest, og idag skal jeg bare slappe av i armkroken til Daniel. Først skal han komme seg hjem fra dette jævla kurset, så vi kan drasse oss bort til butikken og kjøpe oss litt godis og brus!

Så sånn er dagen for tiden, helt ok. I morgen skal jeg vandre litt i butikker og trene. Oslo er en fin by som jeg jaggu trives i.

Kommentarer


Pernille
16.09.2012, 23:42
Du legger ut veldig mye bilder av deg selv, syns du selv du er veldig pen? Det gjør jeg <3 Håper på å se noen bilder av deg og din kjære Daniel snart :) Har dere det alltid så bra sammen og aldri krangler?

Klem
    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


hits