www.stinekt.blogg.no
trening, mote og skjønnhet


Jeg er ei jente på 20 år som snart flytter til jessheim, der går jeg vg2 på helseservicfag. På fritiden trener jeg, hvis jeg ikke rir hest. Ellers er jeg opptatt av mote og sminke. Hvis du skal ha tak i meg, kan du sende meg mail til xx-stine-xx@hotmail.com

Annonser


5

www.dentalsystem.no tannblekning profesjonelt

Hallo til min kjære lesere. Dette er noe jeg har ventet lenge på og skrive om til dere. Jeg har funnet den mest perfekte tannblekningen som finnes. Tennene mine ble hvite på første påføring av produktet.
produktet er produsert og utviklet i USA og er markedsledene innen tannbleking i USA og Europa. Det er enkelt og påføre og mye utstyr som du får med som er praktisk og ha. 
Dette produktet kommer ifra www.dentalsystem.no 

Prisen er perfekt for effektivt tannblekning og det er enkelt og gjøre det selv. Det er også gode bruksanvisninger og praktisk og ha med seg hvor som helt. om du skal på ferie eller til ei venninne. 
Mappen som tannblekningen er oppbevart i er i flott design og man kan se med en gang at dette er seriøse mennesker som har produsert dette merket. 

Selv har jeg dette tannblekning produktet. Pluss at jeg har Polish settet som jeg bare elsker. Det fjener missfarging og gjør tennene dine skinnende. Også ikke nok med det, de forebygger plakk dannelser.
I dette settes følger det med tannpasta som du smører på tenne hvor du så bruker maskinen som dirrer tannpastaen på tennene og du kan føle at de allerede har blitt blankere og hvitere. Jeg bruker dette nesten hver dag, men du skal kun pusse hver tann i 5 sekunder. ikke mer! 
Tennbleking settet har jeg ikke prøvd ut så mye at jeg ikke kan si så mye sikkert om det, men jeg er nok sikker på at det er like effektivt som polish behandlingen. her får du med blått lys også munnskinner og masse annet som er praktisk og ha. Dentalsystem.no har mange andre produkter som også er effektive for tennene og for og holde vedlikehold 

Dette er hva som står om produktene på hjemmesiden www.dentalsystem.no 

For deg som ønsker ett blekesystem med bleke gel, munnskinne som du enkelt former etter fennene dine, og ett innoativt nytt LED system med innebygd radio.  Settet er enkelt og meget behaglig i bruk, og med denne LED lampen trenger du ikke fysisk holde LED enheten under blekeprosessen. Resultatet er effektivt og ganske enkelt slående. Ett av våre mest solgte produkter.  Suppler som sagt med emalje Booster som vi tidligere har anbefalt!

For deg som ønsker å bevare den fargen du har oppnådd etter endt tannbleking og som ønsker å beholde ditt nye hvite smil er dette ett "must" Polishing settet gjør dine tenner skinnene hvite og forebygger missfarginger og plakk dannelser. Tennene skinner og munnhulen føles ren og behaglig etter behandling. Dental system tilbyr dette produktet som eneste i Norden. Du merker garantert en forskjell


Jeg kan si at jeg er stor fornøyd med dette produktet. og jeg kommer helt klart til og fortsette med dette.. Ingen tvil! 
Hvis bestiller gjennom meg kan du skrive STINE i rabattkode som kommer inn når du bestiller. og du får 10 % avslag. Dette må dere bare prøve!!
Kommentarer


tiffanysande - mamma til Emilian
26.02.2013, 16:04 , URL: http://tiiffanysandee.blogg.no
Jeg vil ha også ha, Stine!isabeth
27.02.2013, 00:57
Dette så veldig bra ut!Anniken FKj
27.02.2013, 00:58
Kan du lage før og etter bilde senere?

Vuderer og kjøpe meg detteStinekt. Trening, mote og skjønnhet
27.02.2013, 01:00 , URL: http://stinekt.blogg.no/
Det er veldig bra også :)isabeth:Stinekt. Trening, mote og skjønnhet
27.02.2013, 01:00 , URL: http://stinekt.blogg.no/
Kan prøve på det Anniken :DAnniken FKj:
    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


hits