Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


1

Chill dag i kongsvinger

Hei. Idag har jeg ikke gjort sånn veldig mye. Har vært på noen møter. Også møtt familien. Noe som alltid er koselig :)

2

Party mode

Igår dro jeg ut med storesøster og min aller beste venn! Noe som resulterte i en kjempe koselig kveld med mange herlige folk :) nå blir det natta på meg, sov godt!

3

Bulgaria 2013

Kost meg i Bulgaria en hel uke. Var fantastisk. Skal lett dit til neste år også! Ha en fin helg alle sammen.

1

Miss glossy 2013

Hei :) jeg hadde satt pris på om dere ville likt bilde mitt på denne linken. Angående konkurranse om å bli miss glossy! Dere kan selv også melde dere på om dere fikk lyst. Klem Stine :)

http://missglossy.no/profil?id=4023

0

Klær, sko, jakker, helly hansen, 2XU selges.. gi bud

Alt selges samlet,alt fra xs til s/m. minstepris blir 500 og du kan sende mail til meg på stinektt@gmail.com


2XU Tights og topp selges. tights str xs. topp str s. Gi bud


Helly hansen jakke, str M/L kan brukes til gutt og jente. selges. gi bud
helt nye sko, ikke brukt. ny pris 599. gi bud. str 36 :)


0

Omtale La Roche Posey, og Effaclar duo

Gått en stund siden jeg har blogget nå. Tenkte jeg skulle ta en omtale om noen produkter jeg liker og som jeg har brukt de siste mnd. 

La Roche Posay Effaclar rensegele 200 ml
Jeg har nå startet på min andre tube, jeg har aldri vært noe fan av Apotek produkter. Fordi de alltid skal virke så gode også er dem ikke det. Men denne liker jeg veldig godt, jeg blir ikke tørr etter at jeg vasker ansiktet mitt med den, og ikke for glansfull. Kviser er det sjeldent jeg får av denne, hvis jeg ikke har sovi med sminke og glemt og rense huden da såklart.
Hittil så er nok dette den beste rensegelen jeg har prøvd, har nå bestilt med et annet sett med md formulations sensetive anti wrinkle kit. Som jeg også må teste ut, denne serien vil jeg nok ikke ha omtale om før en mnd tid ca.

Hvis du sliter med uren hud og har fet hud appotil anbefaler jeg denne, det er ikke sikkert han fungerer likt på deg som på meg, men jeg er veldig glad i denne!
Karakter 6/6 
Du kan få kjøpt den HEREt annet produkt innen denne serien har jeg også startet og bruke nå, jeg syns den er bra i perioder og så syns jeg den svir litt noen ganger. Dette er vel fordi den skal ta knekken på hudormer og kviser. 
Jeg sliter ikke så mye med det, så denne bruker jeg ikke hver eneste dag, men etter behov. Produktet jeg snakker om er La Roche Posay Effaclar Duo krem 40 ml

Kremen er god og påføre, og klumper ikke. Slik som andre kvisekremer lett kan gjøre. Det negative er at den svir litt. 

Karakter 4/6

Denne kan du få kjøpt HERJeg har også fått meg instagram hvis noen vil følge meg der. Heter STINEKT der

0

Alt for tiden

Sliten for tiden, og føler meg så kje hver eneste dag. Akkurat nå har jeg ingenting og gjøre i hverdagen og det er ikke noe posetivt i det heletatt.  
Eneste som skjer er og stå opp og ikke gjøre en dritt (rett og slett)
Jeg søker på jobber, men det er ikke så lett og finne seg jobb her i kongsvinger. Ellers så pleier jeg og glede meg til helgen for da kan jeg gå ut. Orker seriøst ikke og ha det slik lenger, så nå prøver jeg på nytt og begynner og trene og studere igjen.. Jeg sa jeg skulle flytte til Oslo. Og ja jeg er så opp og ned, men fant ut endel ting ang skolen der, så vurderer og ta det på nett istedet.
Dette var litt info om hvor kjett jeg har hatt det i det siste, og hvor lite jeg har og gjøre.. Håper ting blir bedre, og jeg kommer sterkere tilbake!


5

www.dentalsystem.no tannblekning profesjonelt

Hallo til min kjære lesere. Dette er noe jeg har ventet lenge på og skrive om til dere. Jeg har funnet den mest perfekte tannblekningen som finnes. Tennene mine ble hvite på første påføring av produktet.
produktet er produsert og utviklet i USA og er markedsledene innen tannbleking i USA og Europa. Det er enkelt og påføre og mye utstyr som du får med som er praktisk og ha. 
Dette produktet kommer ifra www.dentalsystem.no 

Prisen er perfekt for effektivt tannblekning og det er enkelt og gjøre det selv. Det er også gode bruksanvisninger og praktisk og ha med seg hvor som helt. om du skal på ferie eller til ei venninne. 
Mappen som tannblekningen er oppbevart i er i flott design og man kan se med en gang at dette er seriøse mennesker som har produsert dette merket. 

Selv har jeg dette tannblekning produktet. Pluss at jeg har Polish settet som jeg bare elsker. Det fjener missfarging og gjør tennene dine skinnende. Også ikke nok med det, de forebygger plakk dannelser.
I dette settes følger det med tannpasta som du smører på tenne hvor du så bruker maskinen som dirrer tannpastaen på tennene og du kan føle at de allerede har blitt blankere og hvitere. Jeg bruker dette nesten hver dag, men du skal kun pusse hver tann i 5 sekunder. ikke mer! 
Tennbleking settet har jeg ikke prøvd ut så mye at jeg ikke kan si så mye sikkert om det, men jeg er nok sikker på at det er like effektivt som polish behandlingen. her får du med blått lys også munnskinner og masse annet som er praktisk og ha. Dentalsystem.no har mange andre produkter som også er effektive for tennene og for og holde vedlikehold 

Dette er hva som står om produktene på hjemmesiden www.dentalsystem.no 

For deg som ønsker ett blekesystem med bleke gel, munnskinne som du enkelt former etter fennene dine, og ett innoativt nytt LED system med innebygd radio.  Settet er enkelt og meget behaglig i bruk, og med denne LED lampen trenger du ikke fysisk holde LED enheten under blekeprosessen. Resultatet er effektivt og ganske enkelt slående. Ett av våre mest solgte produkter.  Suppler som sagt med emalje Booster som vi tidligere har anbefalt!

For deg som ønsker å bevare den fargen du har oppnådd etter endt tannbleking og som ønsker å beholde ditt nye hvite smil er dette ett "must" Polishing settet gjør dine tenner skinnene hvite og forebygger missfarginger og plakk dannelser. Tennene skinner og munnhulen føles ren og behaglig etter behandling. Dental system tilbyr dette produktet som eneste i Norden. Du merker garantert en forskjell


Jeg kan si at jeg er stor fornøyd med dette produktet. og jeg kommer helt klart til og fortsette med dette.. Ingen tvil! 
Hvis bestiller gjennom meg kan du skrive STINE i rabattkode som kommer inn når du bestiller. og du får 10 % avslag. Dette må dere bare prøve!!

3

Pakke i posten

Heisannn, da var jeg litt tilbake! 
Fikk denne herligheten i posten idag. Id bare minerals produkter som jeg skal teste ut. Kommer med omtale etterhvert. Men hittil så har jeg prøvd shampoo'n på de andre kostene mine. Og de har aldri vært så rene og gode! Så shampoo'n er ihvertfall virkelig et must. 


Glo minerals highlighter. Jeg bare elsker denne allerede, prøvde den ista og jeg har alltid ville hatt litt skinnede hud over øyelokkene og nesebein osv. Og denne ble helt perfekt. 
Kommer med i omtale med Id minerals 

Alt er kjøpt på blivakker.no 

0

SPREKA


Lille stinemor skulle vise hvor sprek hun egentlig er, faktisk veldig imponert av meg selv! Idag slapper jeg av hos min kjære Annette som snufser i seg nudler i dette øyeblikket! Jeg trives i hverdagen og godt er det!

0

Hjemmelaget rødsaus til riskrem

Prøvde noe nytt ista, og det vart kjempe godt! 
Jeg hadde ikke mer rødsau som man kjøper i butikken så tenke jeg skulle teste noe greier selv.

Statrta med og ta litt vann i en kjele og la det koke til det bobblet. da helte jeg sukkertøy oppi kjelen slik at disse kunne smelte. Dette kan ta litt tid! 

Her har jeg også tatt oppi litt jordbær syltetøy og sukker slik at den ikke skal bli så tynn! 

Slik blir den, nå er den varm så sett den i kjøleskapet til den blir kald. hvis du synes den blir for tykk kan du helle i litt vann og røre det ut

DETTE TRENGER DU

Fruktkarameller, jeg brukte de røde

Pluss jordbær og sukker!

3

BRUN OG BLID 2013

Dere må stemme på meg for å bli brun og blid kandidat 2013 :)
http://brunogblidmodell.no/stine-kjos-torstensrud/ 


1

LOVE

Koser meg om dagen, idag har mamma hatt bursdag også :) Skal lage video i morgen tror jeg. Ha en fin dag alle sammen!

0

Is

Storkoser meg i sofaen mens jeg ligger her syk. Venter på gogutten min som jobber idag. Snart er det unkarskvinnen og jeg gleder meg :)

0

Mat

Hos daniel i kollektivet og skal spise mat, skal bli godt. Etterpå skal jeg ta sol og trene. Ha en fin dag

0

Bilde

1

Oslo

Oslo livet er helt slapt for tiden, er egentlig veldig kjei om dagen. Kanskje fordi Daniel er på kurs å jeg må sitte i leiligheten uten han. Han bor i kollektiv så heldighvis er det andre jeg kan snakke med her også. Igår tok vi oss en liten fest, og idag skal jeg bare slappe av i armkroken til Daniel. Først skal han komme seg hjem fra dette jævla kurset, så vi kan drasse oss bort til butikken og kjøpe oss litt godis og brus!

Så sånn er dagen for tiden, helt ok. I morgen skal jeg vandre litt i butikker og trene. Oslo er en fin by som jeg jaggu trives i.


4

Sminkevideo start uten sminke

Enda en video jeg har klart å fikse til dere, denne gangen er det ikke trening. Men jeg har valgt å lage en sminkevideo, hvor jeg starter helt uten sminke og sminker meg slik jeg pleier å gjøre.
Jeg er ikke så flink til dette med video, så dere må nesten gi meg litt tid før jeg takler alt denne snakkinga, og vimsinga som jeg driver med! Har også en video med øyenskygge til fest som kommer, slik jeg pleier å ha det. Hvis det er noe dere lurer på kan dere spørre meg på kommentarfeltet.

Glo Minerals Foundation kan du få kjøpt HER
Mac Mineralize Skinfinish (pudder) kan du kjøpe HER
Too Faced brush kan du kjøpe HER
Elizabeth Arden Cream kan du kjøpe HER

Meg uten sminke, klar for sminkevideoMeg etter sminkevideo, ferdig sminket
Btw, jeg vil også minne på at jeg ikke gidder å svare på de spørsmålene fra spørsmålsrunden, det vart så få av dem. så neste gang må dere nok lure på litt mer før jeg svarer :)

0

Laster opp film, Oslo

Ganske sliten idag faktisk, dro hjem fra Oslo igår fordi jeg hadde endel ting jeg måtte ordne opp i. Valgte og sove over hos mamma som passet på Lucas. Så jeg har hatt en koselig kveld/morgen med mamma og lucas. Nå har jeg stressa meg til bussen. Og jaggu rakk jeg den i tide, for dem som lurer så er jeg på vei opp til Oslo igjen. Måtte jo det, siden Daniel savnet meg så fælt, haha neida! :)
Tilbake til det jeg mente, jeg driver og laster opp en sminkevideo på youtube nå. Men det tar litt tid før den blir lastet opp.
På youtube heter jeg stinekt92. Så de som vil kan se alle videoene mine der. Nå skal jeg slappe av,å vente til jeg er fremme i Oslo. Kos dere!

0

Trening

Heisann, er enda i Oslo. Å måtte jo bli med Daniel på trening, å heldig som jeg er så har jeg ikke treningskort å da får jeg ikke trent. Føler meg skikkelig som en slappfisk da jeg er her nede. Skal prøve å komme meg oppover til kongsvinger og laste opp en video om litt :)
Her sitter jeg nå da, på fitness xpress i Oslo

3

Outfit


Topp/Bikbok Bukse/Cubus Sko/Brandos

4

Outfit


Topp/Cubus Bukse/VeroModa Sko/Brandos

1

Lite blogging

Sorry for lite blogging i det siste, men har vært noen dager i Oslo for tiden. Å ikke har jeg med meg pcn, så jeg får ikke lagt ut noen videoer. Kan jo prøve og oppdatere dere litt mens jeg er her nede i Oslo da :)

2

spørsmålsrunde

Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde nå mens jeg er igang her, lenge siden jeg har hatt det. Men lurer på om dere ville hatt det på video eller rett på bloggen uten film og bare skrift og bilder.
Også må jeg såklart ha spørsmål, helst mange så jeg har noen å gå utifra. Så jeg slipper å lage en video på 2 min hvor jeg snakker litt om meg selv.
Hva syns dere, Video eller tekst? Og hvordan spørsmål vil dere spørre meg om! Skriv i kommentarfeltet

8

video mage trening

Magetrening hjemme, enkelt og raskt.
Det er ikke noe som heter punktforbrenning, så det er ikke mulig at hvis du trener bare mage i 1 år så har du six pack. Du må trene hele kroppen for at du skal forbrenne likt, hvis du bare trener magen kan du til slutt ikke se resultater i det heletatt. jogging er en bra ting for hele kroppen, og hvis du er en av dem som vil ned i vekt er jogging det beste alternativet. Da jeg trente mye før, gikk jeg på treningstabletter som gjør at kroppen din orker mer og øker forbrenningen. En fin mulighet for deg som kanskje vil ha fortgang i treningen. Jeg gikk den gangen på noe som heter burn. Som er kapsler som rett og slett er fettforbrenning, dette er ikke noe jeg anbefaler til gutter og jenter under 16-17 år. Selv om jeg burkte det, det er fordi kroppen din ikke er helt utviklet enda og da er det heller bedre og vente. Du skal ta burn tablettene 4 ganger om dagen. Selv tok jeg bare 2 stk, fordi jeg syns det var slitsomt å huske på. Hvis du er intr i slike tabletter kan du få kjøpt det HER
Et annet kosttilskudd jeg brukte var Kre-Alkalyn. Det finnes i pulver og i kapsler, jeg brukte kapsler men det får være opp til hver og enkelt. Dette gjør musklene dine sterkere, og du holder ut lenger. Kreatin er det som er i tablettene. For de som lurer på hvor jeg kjøpte mine kan du trykke HER

Jeg vil minne på til alle at jeg ikke går på dette lenger, fordi jeg ikke trenger det lenger. Men for de som vil ned i vekt og lurer på hva som hjelper, så gjorde dette susen for meg en periode.
En annen ting jeg vil si er at jeg ikke anbefaler jenter/gutter som er ungdommer og gå ned i vekt. Så lenge du er normalvektig. Sliter du med vekt og veier mye, ville jeg rådført deg å ta en tur til helsesøster på skolen eller begynne å trene på et treningsstudio!
Hvis det er noe dere lurer på kan dere skrive i kommentarfeltet :)

1

Rabattkoder som jeg har funnet

Til alle som trenger en ny blending kost til øyenskygge så er det 50% på denne kosten hos makeup mekka
Det er utrolig billig. husk å bruke rabattkoden ''blending'' Hvis du er intr kan du trykke HERPixmania tilbyr 120 kr i avslag på salg. Her kan du finne alt mulig. Nettsiden dems er HER
Koden du må brukte til denne netsiden er EH120NO
Denne koden skriver du inn da du bestiller produktet eller hva du vil ha på Pixmania

Canon EOS 600D Digitalkamera + EF-S 18-55mm IS II objektivSony
+ Videokamera High Definition
HDR-PJ260VE + Sony-pakke ACCBV5 (Etui LCS-BBD + Batteri NP-FV50)Nikon
+ S3200 - svart + CS S26 - Etui for kamera - svart
Nikon
+ 1 J1 - hvit + objektiv 10-30 mm + Etui CFEU06Apple iPad 2 WiFi 16 Gb svart
Samsung Galaxy Nexus


Jeg fant også en annen rabattkode som man kan bruke på Rapunzel of sweden Denne koden gjør at du får fri frakt frem til 2 september på alle varer
Koden du skal bruke her er ''norge'' og for å besøke nettsiden kan du trykke HER
#24 GYLLENT LØSHÅR CLIP ON SET
50cm (110g)
#4 MØRKEBRUNT LØSHÅR - CLIP ON SET - BODY WAVE - HAIR EXTENSIONS
60cm (110g)
#613 TAPE HAIR EXTENSIONS -QUICK & EASY
Dette var noen av rabattkodene jeg fant. Jeg kommer med innlegg så fort jeg vet om andre koder. Smart og handle når man kan få det mye billigere :)
Legger også ut video, hvor jeg trener mage senere idag. Ha en fin dag alle sammen.

4

Treningstilbehør hjemmebruk


Matte

Yoga-/fitnessmatte

Pris: 99 kr
http://biltema.n
o/no/Fritid/Sport/Trening/Yoga-fitnessmatte-14254/


Ball
Gymball
Pris: 89 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Gymball-14255/


Fitnessbånd

Fitnessbånd

Pris: 49 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Fitnessband-14253/Treningshjul

Treningshjul

Pris: 49 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Treningshjul-14251/Hopetau med teller
Hoppetau med teller


Pris: 39 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Hoppetau-med-teller-14284/

Og biltema har masse annet som er billig, dette er ikke reklame. Jeg skriver dette av fri vilje og synes det var utrolig billig for treningsutstyr der. Om jeg skriver om et produkt som er sponset vil jeg si sannheten på hva JEG syns om produktet. Hvis jeg syns produktet er ræva, så er det ræva.
Håper dette var litt nyttig info til dere, masse treningsutstyr til billig penge og man slipper å kjøre/gå helt til treningsstudio for å trene. Enkelt og smart!

0

trenings video pilates/strikk

Hei igjen, her er en trenings video med noen øvelser som du kan gjøre om kvelden eller etter skolen. de er lette og du trenger ikke dra på noe trenings studio for å gjøre dem.
du repeterer dem 12x3 (altså 12 repetisjoner og 3 ganger skal det gjøres) Skal gjøre noen bedre videoer når jeg har tid og lærer meg litt mer selv også, men hvis det er noen som syns dette er ålreit så skreiv gjerne en kommentar så skal jeg fortsette og legge ut treningsvideo!
Vil bare minne på at jeg er ikke proff til noe av dette, og jeg har heller ikke gått noe skole om dette. Så om jeg gjør feil så si gjerne ifra slik at jeg også kan bli bedre. Har noen tips jeg skal komme med senere som gjør fortgang i treningen deres.

Strikk kan dere få kjøpt på biltema, de har hvertfall biltema på Kongsvinger nå. Disse jeg har koster bare 49 kr og er lette og ha med seg
Legger med en link til fitnessbånd som de kaller det: http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Fitnessband-14253/

10

nytt design og ny trenings video

Da har jeg fått somlet meg til å lage nytt design på bloggen, det var jaggu på tide. Jeg har alltid sagt jeg ikke liker rosa, men begynner å tvile sterkt på det nå. Ettersom hver gang jeg skal velge noe i farge så havner jeg på rosa. Jo uansett da, så har jeg laget en trenings video med strikk for dem som er intr i det. Det kommer også en film med mage trening i morgen.
En annen ting var at jeg ble spurt om jeg ville være med på forsidejakten på FHM, mange syns nok dette er teit og altfor mye hud. Jeg velger heller å bli med, enn at det går en stund og jeg kommer til å angre på at jeg ikke ble med. Er jo ikke dermed sagt at jeg må stå naken. Alle har jo sett jenter i bikini. så so what?

Stort sett det jeg hadde å si idag, annet at jeg har hatt en deilig treningsøkt. Dere får følge med så kommer videoen iløpet av dagen!

1

Video-Grønn øyenskyggeFør jeg fikset øyenskyggen


Etter jeg hadde fikset øyenskyggenJeg tok ikke med hvem farger jeg brukte, men tror alle kan se at det var grønn som var hoved punktet. Hvis det er noen som vil gi meg noe tips om hva jeg kan lage video av, så vil jeg gjerne få dem inn!
♥ Stine

4

Video-Mine hudprodukter


VICHY normaderm acne prone skin
Obagi Pore therapy
Elizabeth arden visible difference
REN ultra moisture day cream
REN night repair
REN Night cream frankincense6

Trening, gjør hva du vil.

Jeg syns det er viktig med trening, selv har jeg ikke vært så flink i det siste. Og jeg har dabba ned noe enormt de siste mnd. Likevel syns jeg det er posetivt og inspererende da andre legger ut tips eller hvor langt de har kommi i treningen. Hvorfor skal så mange kritisere dette? Hvorfor skal så mange slenge dritt og stygge kommentarer da andre har jobbet og slitet for den kroppen de har, da er det ikke så koselig å enten høre noe negativt om deg selv eller hvor stygg du var i de buksene, å dette med at folk skal si at man skryter så mye. Så la folk skryte av enten armene sine eller magen eller beina som de har trent så hardt for å klare. Er rett og slett så drittlei av å høre ''se på hu der a, hu tror hu er noe'' bare fordi hu kanskje har lagt ut et bilde hvor hu har enten en pen rumpe eller trente magemuskler. Folk er ikke like, og de fleste som kritiserer er de som rett og slett ønsker å være slik selv. Kom dere heller opp og tren, istedetfor å se negativt på alle andre som virkelig trener for å oppnå det de ønsker. Nå snakker jeg ikke bare for meg selv her, for er sikker på at mange andre føler akkurat det samme. Selv har jeg opplevd det meste av kommentarer og jeg tenker ikke stort på det, men hva med de som virkelig tar dette innpå seg og er bare 15 år og ikke skjønner bedre. De som ikke skjønner at man skal drite totalt i hva den personen sier bak den kommentaren som garantert var anonym eller ''jeghaterdeg'' osv.

Derfor syns jeg folk bør tenke seg nøye gjennom før de skriver en stygg kommentar, eller har en mening om en annen person som bare er negativt. Isåfall om du virkelig må si hva du føler, så ha navnet ditt med da. Så personen bak bloggen vet hvem du er. Vi trenger ikke si stygge ting til andre for å føle oss bra. Er det virkelig slik verden har blitt, må si stygge ting for at den personen skal føle seg uvel. Da syns jeg alle bør tenke seg lenge gjennom hva vi gjør mot andre personer rundt oss.

Jeg velger å gjøre som jeg vil, jeg er stolt av kroppen min og jeg har trent for å få den kroppen jeg vil ha. Jeg kommer også til å ''skryte'' av kroppen min som mange velger å si. Å det er noe jeg kommer til å
fortsette meg i evigheter, så bare vend dere til det ;)

4

Iphone deksler veldig billig, tips til leserne mine!

Hvis det er noen der ute som liker iphone, og er interessert i nye deksler. Så vet jeg om en bra side som selger dette billig, Handelsportal
Disse har solgt til mange i Norge, og jeg syns dekslene er noe av det beste jeg har prøvd. Du får dekslene i alle slags farger, og prisene er rimelig!
Prisen ligger på 150 kr Billig og veldig fint
Prisen ligger på rundt 250, svært billig

Prisen ligger på 129 kr
prisen ligger på 199 kr
iPhone 4 & 4S - Black and white rosePrisen ligger på 199


Besøk gjerne handelsportalen.no
Virkelig en flott nettbutikk

0

God natt

Sover med den fineste gutten :) God natt

2

Bilder

Skole skole er ferdig for idag :))) godt

0

HELG, UKE, DAG, SKOLE, OSV

Litt av min uke, helg osv. Siden jeg har vært så dårlig på og blogge :)

Skolen

Emma på jysk, vi skulle se på sengerJeg har kost meg med dip denne helgen, godt

Vært på marken med jea og lucas

Stevne sammen med emma og terese

Søta

ja, sånn ser man ut på håret når man ikke har dusja den dagen. usj

haha

jenta si som kan ri det :)

Fylla, husker ikke hvem helg. ikke edru bilde

trening, har klart å trent 1 dag denna uka, JIPPI.

enda mer jippi

Vært på sanderud for å få hjelp mot at jeg er redd blåfarger (btw, jeg bare kødda)
jeg er ikke redd blåfarger, og bilde er tatt på et sted hvor det er en fin blå vegg

litt mørke øyenbryn, detta får jeg gjøre noe med.

17 mai med hønepøne

Mange fler bilder, men nå tror jeg det holder. TAKK FOR MEG

0

2XU TRENING

Ja, jeg er støl. Kødder ikke da jeg sier at det gjør vondt bare å bøye seg ned for og sette på seg skoene. Jeg burde kanskje tatt det litt mer rolig igår, og ikke hoppa i det vanlige vektene jeg tar.
Da har jeg lært det igjen også, noe som har skjedd meg ti tusen ganger før.
Skolen var grei idag, kom ikke opp i matta. Noe jeg er utrolig glad for! Nå skal jeg slappe av med min støle kropp, og prøve å rydde litt, men det blir helt umulig.


1

GLO-MINERALS, REN, BIOSILK

Fikk hjem noen gode produkter i posten, å kan med hånden på hjerte si at jeg elsker dette merke allerede. REN produkter får du kjøpt på apoteket, eller diverse sider på nettet. Jeg kjøpte mitt hos www.blivakker.no
Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg etterhvert om hvordan jeg syns det virker, men hittel så elsker jeg det. Men føler ikke at jeg kan si så mye om produktet før jeg har fått testet det litt.
Her på bilde kan du se dagkrem, nattkrem, natt serum, og en maske til huden.

BiOSILK. Har alltid likt biosilk therapy, det er den lille flaksa som er blank. Dette brukes til håret etter vask med shampo og balsam. Eller hvis du har slitte tupper en dag du står opp og føler at det kruser til hele håret ditt. De andre flaskene med shampo og balsam har jeg bare prøvd en gang, så kan ikke si om jeg liker det helt enda. Men lukta er fantastisk og lukter godis/frukt. Hårsprayen fikk jeg testet i helgen, og takket være den så vart jeg ikke sående ut som sau utover kvelden. Så den kan jeg trygt si at jeg kommer til å kjøpe en flaske til av. Disse produktene var på salg, vet ikke om de fortsatt er det. Men jeg kjøpe de på www.blivakker.no og er fornøyd hittel 

Klarte og dra med meg litt sminke når jeg først var igang, å tenkte at nå får det snart holde med nettshopping. Men fikk jo med meg foundation, pudder og brow gel.
Har prøvdt Glo minerals en gang før, å da vart jeg så sur å skuffa at jeg kasta hele kremen i søpplekassa. Helt til mamma så den ligge der å spurte om hu kunne få den. Hu vart jo fornøyd med den, hvis man har lyst til å se ut som en bløtkake etter at man har dratt på seg litt brunkrem.
Men jaggu fikk det en sjanse til av meg, å nå tok jeg en foundation som er litt mer mot tørr hud, og denne var mye bedre. Liker den allerede etter å ha prøvd den en gang! Samme med pudderet og brow gel, eneste som var litt synd var at brow gel var litt for mørk til øyenbrynene mine. så må duse den så mye ut. Og bruker så mye lengere tid, men blir mye finere enn pudder eller pen til brynene.

Så egentlig er jeg stor fornøyd og kommer garantert til å bli fast kjøper på noen av disse produktene, hvis noen lurer på noe ang innlegget eller navn på de forkjellige tingene, kan dere gjerne legge igjen en kommentar så skal jeg svare dere der! ;)

1

NYE KLÆR, BIKBOK

Som alle vet, så er jeg litt shopping freak. Og liker å handle klær, men har blitt så mye flinkere til å roe ned denna shoppingen. Idag var det jo 50% på hele bik bok butikken, og såklart måtte jeg innom der en tur.
Og det resulterte i at jeg fikk meg nye bukser, topper og litt forskjellig.
Jeg har også vært i Oslo idag å titta på bil, dessverre var det ikke noe fin bil. Alt for mye rust på denna gitt, men skal innrømme at bilen var drit fin.
Gleder meg til å dra på bilauksjon på Torsdag. Får se hva jeg får med meg hjem. Om det blir bil eller ikke, gir opp snart, føler meg liten uten bil :(
Hva syns dere, var klærne verdt det?


0

MIN FØRSTE FILM

video:capture20120425


Har du noen gang sett en mer LOST film av meg.... Første filmen jeg har tatt folkens, å vet jaggu ikke om det blir noen fler. fy søern å jeg speiler meg.
Å fy søern så flaut

''tenkte bare jeg skulle fortelle hvordan dagen min har vært''
mulig stine

38

KJOLER, SKO, JAKKER, 2XU, OG KLÆR SELGES

Selger disse klærene, skoene, jakkene. str og pris kan dere spørre om. For orker ikke skrive på hvert eneste bilde.
Beklager for de to bilde hvor ansiktet mitt ble med, har akkurat stått opp :)
Eneste er et bilde der med solkort, å det har seg sånn at jeg har endel solkort jeg må bli kvitt. Er 100 kr på hvert solkort, så jeg selger de til 50 kr per stk. Disse kan brukes på alle brun og blid solsenter. å går ikke ut på dato.
Trenger penger til biiiiiil :) 
Kan sende meg mail på xx-stine-xx@hotmail.com

ALDRI BRUKT

ALDRI BRUKTALDRI BRUKTGODT BRUKT

ALDRI BRUKTALDRI BRUKT

BRUKT MAX 5-6 GANGERBRUKT 2 GANGER

BRUKT 2 GANGER

VELDIG LITE BRUKTALDRI BRUKT

ALDRI BRUKT
ALDRI BRUKT

ALDRI BRUKTALDRI BRUKT

ALDRI BRUKTBRUKT 1 GANG

BRUKT 1 GANG

0

SYKKELFAEN

Dagen idag starta rett og slett ikke noe bra, noe tennings greier på bilen var i stykker. Så jeg måtte handle fort å finne ut en løsning slik at jeg kom meg på skolen, i farta slenger jeg meg på en sykkel som har stått i uthuset i hundre år sikkert. Å nedover bakken suser jeg uten luft i dekkene og bremsene fungerer såklart ikke, sjokk at Stine ikke kunne bruke 1 min på å se på sykkelen før hu drar av sted. Jeg overlevde turen, men kan godt si jeg var redd nedover bakken. Skolen var helt grei, utenom at jeg fant ut hvoooooor mye jeg må lese på prøva til Fredag. Så dette kommer jo sikkert til å gå kjempe bra! (ironi)

Enda leter jeg etter ny bil, siden jeg nå må ta bussen til skolen. Som jeg ikke har gjort siden jeg fikk lappen. Gurimalla som jeg klager for tiden..
Nå skal jeg legge meg i senga med is og surmule fordi jeg ikke har det noe bra nå (hint hint) trenger støtte (det var forresten kødd)
Hadebra, å fint for alle dere som har hatt en fin dag idag (dere kan drite i å si det til meg)

Klarte faktisk å få til et ikke så surt bilde idag, jaggu!!


Det var bare fordi jeg hadde mat med egg på.
dette er sykkelen jeg snakker om, dritt sykkel fra hælvette. denne skal kastes

1

Bobbbblebad

Sliten, egentlig vært det i hele dag. Starta med en dum matteprøve, men utrolig nok så tror jeg den gikk bra.
Kom hjem å måtte rydde, samme hvor sliten og kvalm jeg var. Å tok deilig bobblebad på kvelden. Det triste med det var at jeg ikke ble noe mindre kvalm av alle dissa boblende og varmen. Så nå ligger jeg her med hodepine, vondt i magen og ikke har øvd nok til prøva på Fredag. Takk Gud for at jeg har 4 dager til på meg!
Men nå er det nok klaging fra min side, dette ble egentlig bare et sutre innlegg fra meg. Så de som har giddi å lest så langt. De skjønner jeg ikke;) Nå legger jeg meg i min gode seng og håper på en bedre dag i morgen. God natt!

0

EyyEyy

Rart med det, da man går i butikken å handler å man er sulten i samme slengen. vil man ha alt, å da mener jeg alt. Så nå havnet jeg med 2 poser med bare sukker i, altså godis godis å en pølsepakke!
Følte meg skikkelig smart i kassa der. Så nå har jeg spist meg ihjel, å klarer ikke reise meg opp fra senga engang. Derfor vurderer jeg å bare legge meg nå, noe jeg tror kommer til å skje.

Må si det er rart at jeg ikke veier 140 kg når jeg først tar av med denne spisingen.. (takk til høy forbrenning)

1

LUCAS, TANTE STINE DIGGER DEG

Flott, jeg elsker livet! Ihvertfall sånn jeg har det nå, bare glad glad glad. haha, neida nå tar jeg litt av her. Har hatt en kjempe koselig dag sammen med verdens beste Lucas og Jeanette. Lucas er litt små syk å håper han ikke har smitta meg. For til helgen skal det ut å festes med venner.
Ellers har dagen gått med til å rydde, kjøre, spise, sove, ja du skjønner. Orker ikke skrive hele regla for å si det sånn. Nå tar jeg snart natta, det skal bli GODT :)

2

Love

Jeg elsker ISSS

1

Helgen

Ja vet det, lenge siden jeg har blogget nå. Men har hatt prøver, skole å masse annet jeg skal ha fokus på!
Til dere som lurer så har jeg ikke gjort så mye, jeg har vært ute å festa. men det kom jo ikke som noe sjokk. Å klarte å miste bankkortet mitt enda en gang, tror jeg har blitt mester i å miste bankkort det siste året.
Takk og lov for at han i baren hadde finni det, da blir det enda en tur ut på byen til helga. det skal bli kos! Du skjønner det at jeg elsker å feste med Terese, hu har endelig kommi tilbake fra sin syden/jobb tur. Så har savna den festglade jenta der for å si det sånn..

Nå blir det vel å ta kvelden snart, hadde en biiiiiiig prøve på skolen idag. Så håper jaggu den gikk bra (noe jeg tror, satser på en 5'er)
God natt alle sammen


3

Opp om morgen

Våknet av meg selv klokka 8 i dag, å fikk ikke sove igjen. Så ser ut som jeg endelig har fått igjen døgnrytmen min. Godt å stå opp tidlig, får man så mye mer ut av dagen!
Nå skal jeg slappe av med knekkebrød og banan, så blir det vel en liten tur til Kongsvinger etterpå for å trene. Til slutt skal jeg avslutte med hæææla i taket å finfinfin form på vin. Ha en super helg alle sammen ;)

1

GØY PÅ SKOLEN

Ja idag har jeg egentlig vært veldig glad. Uventet nok så har jeg vært litt for glad! Men har følt meg super idag, og da kan man ikke kaste det bort på å være sur.
Så skolen har vært helt toppers i dag. Å Stine er like klar for ny dag i morgen, skal bli godt å sprette vinflaska (3 litern) med Terese i morgen, å sikkert noen andre herlige mennesker.
Denne helgen skal jeg ta det rolig å ha det topp ute på byen, snakke med folk kanskje. Ikke bare dra hjem fordi man er sliten eller kvalm :) nei fysj, man får jo jaggu bli kjent med noen da man først er ute da. haha!

Tar nok kvelden snart også, etter en liten biltur i Kongsvinger. God natt :)
left left

left 


2

kjære deg

0

Outfit

Ja, da har påskeferien starta. Så nå får jeg ta meg en tur til Sverige og handle litt vin. Ikke bry dere om rotet på soverommet mitt, skal rydde det da jeg kommer hjem (a)

0

Tipp topp form..

Ligger i den digge senga mi nå, skal bli så godt å sove. Vært så sliten idag. Så ser fram til en bedre dag og form i morgen!! Nå tar jeg kvelden, god natt:)

1

God natt min skatt

Ja så pen jeg er uten sminke, ser egentlig ut som om øya mine sovner ta seg sjøl snart. Så tror ikke Stine trenger noe sovepulver av han derre jon blund ikveld altså.
I morgen må jeg tidlig opp til skolen, men nå er det bare 2 dager til påskeferie. Å da, ja da skal jeg sove lengeeee....
Må ikke glemme at jeg skal ha i meg nok vin for det neste året framover, så blir noen fyllekuler tenker jeg.
God natt!

tenkte jeg skulle slenge med jon blund sangen, er den ikke fin? haha :)


            Hvem er denne karen med sekk og lue på?

            Han ligner litt på nissen i grunn.
           
Det er ikke han, det er Jon Blund.
           
Han besøker store og små.

Ja, Jon Blund har med seg hver kveld til alle små,
no' spennende, no'morsomt, no' rart.
"Kveldens rettighet" begynner snart.
La oss starte: Klar, ferdig, gå!

Alle barn har rett til...

Jeg blir alltid søvnig så snart Jon Blund har dratt.
Sånn har det alltid vært med Jon Blund.
Jeg vil sove om en liten stund.
Tusen takk for nå, ha god natt!

1

2XU plusspluss

Har ikke blogget på en stund, har egentlig ikke orket eller hatt tid. Vært på sykehuset noen dager og blitt helt frisk som en fisk. Ellers har helgen gått med til rydding å litt av en fyllekule som vanlig. Så da er det bare å vente på neste helg!

Veldig godt at vi har fri fra skolen i morgen, for er sikkelig kvalm og sliten idag. Og helt sikkert ikke noe bedre i morgen!Har alt for mye å gjøre om dagen, lekser har jeg langt oppunder haken for tiden og er ikke så lett å holde et hus ryddig dag ut og dag inn, spesielt da jeg roter og ikke har noen til å rydde etter meg.

Har også fått pakke med 2XU tights og topp, men må bytte str. Så kommer tilbake med mer info om dette treningstøyet

1

Mhm

God natt!

0

SANG


Og bare se hvor vi begge er idag,
hvor jeg har det jævligt og du har det
bra. Du sa at du ville ta det like tungt
som meg, meg jeg er skvist mellom
tusen tonn med stein. Så hvorfor har
det seg at jeg aldri kommer over deg.
og aldri glemmer at du sa at du elsket
meg, når jeg vet at det bare var løgn.
Men det holdt meg våken gjennom
flere hundre døgn. så jeg håper at du
føler deg bra for det du gjorde nå.Og
at du ser alle de tingene som du aldri
såg. Men det er over nå, for nå er jeg
så lei, så jeg brenner alle bildene og
alle brevene du skrev til meg.

Sang fra MATZ

4

RÖHNISCH SPORTSWEAR

Nye treningsklær fra RÖHNISCH SPORTSWEAR.
Kan jo godt si at jeg fra før av elsker dette merke, de har veldig gode treningsklær og de sitter veldig godt.
Pakken idag inneholdt Vega parka jakke, Olivia Crease Racerback, Olivia 7/8 Zip Tights, Felicia Tape Racerback, Plus Disa Stretch Capri Pants. Alt dette kan du finne på nettsiden dems: http://www.rohnisch.no/
Jeg har også en annen tights fra dette merke, som er like god.
Den heter Ellen Tights som de også har på siden sin! Anbefaler alle som skal ha ny tights eller nye treningsklær og kjøpe dette merke.

Annonse

Kan jo også si at jeg regnet ikke med at alle klærene skulle være rosa, hehe :) 
Det har seg ikke slik at jeg går i rosa heletiden når jeg trener!

2

Et døgn går forbi

Har en drøm om å høre tel
I en hverdag taus og grå
Har en drøm om at alt æ vil
finne en vei å gå
Snart stiger sol et sted i øst
alt vil være som det en gang va
Men det finnes ei fattig trøst
Drømmen du alltid bar

Et døgn går forbi
Du lever på lånt og kostbar tid
Mens et hjerte slår
og dagan går og går
1

Sånn går det når man kjeder seg-_-

Men nå skal jeg legge meg. God natt :)


1

HELGEN=VIIIIIIN

Enda en dag er over, å hvor godt er ikke det!
Kjøpt meg vin idag, for til helgen skal jeg drikke meg sørpa full. Neida, men greit å ha nok vin i tilfelle Stine forestiller se at hun ikke er full nok. Derfor var det kanskje ikke så lurt at jeg kjøpte meg 3 liter vin likevel. hum!
jooooda, vin har man alltid brukt for sier vi....  


4

Elsker den sangen


How the time passed away? All the trouble that we gave
And all those days we spent out by the lake
Has it all gone to waste? All the promises we made
One by one they vanish just the same

Of all the things I still remember
Summer's never looked the same
The years go by and time just seems to fly
But the memories remain

In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

Now it all seems so clear, there's nothing left to fear
So we made our way by finding what was real
Now the days are so long that summer's moving on
We reach for something that's already gone

Of all the things I still remember
Summer's never looked the same
The years go by and time just seems to fly
But the memories remain

In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

8

Trening igjen, etter 5 mnd. blæ

ja, til dere som lurte på om jeg kunne legge ut hvordan jeg så ut nå, siden jeg ikke hadde trent på en stund. Her er bildene....
Ja så da var treningen igang igjen. Å godt er det! Føler egentlig ikke at jeg har mista så mye muskler eller lagt på meg i løpet av de 5 mnd jeg ikke har trent. men skal prøve å bli flinkere til å trene, men har ikke så god til om dagen. mye styr med lekser for tiden. Men må jo prøve å se bra ut til kos turen til sommer'n da :)
Men stinemor er trøtt, så god natt til alle sammen!

2

Sol og sommer, kom til meg

Bare kost meg hos mamma idag. Sammen med Lucas og søster! Blir slapp kveld på meg idag, kanskje dra med meg Lucas i svømmehallen i morgen :)

0

NATTA

Har så utrolig lyst på sjokolade nå, men på tide å kutte ut den sjokoladen heletiden. Prøve å bli litt sunn igjen kanskje. Det hadde vært lurt Stine! Vurderer å drikke i morgen, men vet faktisk ikke om jeg orker, men får vel prøve å drasse med meg Marita ut en tur.
Nå tar jeg kvelden, før sjokoladesuget tar knekken på meg. god natt! 

10

OUTIFIT 25.02.2012

Dette var Lørdag's outfit min
1

TRENINGS DAG 3

Ja, slik var jeg idag tidlig. sliten å trøtt å sur for at jeg sto sent opp. ikke noe nytt det nei. men skal prøve å komme meg på trening. en liten tur på senteret først tenker jeg, om jeg orker da! Så var det kos å høre at Maria hadde tid til filmkveld denne helgen. Håper martamor også har tid til en film med oss!!!!

men jeg er klar for trening snart. å godt skal det bli. Håper bare Julie blir med nå da. hehe

Ja, forresten. jeg har fullført 3 treningsdager i strek. Å idag kjenner jeg at jeg er støl. tok i litt for mye igår!
men utrolig at jeg har blitt sterkere på de 4 mnd jeg ikke har trent. det skjønner jeg ikke

2

GOD NATT MIN SKATT

Ja da ble det jo sent igjen da Stine! Dette var jo ikke noe nytt, får håpe at jeg kommer meg tidlig opp i morgen. Idag var jeg jo heldig slik at Tiffany kunne vekke meg, men ikke like heldig med den i morgen. Så da får du klare deg sjøl Stine. Opp må jeg uansett, skal prøve å trene litt tidligere i morgen.
Også skal jeg prøve å dra med meg mamma på senteret en tur, kankje Lucas også blir med. Det er alltid kos!
Nå tar jeg ihvertfall kvelden, tror jeg har sagt det ti ganger ikveld. Men dette får blir den siste. God natt4

IS OG BRINGEBÆR

Da har man kommi seg hjem etter trening. Litt godt å starte igjen, men slitsomt. Utrolig nok var jeg ikke støl fra igår. Noe jeg ikke helt skjønner. Uansett så føler jeg meg så mye bedre etter trening. Å merker hvor mye jeg egentlig har savna det, men vet det blir vanskelig å følge det opp når skolen starter. Å akkurat nå har vi jo så mye å gjøre på skolen også. Skjønner ikke hvordan jeg skal bli ferdig, så min helg blir tilbrakt i sofaen med bøker til alle kanter. Ikke noe drikking på stinemor denne helgen!

Nok en dag hvor jeg ikke har fått gjort så mye, egentlig ganske kjipt når jeg tenker over det. Vinterferien har gått så fort. Å jeg har sååååå mye jeg skal gjøre. Kanskje på tide å starte snart?

Men nok om det, kan jo si at det var godt med IS og BRINGEBÆR etter trening. Hvem sier vel nei til det?
ikke jeg ihvertfall


0

TRENING

Snart klar for trening :) prøve å holde meg til trening en stund nå da!

0

PULS IGJEN

Hallo
Veldig sen blogging idag, døgnrytmen min er ikke tilstede for tiden. Å ja det irriterer meg grenseløs snart. Skulle gjort mye for å være trøtt kl 23:00 om kvelden!

som dere kan se så har jeg endelig klart å dratt meg en tur ned på puls. liten stund siden sist, men nå skal jeg starte for fult igjen. Eller det jeg rekker da, skole og masse annet må jo komme først. Men alle har litt tid til trening!
I morgen blir det puls igjen, å jeg føler meg ganske klar jeg. Må bare klare å komme meg opp. Så kanskje på tide å legge seg. God natt

2

PANNEKAKER MIDT PÅ NATTA

ja jeg vet, det er sent og jeg bør ikke spise så sent... Men er det et problem jeg sliter med så er det å spise om kvelden og nattet. Får helt matdilla når kvelden kommer, skjønner ikke hvordan eller hvorfor. Må ha i meg noe, å det er så irriterende å ligge i senga å få sååå lyst på noe godt.
Å begynne å lage mat kl 2 på natta, hvem gjør det? Nesten ingen som jeg vet om, kan nesten gå hele dagen uten å ha lyst på noe, men da kvelden kommer. Får jeg lyst på sjokolade, is, godis, pannekaker, spaghetti, pizza å alt mulig. I dette tilfelle (som er idag) så har jeg veldig lyst på pannekaker å is. JA! så det skal bli godt å få døgnrytmen litt tilbake når skolen begynner igjen. Kanskje jeg slipper å være så matdilla kl 2-3 på natta.

Å til dere som lurer, dere kan jo tenke dere hvordan det ser ut kl 12 på morgen etter at jeg har drivi på kjøkkenet hele natta. Mindre pent

GOOODT. det skal jeg love deg. jaggu blitt litt husmor også :)

Jeg å Lucas var på skeidar idag en tur, vi fant en gooood goood sakkosekk (tror det skrives sånn)

Dette bilde ble jo egentlig bare rart når jeg tenker over det, fått meg ny tlf og jeg klarer ikke ta bilder med den. skal bli godt å få iphone i morgen.. LOVE <3

4

KJOLER OG TOPPER SELGES

Da har jeg endelig gått litt igjennom klæra mine. Å jeg har enda masse masse masse mer. ihvertfall kjoler, har jo kjoler jeg ikke har sett engang jo. Så nå tenkte jeg at jeg skulle selge noe av det, så hvis noen er intr. Kan dere sende meg mail til: xx-stine-xx@hotmail.com
SØLV KJOLE SOLG

HVIT KJOLE TIL 70 SOLGT

SVART KJOLE TIL 50 SOLGT

HVIT KJOLE TIL 100 SOLGT

BLÅ KJOLE TIL 100 SOLGTSVART SKJØRT TIL 50 SOLGT

SKJØRT I 34 SOLGTBLOMSTERSKJØRT SOLGTHVIT KJOLE I S/M SOLGT
0

Normal? overhode ikke
Ja litt av en bilde serie, men jeg har kjeda meg litt idag. Etter skolen altså!
En ting er sikkert, det skal bli sååååå godt med vinterferie nå. Forde om hele går bort til lesing og innleveringer til skolen. Gratulerer Stine, slik er det å gå på skolen.
I gymmen idag hadde vi styrke test. Og jaggu gikk den kjempe bra, bedre enn forventa. Ettersom jeg ikke har trent på 4-5 mnd.  5'er på sit ups, push ups, og triceps. Og 6'er på kroppsheving. Lengdehopp gikk det værre med, jeg som egentlig har ganske lange ben (tror jeg sjøl da) skulle da klare en 5'er. Men neida, får nøye meg med 4'er der altså. Så håper jeg løpetesten går bra. Forde om jeg er veldig veldig veldig i tvil akkurat der.
Nå skal jeg ta kvelden, opp tidlig i morgen. Som dere alle vet SKOLEN -_-
God natt :)

5

LAPSKAUS OG VALENTINE

Ja jenter, det er valentine. Ikke noe å skryte av dette året for å si det sånn. Sitter her med lapskaus og film alene jeg, men vet du hva. Jeg klager ikke, for trives akkurat sånn jeg har det nå. Og det skal jeg fortsette å gjøre, for er det en ting jeg ikke gidder så er det å STRESSE.
Skal man gå rundt å lete å lete å lete heletiden så finner man aldri den man vil ha, da er det bedre å ta tiden til hjelp og vente! Idag har jeg tatt en stor vask, å da mener jeg stor vask. Faktisk vasket litt av taket også, så det er ikke værst. Å det er så rent og pent her nå. Mangler bare soverommet nå da. Som er ''litt'' rotete for øyeblikket.

Ellers går dagene kjempe bra for dem som lurte på det også. I morgen skal jeg til langelandhjemmet å jobbe, så det blir kos igjen. Så lille Stinemor får nesten ta kvelden med god samvittighet, og et rent og pent hus! LOVE

5

PANNELUGG

Helgen min var som forventet veldig aktiv. Jeg har rydda nesten alt i huset. Og vært ute på byen å vært litt for full igjen. Sjokk at en flaske med tyrker og 3 litern gikk ned når jeg å terese drakk alene her i bygda. Ingen som hadde lyst til å joine oss. tafatte bygdefolk, så da var resultatet 2 fulle jenter på byn. Men vi hadde det gøy vi. Nå har jeg egentlig bare liggi rett ut i hele dag, for kan godt si at jeg er rimelig kvalm idag.
Som dere kan se så er jo jeg så spontan i fylla. Stort sett heletiden. Så jeg fant fram saksa å klipte pannelugg sjøl. JA SJØL. Mulig å tenke litt Stine, tror den vinen hadde tatt overtaket i hode i de få sekundene håret forsvant.
Nå tar jeg snart kvelden, så god natt!


1

BOLLER OG BRUS, MED PEIS KOS

God kveld, eller skal jeg si god natt. Det er veldig sent nå. Å jeg har ryddet til den store gullmedalje. Ja jeg tuller ikke da jeg sier at jeg faktisk har nesten rydda i hele dag. Å må nesten prøve å rydde litt i morgen å. Det stopper aldri når først Stine begynner. haha.
Ganske sliten om dagen, kjenner at det er mye lekser for tiden! Men skal ikke klage, fikk 5- på innlevering. Da blir jeg jo såklart fornøyd. Nå ligger jeg rett ut på sofaen med boller og brus. Pluss en film jeg egentlig ikke har fått med meg så mye av. Peisen er tent å det er godt og varmt i stuen.
Nå tar jeg kvelden, for i morgen skal jeg ut en liten tur med Terese. Hun har kommi hjem på ferie en tur. Å det må vi seffølgelig ta et glass vin for (kanskje 5, eller ti) God natt alle sammen.

1

OSLO


Ikke lenge til jeg drar avgårde til Oslo. Skal hente Marta på jobben så drar vi innover til Maria og Frida. Så ser vi hva kvelden bringer. Ha en god helg!

0

*INGENTING*

God natt alle sammen. helgen blir som den blir. natta

3

Sminke? hva skal man med det

Kan jo først starte med at jeg skal ikke klage med 5'er i framføring. woho! men kunne godt ha fått en 6'er! neida! haha.
Så fram igjen til overskriften. Sminke, tja. Det har jeg ikke brukt på en stund faktisk. Reagerer så mye på det for tiden, så tror jeg skal finne ut hva jeg burde bruke. Å hva jeg ikke burde bruke. Før jeg starter med det igjen! Litt godt å gå på skolen uten sminke og ikke stresse om morgen for å rekke å slenge på seg en hel hau med sminke og litt til (det var å overdrive)
men uansett, dagen er flott den, som alltid! Passet på mitt kjære kjære tantebarn idag. Enda jeg hadde endel ting å gjøre. Hva gjør man ikke for sin familie. Jaggu :)
Alltid stas å ha med gogutten på ting, idag var vi å kjørte litt mer akebrett og tittet på fiskene i gågata.. Dagen blir alltid lys når man ser Lucas. Ingen tvil!
I morgen har jeg lyst til å slappe av litt å kanskje ta med Lucas på noe gøy. For på Lørdagen fyker jeg av gårde til Oslo's gater og har det livalt med jentene som er der. Blir koselig å se dem igjen også!

Ja, vi har altså om hjerte og blod osv.

5

CAM BILDER

Tror jeg snart skal legge meg jeg, skal opp tidlig i morgen. Skal til langelandhjemmet å jobbe der! Så kanskje greit å få seg litt søvn. Har hatt en super fin dag på skolen, virket som alle var litt mer kvikke idag enn igår. Hadde framføring idag, som jeg tror jeg skreiv her igår. Husker ikke helt, men den gikk ihvertfall kjempe bra. Syns jeg sjøl da! Har egentlig ikke fått gjort så mye idag, er somregel ganske sliten da jeg kommer hjem fra skolen. Så går mest i å spise, lekser, og legge seg. 
Så akkurat nå tar jeg livet med ro, har vel stort sett gjort det i det siste halvåret uansett. Så da skal jeg vel klare det i et par år til. God natt til leserne mine og godnatt til nye lesere. Sov godt^^


5

skole, søke skole, skole, søke skole

Idag var jeg sliten, nesten ikke sovet inatt. Så dagen på skolen var slitsom, tror egentlig alle i klassen var ganske kjeie å slitene idag. Må ha vært en tøff og røff helg :)
Jeg har ihvertfall funnet ut hva jeg skal gå neste år, å jeg kan si jeg begynner å glede meg til å pendle en liten stubb, men skulle det ikke funke så blir jeg nok nødt til å flytte. Det får jeg ta etterhvert, men skal uansett gå på skole der. Nå blir jeg nødt til å legge meg, har framføring i morgen. Å har dessverre ikke fått lest så mye, så sier god natt å lykke til til meg selv! :)

3

HEY HEY


Lyst til noe hver dag jeg, enten det er å fikse det jævla bordet i stua. Eller det å starte med en ny hobby. Tja! Hva skal man satse på først??!! Bordet, starter vel i morgen en gang.
Nu skal jeg slenge i meg noe mat, godt skal det bli. Så skal jeg ligge i denne fabelaktige sengen å se på black swan.
Tror den er kjempe bra. Fikk litt lyst til å starte med ballett jeg, haha! Det skulle tatt seg ut. Tror jeg holder meg til trening og litt ridning jeg.

2

LITT BEDRE FORM

Skjønner virkelig ingenting jeg nå, helt fin på skolen igår. Kjente kanskje litt at jeg begynte å bli sliten, men ikke sånn at jeg var dau sjuk at det gjorde noe. Dro hjem og var helt grei, stakk innom mamma en liten tur først. Så kom jeg hjem og jogga litt. 1-2 timer etterpå vart jeg helt bleik å kjente det var noe som var galt. 1 minutt etterpå kjenner jeg ikke hendene eller beina mine. Kødder ikke da jeg jeg sier at det føltes ut som jeg var lam, ikke det at jeg vet hvordan lamme folk har det, men noe i samme duren må det jaggu være. For så vondt har jeg ikke hatt det på lenge.
Klarer å ringe pappa å han fikk kjørt meg til sykehuset. Sta som jeg er så vil jeg jo ikke ta blodprøve, enda jeg sitter der å ikke føler en dritt. Mulig Stine, kanskje på tide og komme over blodskrekken nå? Tydlighvis hadde jeg 38,50 i feber da jeg var der, noe jeg ikke har kjent i det heletatt.
Så dem fikk ikke gjort så mye, ettersom jeg ikke ville ta blodprøve. Så hjem igjen og legge seg. Noen timer etterpå var jeg oppi 39,19 og tenkte at nå er det på tide å få lagt seg.  Dagen etterpå og jeg er helt fin igjen. En ting sier jeg bare BLODPRØVE på mandag skal det bli ja. På tide å bli voksen!
Helt sikker på at jeg har overbelastet hendene og beina i det siste så det vart litt mye.

Nok om det, jeg er ihvertfall fin og frisk nå. Det som teller!
Har egentlig ikke gjort så mye idag, bare slappet av og dratt en tur til mamsen og spist hamburger. Nå Skal jeg fyre opp og legge meg foran tvn. Altså på sofaen da, og ligge der til jeg ikke gidder mer.
Men da jeg tenker over det, så har jeg lekser jeg må gjøre også. Heldig jeg er! Lekser og slappe av på sofaen, hmm det kan jo funke det også. Drikke orker jeg ikke, ikke tanken engang..


Skal kose meg så mye på galterud. ligge rett ut og gjøre lekser. JOHOOO
6

MALT SOVEROMMET OG NÅ ER DET ENDELIG RYDDET

Det er så godt å komme hjem fra skolen, blir helt ferdig jeg. Jeg som hadde så mye å gjøre idag! Spørs om jeg ikke må vaske og rydde stua til helgen istedet.
Isåfall, skolen har gått kjempe bra og vi har hatt dans i gymmen, kan tro jeg så deilig ut (overhode ikke) kan ikke danse og tror heller jeg aldri kommer til å lære meg det, men skal innrømme at litt artig var det.

En annen ting jeg funderer skikkelig på er hva jeg skal gå til neste år. Har veldig lyst til å gå på helseservicefaget, men da må jeg enten flytte til jessheim, flisa, eller elverum. Eller om jeg skal gå barne og ungdomsarbeider og bli barnevernspedagog. Men da må jeg gå 3 år på høgskole. Så da er jeg ikke ferdig med utdanninga mi før jeg er 24 år.  Er jo ikke så lenge til da, og jeg er jo ikke så gammel. Også kommer jeg jo til å ha en jobb jeg tror jeg trives med!
Nei jeg får tenke litt til, men en ting jeg ikke skjønner. Er hvordan noen på 16 år kan bestemme seg for hva de skal bli. Det er jo helt tåpelig, mine ønsker når jeg var 16 var å bli make up artist eller frisør. Noe jeg OVERHODE ikke kunne tenkt meg nå. Litt feil at man må ta valg i så ung alder.

Nok om det, i sommer malte jeg rommet mitt og gjorde det litt finere. Jeg er ikke helt ferdig da, pappa må henge opp taklampe og jeg skal ha noen fler bilder på veggene pluss noe pynt osv. du vet! jentegreier :)Btw, Døra på soverommet er ikke ferdigmalt. hehe

5

Lucas, Rambo og Tante Stine tur..

Kan ikke klage på denne dagen, så klart jeg ikke kan det. Jeg har jo passet litt på de to herligeste guttene jo. Lucas og Rambo! Dagen kan ikke bli ødelagt da, å gjett om vi har stor kost oss a. Ligget foran ovnen og spist pølser og sett på barnetv, jeg stor koser meg hver gang jeg er med han lille tassen der.

Å etter at Lucas dro hjem så var det pån igjen med rydding, dere aner ikke hvor flink jeg har vært idag. Vært så sliten de siste ukene/mnd av mye rart som har skjedd! Men akkurat nå kunne ikke ting blitt bedre. Skolen går bra og jeg tar vare på meg selv og har det godt med det! Jeg er ihvertfall fornøyd med rommet mitt og litt av stua og badet ser helt greit ut, i morgen får jeg starte litt mer med kjøkkenet. Nå som jeg har kommi så godt igang. Var Utrolig dårlig på morgen idag, klarte så vidt å røre på meg, men ble bedre utover dagen. Å hvertfall da man ser smilet på Lucasgutten :)


Trenger vel ikke å si så mye annet enn at jeg å Lucas og Rambo har hatt en finfin dag på Galterud!
Nå tar jeg kvelden, for i morgen er det skole igjen. God natt min skatt:)

2

har vært en livredder idag.

Helt grei skoledag idag, var litt sliten på førsten av dagen. men hallo, hvem er vel ikke det?
Vi har lært førstehjelp, så nå kan alle ute på byen være trygge når jeg er ute. For jessda, jeg kan redde dere!
Vi hadde det ganske morsomt mens vi dreiv med dette, men var jo nyttig da. Spesielt når det gjelder å redde et barn, er så mye jeg ikke visste.

I morgen er det pån igjen, å da satser jeg på at jeg har en like fin dag som idag. Noe jeg regner med.
For nå tar jeg kvelden, så god natt jenter og gutter!

Ja jeg vet, alltid like morsomt å ta bilde av seg selv i speilet. haha

Ingrid stor koser seg med herman, eller gartner, eller albert eller noe annet tullenavn.

Også har vi de to søte jentene som bare elsker han her, dere kan jo se hvor glad han ser ut (han i midten)

Ikke rart man blir litt redd ;p

Følte meg skikkelig SEXY når jeg nesten knak brystet på denna stakkarn. Akkurat som om jeg hadde klart å knekt brystet hans.

Btw, dette var det NINA som skreiv sjøl.. det beste med det var at hun skreiv med vanlig sprit tusj.. nina du nina!;p

Se så fin hun er idag :)

Veldig fint å titte ut av klasserommet idag, det skal jeg være enig i
Så kom jeg hjem til en ganske så gal katt, som ville ut omtrent med en gang. ikke noe kos på Stinemor :/

0

PANNEKAKER OG VIN. PLUSS EN SMULE FYLLESYK

Hm, hvor skal jeg starte.
Egentlig ikke noe sted å starte for husker ikke så mye fra kvelden uansett, men hadde det kjempe koselig oppe hos Camilla, heldig som hun var vart hun 20 år gammel. Mens jeg fortsatt bare er 19!

Tror ihvertfall vinflaska, litt tyrker og resten fra 3 litern min gikk ned med glans igår. For hode mitt stuper snart, det tar knekken på seg selv ihvertfall..
Nå ligger jeg rett ut på sofaen til mamsen å jeg får pannekaker og saft (deilig og godt)
Fikk nytt kamera igår, eller kjøpt på nettet da. men hadde ikke nok minne på det da jeg kom til Camilla så ble ikke mer enn 2 bilder fra festen. men klarte å kapre noen bilder av meg sjøl før jeg dro dit da (SJOKK)


0

Klar ferdig gå, nei orker ikke. Natta :)

1

da var den dagen over!

jeg holder fast på drømmen, og min egen fantasi!

5

FIN FIN DAG

Heisann, idag har jeg vært på langelandhjemmet og der stor trivdes jeg. Veldig koselig!
Nå har jeg slengt meg på sofaen å skal ligge her en stund, helt til 8-9 hvor det skjer noe helt utrolig bra, men kan ikke si hva! men kan si at jeg gleder meg helt sykt..
Så til resten av folka der ute, kos dere å ha en finfin dag.

0

nei faen heller.

Nå er det jaggu slutt på latheten. Unnskyld ordspråket, men nå er jeg drittlei av å sitte på ræva å se på tredemølla stå der å rustne. Det er ikke kødd når jeg sier at jeg ikke har trent på 5 mnd. 5 JÆV*** mnd. Har ikke rørt meg nede på puls på 5 mnd. hvorfor ha medlemskap da?
Nei nå er det slutt, nå skal Stine begynne å trene igjen, dårlig form har jeg blitt også. Sikkert derfor jeg er syk så ofte også.. Fra og med uka som kommer skal jeg hvertfall trene 3-4 ganger i uka inkl helgen :)

I morgen skal jeg på praksis i langlandshjemmet. Det kan bli koselig. Gleder meg! Blir morsomt å snakke med eldre folk og ha noen gode samtaler sammen. Nå blir det natta på stinemor som jaggu har døgna inatt!

3

STUEBORD AV PALL

Sove ja. Hva skal man med søvn? nei det kan man jo si. Søvn eier jeg overhode ikke, kommer vel den dagen jeg får søvn syke (hvis det fins) å da sover jeg nok i hundre år!

I morgen kommer en spennende dag å jeg gruer og gleder meg, men over til noe annet. Jeg driver å tenker å funderer heletiden på hvordan stuebordet og spisebordet mitt skal være. Haha, jeg har så lyst på litt spesielt stuebord egentlig. Nå kommer dere sikkert til å le når dere ser iden min, men det er faktisk litt unikt å fint..
Må bare få rompa i gir å starte. Hva syns dere? :)


Jeg syns det er litt fint jeg.

1

Linni kveld

Utrolig at jeg enda sitter oppe!
Klokka var 7 på kvelden ista og jeg klarte så vidt og holde øynene oppe, blitt litt små syk iløpet av helgen også. Så det var jo ren flaks. Derfor holder jeg meg hjemme med riskrem, is, sjokolade, og masse brus. Snakk om å kose seg med sumo og sesong 1 av LINNI. Nå tar jeg kvelden, for har en stor dag foran meg i morgen (eller ikke) henge hjemme hos a mor å proppe i seg C vitaminer og slappe av. En god og fin søndag.
Neste helg braker det løs da Camilla fyller 20 år og vinflaskene sprettes. Ha en god natt så ser dere om jeg blogger i morgen. sjalabais

0

Lørdagskveld med lekser

Egentlig skulle jeg vært ei koselig jente på byen jeg nå, men neida. Jeg må sitte hjemme å lese og skrive til framlesning. Koselig! Kanskje like greit når jeg tenker over det, Slipper jeg å bruke de penga ute, pluss at jeg slipper å ligge fyllesyk i morgen. Blir ikke pent om jeg skal komme bakfull i dåp for å si det sånn, Nicklas skal døpes i morgen for å si det sånn. Liten søting han der :)

Så nå tar jeg kvelden alle søte små. Ha en fin dag i morgen og ikke minst en god natt!beautiful makeup free face

0

da var denne julen over


Enda godt er det, nå skal jeg bare glede meg til sommer og sol.
Hatt en super nyttårskveld med herlige jenter, gleder meg til å se de igjen på neste fest (om ikke så lenge)
Men jeg får legge meg slik at jeg kommer meg på skolen i morgen! goood natt :)

Brilleslange! :)

3

ny topp
Ny topp fra http://kandeeshop.se/ 
Er den ikke fin;D

2

God jul


0

Utslitt

Ja, ingenting går som det skal nå. Å jeg er rett og slett helt utenfor å orker ikke tenke på det engang. Sliten og utslitt av alt som skjer, men en dag så kommer den dagen hvor jeg kan smile og ha det bra igjen, men det er kun en ting som kan få meg til å gjøre det nå. Å den tingen må jeg bare rett og slett ha tålmodighet til å vente med..!!

dette bilde sier mer en tusen ord for meg

2

Værste dagen i hele mitt liv.hits