Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


12

NYE SKO

Der klarte jeg å svi av 1000 kr på sko også, elsker å handle på nettet. Har hatt lyst på disse lenge. å satt å vurderte på hvem av de jeg skulle kjøpe. Til slutt gadd jeg ikke å sitte å tenke lenger å bestilte begge to.. Ups, håper bare de er her til helgen. Har bestilt sånn ekspress greier så de skal være her innen 3 dager. Så er best for dem! Har også kjøpt meg en super fin kjole som jeg gleder meg til jeg får i posten:) Her løper pengene av gårde.. Var de fine da? siiii ja!!

3

Party all night long

Søndag, hva skal man si. jo jeg er sliten å trøtt. Å jeg å phillip har vaska å rydda leiligheten etter en herlig helg! Min Lørsdag starta bra med at jeg dro til Maria som har blitt 18 år og en mnd å vi feira den med hæla i taket å sprudlende alkehol i blodet.. Noe som etterlot seg vondt i beina og hodevondt til de grader, men det var absolutt verdt det.. har ikke hatt det så gøy ute på lenge! Mens jeg koste meg med herlige jenter å god mat, så hadde phillip gutta sine i min leilighet å så på hockey:) Nå skal jeg lage meg mat å slappe av til kjæresten snart kommer hjem fra hockey kamp.. Takk til alle som gjorde helgen min super bra. 

Girls just wanna have funGelesshots, nam

Bursdags barnet, 18 åååår:)

Noen av jentene valgte å riste litt på rumpen.

men jeg valgte heller et søtere blikk, mjaau..God mat!

21

Min egen photoshoot ute.

Nesten ikke blogga i det siste, men er fordi jeg ikke har hatt tid eller tatt meg tid til det:) men skal bli flinkere (tror jeg) Noen bilder jeg knipsa ista! hva syns dere? skal forresten legge ut innlegg senere om en skikkelig god serium/pads !


7

Sigma børster

Igår fikk jeg jeg pakken jeg har fått fra sigma, i denne pakken var det 12 herlige børster. Å jeg er stor fornøyd med kvaliteten og hvor mjuke og gode de er. Jeg har ikke fått testet de så godt enda så kan lage et innlegg hvor jeg skriver responsen fra kostene å hva de er til osv! Sånn her ser de ihvertfall ut.. Complete kit with brush roll black får du kjøpt hos http://www.sigmabeauty.com8

Ny genser, armebånd osv

Vært i sverige sammen med Emma og moren hennes idag, har handla litt mer enn det jeg skulle, men pytt pytt!
Armebåndene kostet 19 kr per stk
Hva syns dere, fine ting?

Kjede 99 kr

skal klippe av sølv hempene å heller bare ha perlene!

Genser/topp 49 krDette er den beste sprayen jeg har brukt, det er en spray man sprayer i ansiktet når du begynner å bli sliten eller har sitti lenge på pcn, det er en spray som beskytter deg mot UV stråler fra pcn. å hjelper mot tørr hud, har hatt en sånn flaske før, men brukte den opp å fant den ikke igjen på noen av parfymeriene jeg titta på. helt til idag da den sto til 50% !! Yes da, stine slo til.

Maske som jeg å phillip skal prøve ikveld. Denne er til vinter hud og de som sliter mer med tørr hud.
M
Men nå får jeg stikke å jogge litt før phillip kommer hjem fra hockey.. digger tredemølla mi;D

17

Ny sminke og kjole!

Vært i Oslo idag sammen med Emma og Marita, var der ikke så lenge. Først dro Marita til fotografen hvor hu skulle ta bilder. Så jeg å Emma gikk for å titte litt i butikker så lenge, var på utkikk etter en kjole som venninna mi hadde. Men den fant jeg jo så klart ikke. Istedet fant jeg en billig å ganske grei kjole jeg heller kjøpte meg. Fant også denne High Tech Lighter sminken. Fra Make up store som jeg vart litt forelsket i.. gikk det borti mot 200 kr på denne lille boksen å!! Om noen har testen denne lille boksen som heter astroid så gi gjerne beskjed om hvordan du syns den er? Etter handlingen dro vi til brun og blid å slikka litt sol.. Når jeg hadde liggi der ganske så lenge så tok jeg t-bana til phillip sin jobb å akte med de hjem. ganske så grei dag. Unntatt at jeg glemte å gå av på majorstuen så jeg måtte ta t-bana tilbake igjen.. huff:) Likte dere kjolen?


5

2011 nyttårsaften!

På nyttårsaften dro jeg å Phillip til Brumunddal, for å feire sammen med Phillip sin bror å kjæresten hans! Jeg var litt små syk å Phillip hadde ikke blitt helt frisk han heller. så var veldig greit å ikke slå seg helt løs denne dagen. Istedet koste vi oss med god mat som Anna hadde lagt, å en fin kveld med små prat å litt alkohol innabords. Kvelden avslutta vi med oppblåst madrass og vi sov over:) Å det beste av alt er jo ett nytt år med kjæresten! Hadde dere en fin nyttårsfeiring da?

13

Hvem kjole skal jeg velge?

Skal på fest idag, å aner ikke hvem kjole jeg skal ha på meg. Har jo snart over 50 kjoler å velge i. Å enda klarer man ikke å bestemme seg! Men hvem av disse to syns du jeg skal ta?
16

Outfit 14.01.2011

Hva syns dere?


16

Nye klær i skapet!

Smykke fra h&m

Jakke fra bik bokJakke fra bik bokSjerf fra bik bok

Veske fra bik bokRinger fra glitterGenser fra bikbok

14

Nytt design

Prøvde meg litt ut ista, så fant jeg ut at jeg heller ville ha dette designet. Er ikke store forandringene, med tanke på skrift å sånt. Men er nytt bilde og farger osv! Var det finere enn det gamle? Nå får jeg nesten bli ferdig med innlegget som ikke ble så langt, driver å lager fiskegrateng til middag nå:) Flinke Stine! 

18

Mage trening

For ikke så lenge fikk jeg meg ny tredemølle å den er jeg utrolig glad for at jeg har, å ihvertfall nå som jeg ikke er medlem på spenst lenger! jeg har hørt at med jogging så trener man hele kroppen å jeg syns det er like greit å bare jogge enn å drive å ta fullt av apparater heletiden. kanskje jeg som tar feil der, men det blir jo mitt problem.
for noen dager siden fikk jeg låne noe som heter leg magic av faren til phillip, den trener innside lår å utside. litt på magen også. Stor fornøyd med dette apparatet å kan trene lenge med den.

Jeg tar også trenings tabletter, noen sier også det er dumt. å noen sier det er lurt! Har slutta å ta så mange som jeg gjorde før så jeg tar heller det som er normalt for meg.
Disse bildene jeg legger ut av magen min er bare fordi jeg vil vise dere hva jeg har oppnådd med min trening, jeg er ikke fornøyd ennå, å disse bildene strammer jeg magen..
Trener noen av dere ofte?
9

Festen i helgen

Helgen min var super. Som de fleste helger pleier å være. Denne helgen dro jeg til Maria på sander for å vorse med jentene. Vi skulle egentlig på shark i Kongsvinger, men det var visst stengt denne helgen. Så hadde vi flaks og fant ut at ett annet utested hadde åpnet, Havana tror jeg det het! kvelden endte godt med at phillip henta meg å vi dro hjem å koste oss:) Søndagene endte opp med hamburger å film. 
15

Trener å trener uten resultater.

Resultater du liksom, hvor lenge skal man trene for å få den kroppen man vil ha da? jeg begynner å bli kjei av å jogge opp til 40 min hver dag, uten en dritt resultater. Kanskje litt strammere mage å litt mere muskler i beina, men jeg vil ha drømme kroppen NÅÅÅ... Hadde planer om å sprade rundt i bikini å være fornøyd med det jeg har oppnådd med treningen. Å akkurat nå ser det veldig dårlig ut! Er ikke sånn missfornøyd med kroppen min, men skulle gjerne ha stramma opp litt her å der! Om noen har noen forslag på bra trening så si gjerne ifra. 

(dette bilde hadde jo ingenting med trening å gjøre)hits