Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


5

CAM BILDER

Tror jeg snart skal legge meg jeg, skal opp tidlig i morgen. Skal til langelandhjemmet å jobbe der! Så kanskje greit å få seg litt søvn. Har hatt en super fin dag på skolen, virket som alle var litt mer kvikke idag enn igår. Hadde framføring idag, som jeg tror jeg skreiv her igår. Husker ikke helt, men den gikk ihvertfall kjempe bra. Syns jeg sjøl da! Har egentlig ikke fått gjort så mye idag, er somregel ganske sliten da jeg kommer hjem fra skolen. Så går mest i å spise, lekser, og legge seg. 
Så akkurat nå tar jeg livet med ro, har vel stort sett gjort det i det siste halvåret uansett. Så da skal jeg vel klare det i et par år til. God natt til leserne mine og godnatt til nye lesere. Sov godt^^


5

skole, søke skole, skole, søke skole

Idag var jeg sliten, nesten ikke sovet inatt. Så dagen på skolen var slitsom, tror egentlig alle i klassen var ganske kjeie å slitene idag. Må ha vært en tøff og røff helg :)
Jeg har ihvertfall funnet ut hva jeg skal gå neste år, å jeg kan si jeg begynner å glede meg til å pendle en liten stubb, men skulle det ikke funke så blir jeg nok nødt til å flytte. Det får jeg ta etterhvert, men skal uansett gå på skole der. Nå blir jeg nødt til å legge meg, har framføring i morgen. Å har dessverre ikke fått lest så mye, så sier god natt å lykke til til meg selv! :)

3

HEY HEY


Lyst til noe hver dag jeg, enten det er å fikse det jævla bordet i stua. Eller det å starte med en ny hobby. Tja! Hva skal man satse på først??!! Bordet, starter vel i morgen en gang.
Nu skal jeg slenge i meg noe mat, godt skal det bli. Så skal jeg ligge i denne fabelaktige sengen å se på black swan.
Tror den er kjempe bra. Fikk litt lyst til å starte med ballett jeg, haha! Det skulle tatt seg ut. Tror jeg holder meg til trening og litt ridning jeg.

2

LITT BEDRE FORM

Skjønner virkelig ingenting jeg nå, helt fin på skolen igår. Kjente kanskje litt at jeg begynte å bli sliten, men ikke sånn at jeg var dau sjuk at det gjorde noe. Dro hjem og var helt grei, stakk innom mamma en liten tur først. Så kom jeg hjem og jogga litt. 1-2 timer etterpå vart jeg helt bleik å kjente det var noe som var galt. 1 minutt etterpå kjenner jeg ikke hendene eller beina mine. Kødder ikke da jeg jeg sier at det føltes ut som jeg var lam, ikke det at jeg vet hvordan lamme folk har det, men noe i samme duren må det jaggu være. For så vondt har jeg ikke hatt det på lenge.
Klarer å ringe pappa å han fikk kjørt meg til sykehuset. Sta som jeg er så vil jeg jo ikke ta blodprøve, enda jeg sitter der å ikke føler en dritt. Mulig Stine, kanskje på tide og komme over blodskrekken nå? Tydlighvis hadde jeg 38,50 i feber da jeg var der, noe jeg ikke har kjent i det heletatt.
Så dem fikk ikke gjort så mye, ettersom jeg ikke ville ta blodprøve. Så hjem igjen og legge seg. Noen timer etterpå var jeg oppi 39,19 og tenkte at nå er det på tide å få lagt seg.  Dagen etterpå og jeg er helt fin igjen. En ting sier jeg bare BLODPRØVE på mandag skal det bli ja. På tide å bli voksen!
Helt sikker på at jeg har overbelastet hendene og beina i det siste så det vart litt mye.

Nok om det, jeg er ihvertfall fin og frisk nå. Det som teller!
Har egentlig ikke gjort så mye idag, bare slappet av og dratt en tur til mamsen og spist hamburger. Nå Skal jeg fyre opp og legge meg foran tvn. Altså på sofaen da, og ligge der til jeg ikke gidder mer.
Men da jeg tenker over det, så har jeg lekser jeg må gjøre også. Heldig jeg er! Lekser og slappe av på sofaen, hmm det kan jo funke det også. Drikke orker jeg ikke, ikke tanken engang..


Skal kose meg så mye på galterud. ligge rett ut og gjøre lekser. JOHOOO
6

MALT SOVEROMMET OG NÅ ER DET ENDELIG RYDDET

Det er så godt å komme hjem fra skolen, blir helt ferdig jeg. Jeg som hadde så mye å gjøre idag! Spørs om jeg ikke må vaske og rydde stua til helgen istedet.
Isåfall, skolen har gått kjempe bra og vi har hatt dans i gymmen, kan tro jeg så deilig ut (overhode ikke) kan ikke danse og tror heller jeg aldri kommer til å lære meg det, men skal innrømme at litt artig var det.

En annen ting jeg funderer skikkelig på er hva jeg skal gå til neste år. Har veldig lyst til å gå på helseservicefaget, men da må jeg enten flytte til jessheim, flisa, eller elverum. Eller om jeg skal gå barne og ungdomsarbeider og bli barnevernspedagog. Men da må jeg gå 3 år på høgskole. Så da er jeg ikke ferdig med utdanninga mi før jeg er 24 år.  Er jo ikke så lenge til da, og jeg er jo ikke så gammel. Også kommer jeg jo til å ha en jobb jeg tror jeg trives med!
Nei jeg får tenke litt til, men en ting jeg ikke skjønner. Er hvordan noen på 16 år kan bestemme seg for hva de skal bli. Det er jo helt tåpelig, mine ønsker når jeg var 16 var å bli make up artist eller frisør. Noe jeg OVERHODE ikke kunne tenkt meg nå. Litt feil at man må ta valg i så ung alder.

Nok om det, i sommer malte jeg rommet mitt og gjorde det litt finere. Jeg er ikke helt ferdig da, pappa må henge opp taklampe og jeg skal ha noen fler bilder på veggene pluss noe pynt osv. du vet! jentegreier :)Btw, Døra på soverommet er ikke ferdigmalt. hehe

5

Lucas, Rambo og Tante Stine tur..

Kan ikke klage på denne dagen, så klart jeg ikke kan det. Jeg har jo passet litt på de to herligeste guttene jo. Lucas og Rambo! Dagen kan ikke bli ødelagt da, å gjett om vi har stor kost oss a. Ligget foran ovnen og spist pølser og sett på barnetv, jeg stor koser meg hver gang jeg er med han lille tassen der.

Å etter at Lucas dro hjem så var det pån igjen med rydding, dere aner ikke hvor flink jeg har vært idag. Vært så sliten de siste ukene/mnd av mye rart som har skjedd! Men akkurat nå kunne ikke ting blitt bedre. Skolen går bra og jeg tar vare på meg selv og har det godt med det! Jeg er ihvertfall fornøyd med rommet mitt og litt av stua og badet ser helt greit ut, i morgen får jeg starte litt mer med kjøkkenet. Nå som jeg har kommi så godt igang. Var Utrolig dårlig på morgen idag, klarte så vidt å røre på meg, men ble bedre utover dagen. Å hvertfall da man ser smilet på Lucasgutten :)


Trenger vel ikke å si så mye annet enn at jeg å Lucas og Rambo har hatt en finfin dag på Galterud!
Nå tar jeg kvelden, for i morgen er det skole igjen. God natt min skatt:)

2

har vært en livredder idag.

Helt grei skoledag idag, var litt sliten på førsten av dagen. men hallo, hvem er vel ikke det?
Vi har lært førstehjelp, så nå kan alle ute på byen være trygge når jeg er ute. For jessda, jeg kan redde dere!
Vi hadde det ganske morsomt mens vi dreiv med dette, men var jo nyttig da. Spesielt når det gjelder å redde et barn, er så mye jeg ikke visste.

I morgen er det pån igjen, å da satser jeg på at jeg har en like fin dag som idag. Noe jeg regner med.
For nå tar jeg kvelden, så god natt jenter og gutter!

Ja jeg vet, alltid like morsomt å ta bilde av seg selv i speilet. haha

Ingrid stor koser seg med herman, eller gartner, eller albert eller noe annet tullenavn.

Også har vi de to søte jentene som bare elsker han her, dere kan jo se hvor glad han ser ut (han i midten)

Ikke rart man blir litt redd ;p

Følte meg skikkelig SEXY når jeg nesten knak brystet på denna stakkarn. Akkurat som om jeg hadde klart å knekt brystet hans.

Btw, dette var det NINA som skreiv sjøl.. det beste med det var at hun skreiv med vanlig sprit tusj.. nina du nina!;p

Se så fin hun er idag :)

Veldig fint å titte ut av klasserommet idag, det skal jeg være enig i
Så kom jeg hjem til en ganske så gal katt, som ville ut omtrent med en gang. ikke noe kos på Stinemor :/

0

PANNEKAKER OG VIN. PLUSS EN SMULE FYLLESYK

Hm, hvor skal jeg starte.
Egentlig ikke noe sted å starte for husker ikke så mye fra kvelden uansett, men hadde det kjempe koselig oppe hos Camilla, heldig som hun var vart hun 20 år gammel. Mens jeg fortsatt bare er 19!

Tror ihvertfall vinflaska, litt tyrker og resten fra 3 litern min gikk ned med glans igår. For hode mitt stuper snart, det tar knekken på seg selv ihvertfall..
Nå ligger jeg rett ut på sofaen til mamsen å jeg får pannekaker og saft (deilig og godt)
Fikk nytt kamera igår, eller kjøpt på nettet da. men hadde ikke nok minne på det da jeg kom til Camilla så ble ikke mer enn 2 bilder fra festen. men klarte å kapre noen bilder av meg sjøl før jeg dro dit da (SJOKK)


0

Klar ferdig gå, nei orker ikke. Natta :)

1

da var den dagen over!

jeg holder fast på drømmen, og min egen fantasi!

5

FIN FIN DAG

Heisann, idag har jeg vært på langelandhjemmet og der stor trivdes jeg. Veldig koselig!
Nå har jeg slengt meg på sofaen å skal ligge her en stund, helt til 8-9 hvor det skjer noe helt utrolig bra, men kan ikke si hva! men kan si at jeg gleder meg helt sykt..
Så til resten av folka der ute, kos dere å ha en finfin dag.

0

nei faen heller.

Nå er det jaggu slutt på latheten. Unnskyld ordspråket, men nå er jeg drittlei av å sitte på ræva å se på tredemølla stå der å rustne. Det er ikke kødd når jeg sier at jeg ikke har trent på 5 mnd. 5 JÆV*** mnd. Har ikke rørt meg nede på puls på 5 mnd. hvorfor ha medlemskap da?
Nei nå er det slutt, nå skal Stine begynne å trene igjen, dårlig form har jeg blitt også. Sikkert derfor jeg er syk så ofte også.. Fra og med uka som kommer skal jeg hvertfall trene 3-4 ganger i uka inkl helgen :)

I morgen skal jeg på praksis i langlandshjemmet. Det kan bli koselig. Gleder meg! Blir morsomt å snakke med eldre folk og ha noen gode samtaler sammen. Nå blir det natta på stinemor som jaggu har døgna inatt!

3

STUEBORD AV PALL

Sove ja. Hva skal man med søvn? nei det kan man jo si. Søvn eier jeg overhode ikke, kommer vel den dagen jeg får søvn syke (hvis det fins) å da sover jeg nok i hundre år!

I morgen kommer en spennende dag å jeg gruer og gleder meg, men over til noe annet. Jeg driver å tenker å funderer heletiden på hvordan stuebordet og spisebordet mitt skal være. Haha, jeg har så lyst på litt spesielt stuebord egentlig. Nå kommer dere sikkert til å le når dere ser iden min, men det er faktisk litt unikt å fint..
Må bare få rompa i gir å starte. Hva syns dere? :)


Jeg syns det er litt fint jeg.

1

Linni kveld

Utrolig at jeg enda sitter oppe!
Klokka var 7 på kvelden ista og jeg klarte så vidt og holde øynene oppe, blitt litt små syk iløpet av helgen også. Så det var jo ren flaks. Derfor holder jeg meg hjemme med riskrem, is, sjokolade, og masse brus. Snakk om å kose seg med sumo og sesong 1 av LINNI. Nå tar jeg kvelden, for har en stor dag foran meg i morgen (eller ikke) henge hjemme hos a mor å proppe i seg C vitaminer og slappe av. En god og fin søndag.
Neste helg braker det løs da Camilla fyller 20 år og vinflaskene sprettes. Ha en god natt så ser dere om jeg blogger i morgen. sjalabais

0

Lørdagskveld med lekser

Egentlig skulle jeg vært ei koselig jente på byen jeg nå, men neida. Jeg må sitte hjemme å lese og skrive til framlesning. Koselig! Kanskje like greit når jeg tenker over det, Slipper jeg å bruke de penga ute, pluss at jeg slipper å ligge fyllesyk i morgen. Blir ikke pent om jeg skal komme bakfull i dåp for å si det sånn, Nicklas skal døpes i morgen for å si det sånn. Liten søting han der :)

Så nå tar jeg kvelden alle søte små. Ha en fin dag i morgen og ikke minst en god natt!beautiful makeup free face

0

da var denne julen over


Enda godt er det, nå skal jeg bare glede meg til sommer og sol.
Hatt en super nyttårskveld med herlige jenter, gleder meg til å se de igjen på neste fest (om ikke så lenge)
Men jeg får legge meg slik at jeg kommer meg på skolen i morgen! goood natt :)

Brilleslange! :)

3

ny topp
Ny topp fra http://kandeeshop.se/ 
Er den ikke fin;Dhits