Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


6

Jogging

Våknet tidlig av alarmen til phillip, siden han skulle på rally idag. å så klart klarte han å vekke meg også! Men fikk sovne til slutt etter at han hadde dratt. Så sto jeg heller opp 1, noe som var mye bedre^^ Nå har jeg akkurat jogga littegrann, ikke mer enn i 15 min! men har så sykt voksesmerter nå at jeg ikke orka mer! 

haha, er ikke dette jeg pleier å ha på meg da jeg jogger, men orka ikke å ta av meg pysj/vanlige klær

Ikveld skal jeg drikke sammen med de beste jentene, og jeg gleder meg veldig! Får bare håpe phillip snart kommer hjem fra denna rally greia:) Ha en fin helg!

12

Kjole eller bukse

Hmm, like usikker hver gang jeg skal ut på byen. er ikke sånn veldig kaldt ute nå, men hadde kanskje vært greit å bruke bukse en gang i vintern å. men neiiiida! jeg går for kjole jeg. den er litt liten, siden martamor har sydd den litt for mye. men pytt pytt jeg skal ikke bøye meg så mye:) hva syns du. litt lettkledd eller ikke?

Forresten se den kjekke kjæresten min, er han ikke søt?


4

fuck it

I can be sweet and charming, but those who know me know I'm a bitch9

min sunne/usunne mat

Jada jeg vet ikke helt jeg, har egentlig ikke så mye peilig på hva som er sunt eller ikke, men det kan jo ikke være så usunt dette? Eneste jeg tror er veldig usunt er jo sausen. Men jeg må bare ha noe bløtt i munnen også! skulle egentlig ha med salat, men det klarte jeg så klart å glemme å kjøpe:) men det var godt uansett! Noen der ute som vil si noen bra middager eller andre oppskrifter så kom igjen å si det

14

Nye klær

Veldig sent innlegg, men det får bare gå. Klarte ihvertfall å legge ut klærene idag:) buksa er ikke ny, men alt annet er nytt! Gleder meg til sommern kommer. Hva syns dere?

Her ser jeg ikke helt bra ut, haha

1

God natt alle sammen

Unnskyld en gang til, her etter skal jeg slutte å love dere innlegg om ditten og datten da jeg ikke klarer å holde det jeg lover. Har egentlig ikke gjort så mye idag så utrolig nok skulle jeg ha klart å lagt inn innlegg med klærene som jeg lovet dere. Har tatt bilder da ihvertfall, så skal prøve å legge inn i morgen. lover ikke, orka ikke å gjøre nå på kvelden som jeg er så sliten! Skulle egentlig trene idag å, men ingen andre som ville. Å jeg hater å dra å trene alene, så får vente til zumba i morgen kl 10! Har forresten en trøtt kjæreste ved min side som snorker å snorker. Sliten etter jobben, flinke gutten min:)  Nå sier jeg god natt til alle dere der hjemme som leser bloggen min. god natt:*

5

Helgen

Da har det blitt en stund siden jeg blogga. å sorry for det, men er ikke alltid jeg har like god tid. lovet dere å vise klærene jeg har kjøpt, men det legger jeg heller ut ikveld (sorry igjen) Nå skal jeg slappe av å se på tv til klokka blir 5 for da skal jeg på hockey kamp sammen med Emma for å se gutten min spille! flink jeg er:)

må si jeg gleder meg til å spise vaffler etterpå også! tihi, har hatt en koselig helg, null drikking å godt er det! :)

8

NY SMINKE

Da jeg var i sverige igår, så dro vi innom cubus å der var det salg på all slags sminke. eller når jeg tenker meg om tror jeg det bare var isadora! Men uansett så kostet hver ting bare 29 kr. så all den sminken jeg kjøpte meg igår kom ikke på mer enn 139 kr. Super billig.. Normalt hadde ikke det vært en leppestift engang! Jeg har alltid vært skeptisk på fouandation til isadora eller maybelline eller andre merker fra h&m eller cubus osv.. men leppestifter eller lipglosser bryr jeg meg ingenting om! syns dere det var verdt det?

Nougatine 47 og Ice cream pink 80
Raspberry ripple 41 og Mocca cream 2557 Night flight


11

ZUMBA OG BOSU

Jeg er sliten, å ja jeg kan være stolt av å være sliten. for ingen skal komme å si at jeg ikke har jobba hardt idag.. Åneida! For jeg har jaggu trent på puls idag.. Dagen starta med ZUMBA kl 10, å jeg ble vekt av min kjære søster at jeg såklart måtte være med. Forde om hode trengte mer søvn! Så etter en time med dans å morrrro så dro jeg til sverige med to søte venniner for å kjøpe litt klær å sminke.. Å gjett om det var nok av det å, kan blogge om det en annen dag.
Så nå ikveld kl 18:00 så dro jeg å martine ned for å trene litt bosu, skikkelig bra trening for magen og benene. de timene der skal jeg fortsette å gå på ihvertfall :) Nå tar jeg en velfortjent dusj, en goood og varm dusj! Phillip er hos en kompis å jeg har leiligheten alene.. Let's have some fun! Noen andre som har prøvd ZUMBA eller BOSU?
4

Happy Valentine

Tar snart kvelden, har egentlig ikke gjort så mye idag. Vært en liten tur på senteret med pappa, også har jeg å han vært å tatt sol. fikk litt sjokk da pappa spurte om jeg ville være med å ta sol. han har ikke vært så mye opptatt av sånt før;p Phillip har jobba overtid, så vart ikke så mye valentine greier her nei! men overlever det å, er ikke så stas:) har fått 2 pakker i posten idag som jeg kommer til å skrive om i morgen! God natt jenter og gutter. Happy Valentine

no make up

6

NeuLash

Idag har jeg bestilt neulash som er et produkt som får øyenvippa dine til å bli lengere! Man kan også bruke de på øyenbryna så det vokser mer hår der du vil ha det. Jeg skal lage 5 innlegg om dette produktet sånn at dere kan se forkjell fra uke 2 til uke 4. Tror virkelig dette funker, man får kjøpt det på denne nettsiden: http://www.neulash.se/

Har noen andre prøvd dette før?

14

To par nye sko

De nye skoa mine fra asos, har venta på de alt for lenge nå. de ble sendt den 1 feb å skulle være her 3 feb siden jeg betalte for ekspress.. men tror du ikke at de som skal ha levert pakken min bare har dratt opp hit å ikke giddi å ringe meg eller noe! Så hver gang jeg kom på pcn å gikk inn på sporinga så sto det at de hadde vært her, men jeg hadde jo vært hjemme hele dagen. å ingen som har banka på! Å dette skjedde i hele 6 dager etter hverandre. å jeg sleit med å finne ut nr til de som leverte pakken, å til slutt fant jeg det. med hjelp fra Lisa(wwww.lisalilleseth.blogg.no) og hennes vennine:)  å jeg ringte å sa ifra at dette var dårlig og at i morgen skulle de ringe meg da de var her sånn at jeg kunne se om de kom. å jaggu var dem her denne gangen! blir så irritert over sånne ting. da dem liksom skal ha vært her 6 ganger så tar det ikke så lang tid for dem å ta opp telefonen og ringe meg.. Skoene var kjempe gode, men utrolig nok var de svarte bedre å ha på seg enn de beige, ikke vet jeg hvorfor. de er jo helt like!  men vil ikke anbefale å ta ekspress frakt. ta heller vanlig. sånn at posten tar hånd om pakken din. å ikke DHL.. Hva syns dere om de nye skoene?


11

OUTFIT

Ikke så veldig bra outfit, men jeg måtte forte meg så tok to eller tre bilder:) så det får bare holde. Har hatt kjøretime idag, også vært en tur å møtt søstra mi på senteret. Nå skal jeg snart hoppe i trenings tøyet for å trene litt zumba! Puls here i come


6

Bilder fra helgen.

var ute i helgen, stor koste meg med jenter og gutter hos odd:) stakk på shark senere utover kvelden å danset som bare det! så var det å sove godt sammen med Phillip;*
3

Fineste gutten min!

Du er den beste gutten som fins, å jeg kommer alltid til å være glad i deg kjæresten min:)


2

Bilder ute.
søte gutten min:)hits