Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


10

OUTIFIT 25.02.2012

Dette var Lørdag's outfit min
1

TRENINGS DAG 3

Ja, slik var jeg idag tidlig. sliten å trøtt å sur for at jeg sto sent opp. ikke noe nytt det nei. men skal prøve å komme meg på trening. en liten tur på senteret først tenker jeg, om jeg orker da! Så var det kos å høre at Maria hadde tid til filmkveld denne helgen. Håper martamor også har tid til en film med oss!!!!

men jeg er klar for trening snart. å godt skal det bli. Håper bare Julie blir med nå da. hehe

Ja, forresten. jeg har fullført 3 treningsdager i strek. Å idag kjenner jeg at jeg er støl. tok i litt for mye igår!
men utrolig at jeg har blitt sterkere på de 4 mnd jeg ikke har trent. det skjønner jeg ikke

2

GOD NATT MIN SKATT

Ja da ble det jo sent igjen da Stine! Dette var jo ikke noe nytt, får håpe at jeg kommer meg tidlig opp i morgen. Idag var jeg jo heldig slik at Tiffany kunne vekke meg, men ikke like heldig med den i morgen. Så da får du klare deg sjøl Stine. Opp må jeg uansett, skal prøve å trene litt tidligere i morgen.
Også skal jeg prøve å dra med meg mamma på senteret en tur, kankje Lucas også blir med. Det er alltid kos!
Nå tar jeg ihvertfall kvelden, tror jeg har sagt det ti ganger ikveld. Men dette får blir den siste. God natt4

IS OG BRINGEBÆR

Da har man kommi seg hjem etter trening. Litt godt å starte igjen, men slitsomt. Utrolig nok var jeg ikke støl fra igår. Noe jeg ikke helt skjønner. Uansett så føler jeg meg så mye bedre etter trening. Å merker hvor mye jeg egentlig har savna det, men vet det blir vanskelig å følge det opp når skolen starter. Å akkurat nå har vi jo så mye å gjøre på skolen også. Skjønner ikke hvordan jeg skal bli ferdig, så min helg blir tilbrakt i sofaen med bøker til alle kanter. Ikke noe drikking på stinemor denne helgen!

Nok en dag hvor jeg ikke har fått gjort så mye, egentlig ganske kjipt når jeg tenker over det. Vinterferien har gått så fort. Å jeg har sååååå mye jeg skal gjøre. Kanskje på tide å starte snart?

Men nok om det, kan jo si at det var godt med IS og BRINGEBÆR etter trening. Hvem sier vel nei til det?
ikke jeg ihvertfall


0

TRENING

Snart klar for trening :) prøve å holde meg til trening en stund nå da!

0

PULS IGJEN

Hallo
Veldig sen blogging idag, døgnrytmen min er ikke tilstede for tiden. Å ja det irriterer meg grenseløs snart. Skulle gjort mye for å være trøtt kl 23:00 om kvelden!

som dere kan se så har jeg endelig klart å dratt meg en tur ned på puls. liten stund siden sist, men nå skal jeg starte for fult igjen. Eller det jeg rekker da, skole og masse annet må jo komme først. Men alle har litt tid til trening!
I morgen blir det puls igjen, å jeg føler meg ganske klar jeg. Må bare klare å komme meg opp. Så kanskje på tide å legge seg. God natt

2

PANNEKAKER MIDT PÅ NATTA

ja jeg vet, det er sent og jeg bør ikke spise så sent... Men er det et problem jeg sliter med så er det å spise om kvelden og nattet. Får helt matdilla når kvelden kommer, skjønner ikke hvordan eller hvorfor. Må ha i meg noe, å det er så irriterende å ligge i senga å få sååå lyst på noe godt.
Å begynne å lage mat kl 2 på natta, hvem gjør det? Nesten ingen som jeg vet om, kan nesten gå hele dagen uten å ha lyst på noe, men da kvelden kommer. Får jeg lyst på sjokolade, is, godis, pannekaker, spaghetti, pizza å alt mulig. I dette tilfelle (som er idag) så har jeg veldig lyst på pannekaker å is. JA! så det skal bli godt å få døgnrytmen litt tilbake når skolen begynner igjen. Kanskje jeg slipper å være så matdilla kl 2-3 på natta.

Å til dere som lurer, dere kan jo tenke dere hvordan det ser ut kl 12 på morgen etter at jeg har drivi på kjøkkenet hele natta. Mindre pent

GOOODT. det skal jeg love deg. jaggu blitt litt husmor også :)

Jeg å Lucas var på skeidar idag en tur, vi fant en gooood goood sakkosekk (tror det skrives sånn)

Dette bilde ble jo egentlig bare rart når jeg tenker over det, fått meg ny tlf og jeg klarer ikke ta bilder med den. skal bli godt å få iphone i morgen.. LOVE <3

4

KJOLER OG TOPPER SELGES

Da har jeg endelig gått litt igjennom klæra mine. Å jeg har enda masse masse masse mer. ihvertfall kjoler, har jo kjoler jeg ikke har sett engang jo. Så nå tenkte jeg at jeg skulle selge noe av det, så hvis noen er intr. Kan dere sende meg mail til: xx-stine-xx@hotmail.com
SØLV KJOLE SOLG

HVIT KJOLE TIL 70 SOLGT

SVART KJOLE TIL 50 SOLGT

HVIT KJOLE TIL 100 SOLGT

BLÅ KJOLE TIL 100 SOLGTSVART SKJØRT TIL 50 SOLGT

SKJØRT I 34 SOLGTBLOMSTERSKJØRT SOLGTHVIT KJOLE I S/M SOLGT
0

Normal? overhode ikke
Ja litt av en bilde serie, men jeg har kjeda meg litt idag. Etter skolen altså!
En ting er sikkert, det skal bli sååååå godt med vinterferie nå. Forde om hele går bort til lesing og innleveringer til skolen. Gratulerer Stine, slik er det å gå på skolen.
I gymmen idag hadde vi styrke test. Og jaggu gikk den kjempe bra, bedre enn forventa. Ettersom jeg ikke har trent på 4-5 mnd.  5'er på sit ups, push ups, og triceps. Og 6'er på kroppsheving. Lengdehopp gikk det værre med, jeg som egentlig har ganske lange ben (tror jeg sjøl da) skulle da klare en 5'er. Men neida, får nøye meg med 4'er der altså. Så håper jeg løpetesten går bra. Forde om jeg er veldig veldig veldig i tvil akkurat der.
Nå skal jeg ta kvelden, opp tidlig i morgen. Som dere alle vet SKOLEN -_-
God natt :)

5

LAPSKAUS OG VALENTINE

Ja jenter, det er valentine. Ikke noe å skryte av dette året for å si det sånn. Sitter her med lapskaus og film alene jeg, men vet du hva. Jeg klager ikke, for trives akkurat sånn jeg har det nå. Og det skal jeg fortsette å gjøre, for er det en ting jeg ikke gidder så er det å STRESSE.
Skal man gå rundt å lete å lete å lete heletiden så finner man aldri den man vil ha, da er det bedre å ta tiden til hjelp og vente! Idag har jeg tatt en stor vask, å da mener jeg stor vask. Faktisk vasket litt av taket også, så det er ikke værst. Å det er så rent og pent her nå. Mangler bare soverommet nå da. Som er ''litt'' rotete for øyeblikket.

Ellers går dagene kjempe bra for dem som lurte på det også. I morgen skal jeg til langelandhjemmet å jobbe, så det blir kos igjen. Så lille Stinemor får nesten ta kvelden med god samvittighet, og et rent og pent hus! LOVE

5

PANNELUGG

Helgen min var som forventet veldig aktiv. Jeg har rydda nesten alt i huset. Og vært ute på byen å vært litt for full igjen. Sjokk at en flaske med tyrker og 3 litern gikk ned når jeg å terese drakk alene her i bygda. Ingen som hadde lyst til å joine oss. tafatte bygdefolk, så da var resultatet 2 fulle jenter på byn. Men vi hadde det gøy vi. Nå har jeg egentlig bare liggi rett ut i hele dag, for kan godt si at jeg er rimelig kvalm idag.
Som dere kan se så er jo jeg så spontan i fylla. Stort sett heletiden. Så jeg fant fram saksa å klipte pannelugg sjøl. JA SJØL. Mulig å tenke litt Stine, tror den vinen hadde tatt overtaket i hode i de få sekundene håret forsvant.
Nå tar jeg snart kvelden, så god natt!


1

BOLLER OG BRUS, MED PEIS KOS

God kveld, eller skal jeg si god natt. Det er veldig sent nå. Å jeg har ryddet til den store gullmedalje. Ja jeg tuller ikke da jeg sier at jeg faktisk har nesten rydda i hele dag. Å må nesten prøve å rydde litt i morgen å. Det stopper aldri når først Stine begynner. haha.
Ganske sliten om dagen, kjenner at det er mye lekser for tiden! Men skal ikke klage, fikk 5- på innlevering. Da blir jeg jo såklart fornøyd. Nå ligger jeg rett ut på sofaen med boller og brus. Pluss en film jeg egentlig ikke har fått med meg så mye av. Peisen er tent å det er godt og varmt i stuen.
Nå tar jeg kvelden, for i morgen skal jeg ut en liten tur med Terese. Hun har kommi hjem på ferie en tur. Å det må vi seffølgelig ta et glass vin for (kanskje 5, eller ti) God natt alle sammen.

1

OSLO


Ikke lenge til jeg drar avgårde til Oslo. Skal hente Marta på jobben så drar vi innover til Maria og Frida. Så ser vi hva kvelden bringer. Ha en god helg!

0

*INGENTING*

God natt alle sammen. helgen blir som den blir. natta

3

Sminke? hva skal man med det

Kan jo først starte med at jeg skal ikke klage med 5'er i framføring. woho! men kunne godt ha fått en 6'er! neida! haha.
Så fram igjen til overskriften. Sminke, tja. Det har jeg ikke brukt på en stund faktisk. Reagerer så mye på det for tiden, så tror jeg skal finne ut hva jeg burde bruke. Å hva jeg ikke burde bruke. Før jeg starter med det igjen! Litt godt å gå på skolen uten sminke og ikke stresse om morgen for å rekke å slenge på seg en hel hau med sminke og litt til (det var å overdrive)
men uansett, dagen er flott den, som alltid! Passet på mitt kjære kjære tantebarn idag. Enda jeg hadde endel ting å gjøre. Hva gjør man ikke for sin familie. Jaggu :)
Alltid stas å ha med gogutten på ting, idag var vi å kjørte litt mer akebrett og tittet på fiskene i gågata.. Dagen blir alltid lys når man ser Lucas. Ingen tvil!
I morgen har jeg lyst til å slappe av litt å kanskje ta med Lucas på noe gøy. For på Lørdagen fyker jeg av gårde til Oslo's gater og har det livalt med jentene som er der. Blir koselig å se dem igjen også!

Ja, vi har altså om hjerte og blod osv.hits