Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


7

Svar på spørsmålsrunden

Hvorfor blogger du? Mye fordi jeg liker og skrive om ting, men mest fordi jeg synd det er gøy. Hva syns du om piercinger? Har ikkeno imot det, skulle gjerne hatt i tungen og navel, om jeg hadde turt. Hva syns du om tatto? Noe jeg skal ha til sommern så klart. Hva gjør du i helgene som regel? Fester eller er med venniner. Leser du noen fra topplista? ja, Voe og Ulrikke. Hvilke blogger leser du fast? Voe, martine910, lisalilleseth, maaritasin, brunhannah, idaadi, nnica, fotballfrue, atena, og mange andre! Vinter eller sommer? Sommer så klart. Data eller mobil? Begge deler takk. Fotball eller håndball? Fotball. Hva er du mest fornøyd med deg selv? At jeg tørr å si hva jeg mener, å at ting som andre sier ikke går innpå meg.. jeg liker også at jeg har min egen stil! Liker du noen nå? ikke nå, men er vel ikke så lenge siden. Hva syns du om Kongsvinger? der alle snakker om alle. Hva gleder du deg mest til dette året? ååh, det er mye.. Tyrkia, Rhodos, Sunne, å at jeg skal begynne på skolen igjen. Har du gjort noe ulovlig? (a) hvem har vel ikke det. Kebab eller pizza? Før var det kebab, nå vil jeg heller ha pizza. Hva pleier du å se på tv'n? Politiet, Paradise, Sex og singelliv. Har du hatt sex? Privat spørsmål, så skjønner ikke hvorfor folk spør! Hva syns du om Voe? Flink jente, som skriver masse bra. Kan du legge ut videoer? ikke helt min greie, skal jeg legge ut film så blir det ikke seriøst hvertfall. Hvor lang er du? 1.67 tror jeg. Hvor mye veier du? 49/50 kg. Blir du fort brun? Tja, egentlig. Hvorfor går du ikke på skole? jo det skal jeg fortelle deg. jeg var veldig dum fra 8-10 klasse og dreit rett og slett i skolen.. som gjorde at jeg ikke kom inn på vidregående, noe jeg angrer sterkt på.. Derfor gleder jeg meg til å begynne på skolen dette året.
Har du kjæreste? niks. Favoritt sminke? Helt naturlig, og mer på fest! Får du mye klær, sminke og sånt? ja det har blitt endel mens jeg har blogga. Hva gjør du for å få gratis produkter? du hendvender deg til nettbutikker hvor du forteller litt om din blogg, så bestemmer dem om de vil sponse deg. Bruker du barbiedop? Aldri prøvd å vil aldri prøve.. Derfor jeg er så brun som jeg er, er fordi jeg soler meg.. jeg er liveredd nåler. Så det hadde jeg aldri turt..
Har du noen gang vært full på fest? ja, noen ganger kan det gå over stok og stein. Hvem er din bestevenn? Jeg har ei vennine som jeg stoler 100% på. og det er Emma Nilssen! Hvor mye penger tjener du i mnd? det har dessverre ikke du noe med, tihii:) Har du prøvd dop før? Aldri prøvd, skal heller aldri prøve. Er imot sånt, har sett hva det kan gjøre med folk.. Har du en stor hemmlighet? en kjempe stoooor en
22

Handlet og farge håret

Da har jeg vært en liten tur på shopping med Marita og Emma, Martine, fant meg endel fine ting som jeg kommer til og bruke!
Har også handlet meg hårfarge som jeg skal bruke til hair extensionet mitt.. har ikke brukt hair extension på veeeldig lenge. Så tror jeg kanskje skal bruke det i helgen:)
Denne pakken skal jeg stripe med..

Også handlet jeg noen små ting til meg sjøl da så klart:) elsker jo tross alt klær å dilldall
Hva syns dere om mitt innkjøp`?

20

Da gikk det lyset.. mørket kommer fram

Skulle gå for å dusje, men så fant jeg ut at lyspærene hadde gått! Så da fant jeg fram noen stearinlys å satte fram, det vart jo så koselig da :) Hva syns dere ? koselig?
Fikk heller ikke sett politiet fordi det gikk visst ikke idag, pga den dumme påskeferien..
Forresten, for dem som ikke vet det så bor jeg i egen leilighet alene;*

Er det ikke nydelig med tente lys?

13

Enda en pakke

Da fikk jeg en ny pakke i posten idag å, fikk trenings piller. Så nå har jeg piller i 5 mnd! endel digg:)
dette står om tablettene:

LEAN GREEN? er en ekstremt potent grønn te extrakt, inneholdende over 90% polyfenoler, 70% catechiner og 50% EGCG (epigallocatechin-3-gallate). Studier viser at de aktive ingrediensene i LEAN GREEN kan hjelpe deg med å miste fett, begrense appetitten, øke immunforsvaret og begrense insulinresistens.

dette er også ifra: http://highwhey.no/ skal skrive mer om det når jeg har fått prøvd det ut!

Jeg har også vært med Martine og Marita idag, fikk bare trent i 45 min eller noe, ikke det engang!
så blir vel litt mer i morgen.. Nå sitter jeg å spiser salat og venter på politiet skal begynne på tv norge, fler enn meg som ser på det?
Mamma var så snill og kjøpte litt påske pynt til meg idag, så måtte jo ta bilder da..
er det ikke søtt?

her er bare duken ny da:)

btw: teksten på dette innlegget var fucka. så skrifta er veldig liten
28

så hva skjer a?:)

her skjer det hvertfall ikke mye, har vært å trent da. Men det er jo ikke så mye:)
ellers har jeg liggi i senga å spist salat til magan sprekker, neida! Hva har dere gjort idag?
Ikveld skal jeg si hvem som har vinni konkurransen, så følg med.. Starter også en ny konkurranse ikveld hvor man kan vinne hair extension!
Btw: har ny header. hva syns du?

woohoo, jeg kjeder meg;D
13

Slik legger du sotede øyne, tips

Sotede øyne.

1. Underlaget er viktig for at skyggen skal sitte. Legg gjerne et tynt lag med en øyenskyggebase på lokket. Du kan også bruke en matt foundation eller concealer som underlag. Det er også lurt å legge et tykt lag løspudder under øynene for å fange opp dryss fra øyenskyggene. Dette børster du bare bort når skyggene er lagt.

SOTEDE ØYNE: Legg en lys base over hele øyenlokket.

SOTEDE ØYNE: Legg en lys base over hele øyenlokket.

2. Legg en lys baseskygge over hele lokket opp til øyenbrynet. Så legger du en tykk sort kajalstrek langs hele øvre og nedre vippekant. Bruk en q-tips til å gni kajalen utover.

SOTEDE ØYNE: Gni kajalen ut med en q-tips.

SOTEDE ØYNE: Gni kajalen ut med en q-tips.

3. Legg en mellomfarget eller grå skygge på hele lokket og litt opp på øyebenet. Legg samme skygge i en bred linje under hele øyet. Her kan du bestemme selv hvor bred du vil legge, bredere linje gir en mer dramatisk effekt. Soft ut alle overgangene med en rund pensel.

SOTEDE ØYNE: Legg skyggen i en bred linje under øynene.

SOTEDE ØYNE: Legg skyggen i en bred linje under øynene.

4. Bruk en smalere pensel, og legg en sort skygge langs øvre og nedre vippekant. Legg den sorte skyggen i en v-form ytterst på øyenlokket, og jobb den sorte skyggen opp i globallinjen. Legg mest farge i ytterkanten av øyet, og hold deg alltid innenfor den mellomfargede skyggen. Du kan også jobbe den sorte skyggen lenger inn på lokket om du ønsker det.

SOTEDE ØYNE: Legg den sorte skyggen med en smalere pensel.

SOTEDE ØYNE: Legg den sorte skyggen med en smalere pensel.

5. Før du begynner å softe, legg litt brun eller fiolett skygge over den sorte skyggen. Dette gjør at den sorte skyggen ikke blir grå og skjoldete. Så gjelder det å softe og duse alleovergangene godt ut. Legg gjerne flere lag med sort, og soft mellom hvert lag for å få den ekstra sotede effekten.

SOTEDE ØYNE: Soft godt ut alle overgangene.

SOTEDE ØYNE: Soft godt ut alle overgangene.

6. For en ekstra dramatisk look legger du sort kajal på våtkanten oppe og nede.

7. Innerst i øyekroken og opp mot brynet kan du legge en litt lysere highlightskygge.

8. Avslutt med to lag sort volummaskara, rull maskaraen på vippene for maksimal effekt.

SOTEDE ØYNE: Her er det ferdige resultatet.

SOTEDE ØYNE: Her er det ferdige resultatet.

Gode tips til sotede øyne

Du kan gjerne sote øynene med farger også. Gull og bronsetoner er kjempefint til våren.

Synes du at sort og grått blir for hardt, kan du sote med forskjellige bruntoner.

Ikke vær redd for å sote med farger. For en kul effekt kan du legge en knallblå øyenskygge langs vippekanten.

Husk regelen om å holde fokus enten på øyne eller munn. Når øynene er så dramatisk sminket, bør munnen holdes nøytral i en beige eller lys rosa farge.

12

Unngå celluitter

Visste du at:
* Både kvinner og menn kan få cellulitter?
* Det riktignok sees sjeldnere hos menn, og at så mange som 90% av alle kvinner som har dette?
* At svekket sirkulasjon/ drenasje og skadet bindevev er en like store årsaker til cellulitt som det  et økt volum  fettceller er?
* Det rangeres i fire grader?

Det finnes flere måter å unngå cellulitter på. Her er et godt og lettvint tips:
1. Våt kroppen i dusjen. Smør deg inn med en god kroppsskrubb. Selv bruker jeg denne herligheten: Decleor Aroma clanse

2.
 Det er lettere å bruke en skrubbebørste enn å skrubbe med hendene. Børst med sirkulære bevegelser for å få fortgang på sirkulasjonen i kroppen. Da vil også avfallsstoffene skilles ut raskere. 

3. Smør deg inn med en god Celluitte krem. Jeg er bruker denne Alva refining-cream.. brukes på rompa og låra!
Ikke at jeg har så mye celluitter, men kan jo fjerne de man har da:)
denne kan du også fås kjøpt HER
12

Sliten som møkkaa, tips

jeg vet det var en dårlig overskrift, men samma det vel:)
har vært ute å trent, å jeg kan jammen si at magen min har fått gjennomgå. Kjenner at den har trent noe jævelig idag!

Marita har dratt for en stundt tilbake også, hu sov her inatt som de fleste på face sikkert skjønte. Ettersom vi har tagga oss i nicket heletiden.  men ville gi dere et lite tips om jogger, sikkert noe de fleste gjør ta før!
Men da man har på musikk å ikke hører at man puster å pæser når man jogger, så er jeg sikker på at man klarer å jogge så mye lengere enn uten musikk.. For når jeg ikke har på musikk så jogger jeg ikke like lenge, for blir liksom mer sliten av å høre på at jeg er sliten. om dere skjønner:)
Noen andre som har prøvd dette?

Btw: er jeg ikke søt her?
23

Hot or not

Gladiator sko? hot or not

Forresten, sjekk ut denne siden.. dem har masse fine kjoler og annet!
http://christabellas.dk/

16

bli voksen stine

wæææ, jeg kjeder meg:) Derfor har jeg tatt noen bilder.. Vil dere se?:)
Snart kommer marita, vi skal se på film tenker jeg. Også fikk jeg veldig lyst på dip.. Noen ganger vurderer jeg å slutte å blogge, men skal vel holde ut litt til! Hva syns dere om bildene?

Btw:  for noen dager siden fikk jeg en anonym kommentar hvor det sto at jeg var dårlig til å blogge å at jeg var en dårlig blogger siden jeg bare hadde lagt ut et innlegg den dagen, WTF? for det første så er det min blogg å jeg blogger om akkurat det jeg vil, så om min blogg er dårlig, drit i å les den! rett og slett..
jeg har faktisk et liv jeg skal leve, kan ikke blogge 24/7 så det kommer sikkert mange fler dager hvor jeg har 1 innlegg om dagen.. å ikke vær så feige at dere må skrive anonym for å kunne si hva dere mener! bring it on

today is gonna be the day that i'm gonna bring it back to you

16

pakke i posten, nye sko og bikini

Like glad hver gang jeg titter ned i post kassa og ser 2 herlige hente lapper:) Jeg så med en gang at jeg hadde fått sko og ny bikini!
skoene jeg fikk er iftra http://www.brandos.no/ og jeg er stoooor fornøyd med dem, er akkurat sånne jeg ville ha, har sett på mange andre sko der. For det er så vanskelig å bestemme seg for hvem man vil ha! sjekk ut siden dems, dem har alle slags sko.

hva syns dere om det jeg fikk? likte dere det?

Her er skoene jeg fikk:
her er linken til akkurat de skoene jeg valgte meg: http://www.brandos.no/wildflower/shelia-07565570-brn/a11950


Også var jeg heldig å få en fin hvit bikini, å seriøst jeg mener det! jeg digger formen rundt puppene på den, for det er ikke sånn som glir av, den holder skikkelig på plass. utrolig mange andre fine biknier der, var vanskelig å velge mellom den hvite og en leopard bikni.. denne er ifra: http://www.brazilianbikinishop.com/en/?osCsid=2af5cf537323bd8748ed509edc73597b
7

Lørdagskveld

STOLT:)
hvorfor? fordi jeg ikke har drikki på 3 uker nå, å det er utrolig av meg! Nå hørtes jeg ut som en alkoholiker, men det er jeg ikke. Jeg liker bare å feste i helgene, men jeg syns det er så kjett å feste på 16 års fester. Føler liksom at jeg er den eldste, men blir jo nødt til å gjøre det til jeg er 18..  Guuuud dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til jeg er 18, da skal jeg seriøst ALDRI dra på 16 års fester igjen. Eller kanskje en liten tur for Marita eller Emma sin skyld da(a)

Har spist dip med gullerøtter, også litt sjokolade og potetgull.. Jeg er sunn føler jeg! Men man har jo lov til å unne seg godis i helgene, bedre å spise godis i helgene enn å få en brekk etter 4 uker å spise masse godis:)
Har også fått hengt opp klokka jeg kjøpte meg, skal dit igjen for å se på mer ting. FOR DER VAR DET BILLIG!
Mange fine bilder som man kan henge på veggen til under 200 lappen, utrolig..
Neii, nå har jeg skrivi for mye. å for surrreeettee. så best jeg slutter..
Må dere feste i helgene, eller klarer dere å ta dere 2 uker fri?

Også min kjære klokke som jeg er forelska i :)
henger så fint på veggen.

11

Salat og trening, woww

Da har jeg kommi hjem fra treninga, å det ser rett og slett ikke ut hjemme. Å vet du hva, jeg orker faktisk ikke å rydde. Er så sliten! Har lagd meg salat(som var kjempe god) Også har jeg hatt en smoothie i kjøleskapet..

Nå skal jeg vel ta meg en lur, syns jeg våkner altfor tidlig om dagen:)

min gode salat:) ser den ikke god ut, hihi
19

Gårsdagens kjøp

Dette handlet jeg igår:)
Nå skal jeg snart ned å trene litt, hakke så vondt i ryggen som igår. så kanskje tablettene faktisk FUNKER..
Hva syns dere om tingene jeg handlet?
22

pakke her, pakke der.. mens jeg er her

Ja da var man hjemme igjen, å jeg merker at jeg er så dårlig på å blogge for tiden! Noen tips kanskje?
Fikk en bikini i posten idag, likte den kjempe godt..  denne bikinien er ifra: http://www.afashion.net/
Hva syns dere om bikinien? deres stil eller ikke?

Også har jeg vært ute med marita idag, å da handla jeg masse klær ettersom jeg fikk penger idag:)
kan legge det ut litt seinere, men kjøpte denne klokka til leiligheta mi for bare 85 kr.. Fin pris:)

13

Outfit today

Da drar jeg, ha en fin dag:))
10

hoven rundt øyet

jada, inatt har jeg hatt så vondt i ryggen at jeg ikke klarte å slutte å grine.. Å for å si det sånn har jeg lett for å grine når ting gjør vondt! Ryggen min har så store smerter at jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Skal heldighvis hente fler tabletter idag, men det er som de fleste sier. Smertestillende funker ikke så lenge, så da jeg legger meg å våkner har jeg like vondt igjen.. Så Gadd jeg ikke å fjerne tårene fra ansiktet igår, så jeg bare la meg. Å våkna som en hoven potet rundt øya;D ikke at jeg vet hvordan dette kan skje.. men tror det har noe med vannet i kroppen!
men det går nok over, skal ned å trene snart.. Rart at doktoren sa at det var bra jeg trente så mye. Ettersom jeg trodde det var det som gjorde at jeg fikk så vondt i ryggen, skal snart til fysioterapi så kanskje ryggen min blir bedre da. Rygg problemer ligger i hele familien så TAKK for at jeg fikk det å...

Noen som vet om hva som kan hjelpe mot veldig sterke smerter i ryggen, noen tips?
13

Pakke i posten, veldig fornøyd!

Fikk en herlig pakke i posten idag:)
Jeg fikk karboblokker som skal være bra mot trening osv!
Jeg fikk også Alva Refining Cream, en krem mot cellulitter. Har hører så utrolig mye bra om den. Så den kremen kan bli gøy å teste ut!
Jeg fikk også Dampmaskin mot huden, noe jeg gleder meg virkelig til å prøve:)
Skal skrive om alt, å hvordan det var når jeg skal teste det!
alt sammen er ifra: www.caredirect.no
ta gjerne en titt innom og se hva dem har, veldig mye nyttig å fint!
29

hot or not?

nerdebriller? fint eller ikke;p
19

politiet

Nå gleder jeg meg til politiet begynner på tv norge:) Elsker det programmet, syns det er så bra at sånne tullinger som driver med dop osv blir tatt!!  Pleier du å se på politiet på tv norge?

Min dag idag har vært veldig stressende, først var jeg hos legen. Så jeg håper virkelig smertestillende tabelttene funker for ryggen min. For jeg orker ikke en sånn natt til.. Så dro jeg å trene med Marita, etter det dro turen til jysk for å hente klesskapet mitt som har stått der i 2 uker:)

Nå skal jeg bare slappe av:)
28

Faen i hælvette!!!!!!!!

Nå klikker det snart, ryggen min er så mongo vondt at jeg snart ikke klarer å gå! la meg kl 3 i natt. sto opp 4 ganger denne natta.. på 4 timer! har til og med måtte liggi på spikermatta midt på natta, fordi jeg jeg har hatt så vondt. SÅ hvis ikke legen gir meg noe smertestillende mot ryggen min idag kommer jeg til å rive ned lege kontoret.. For ikke faen om jeg skal ha en sånn natt til.. Har aldri hatt så vondt før:S
Har dere hatt så vondt noen gang?
14

Er det ikke søte kort?

Sist bursdag jeg hadde lagde to venniner kort til meg, å de var jo kjempe fine:) Tenkte jeg kunne legge dem ut her på bloggen.. Advarsel: bildene på korta er gamle!
Er dem ikke søte?

Første kortet:


Andre kortet:

18

Leiligheten min og tannblekning

Da sitter jeg her å har vondt i ryggen som bare faen (unnskyld språket) men dere aner ikke hvor vondt jeg har. Føler jeg har klaga de siste dagene på helsa mi, men samma ass! vondt har jeg..
Driver å tar tannblekning, håper på hvitere tenner jeg nå da!
Har også handla meg noen små ting til leiligheta idag, det er så kos å ha egen leilighet:)

Hva syns dere?


41

Pakker i posten, fine kjoler

Hei:)
Sto opp tidlig idag for å trene, nå er jeg endelig hjemme igjen fra en bra dag. Har kjøpt meg nye joggesko også har jeg fått 2 pakker med 3 kjoler og nytt undertøy.. Syns Undertøyet var altfor lite! jeg fikk 75b eller c  og denne var som en 65aa!
Så hvis noen vil ha undertøyet så er det bare å si ifra, jeg har ikke prøvd det eller noe!
Undertøyet er ifra: http://www.lingeributikken.no/shop/lingeri-334s.html
og den siste kjolen er ifra: http://www.kjolehuset.dk/shop/frontpage.html
de to første er ifra: http://www.stylebystars.com/

Hva syns dere om disse kjolene?

16

Hot or not?

Øredobber med fjær? hva syns dere om det..
sjøl kunne jeg brukt det til noen ting, men kanskje ikke alt!
9

God natt min skatt

Tenkte jeg skulle legge meg tidlig idag, har ikke vært så god på å blogge idag. Rett og slett vært sliten å ikke orka!
Har liggi å trent i en halv time nå, så kjenner kroppen har lyst på litt søvn. I morgen skal jeg ned på spenst med ei vennine, noe jeg gleder meg til. Ettersom jeg ikke har fått vært der i helgen som jeg lovet meg selv jeg skulle;p
men da får jeg vel bare si god natt, å sov godt:)

16

Velg rett bikini, her ser du hvordan

Bikini for former:
Hvis du har en kropp med former som brede hofter, stor rumpe, store pupper og litt mage. Så kan du prøve dette:
Start med fargen og mønsteret!

*Sort og mørke farger, helst ensfarget, forminsker, mens store mønstre og lyse farger forstørrer. 
 Store pupper krever en overdel med god passform og støtte. Halterneck (knyting i nakken) gir både god støtte og ser flott ut.

*Alternativt en overdel med spiler som løfter og støtter.

*En bikinitruse som har litt høyere liv holder magen på plass.

*Både hipstere og truser med klassisk fasong er flatterende, men for den klassiske varianten er det viktig med litt høyde på sidene.
En liten drapering på sidene av bikinitrusa kan også skjule det lille ekstra på hoftene.

Liten og tynn med smale hofter:
da vil du se bra ut i en minimal trekanttruse.
Push-up og vatterte bikinitopper fremhever formen på puppene og løfter i tillegg slik at brystene får mer fylde.

*Trekant-overdelen er fin til små bryster, men velg helst en med vattering.
Lyse farger og gjerne mønster er flott, begge deler har forstørrende effekt.

Dette kan du gjøre om du vil skjule noe:

*Ønsker du å skjule for eksempel brede skuldre, bør man unngå skulderstropper som sitter langt utpå sidene, såkalt balconette-fasong. Velg heller en halterneck.

*Stor mage/rumpe skjules best med bikinitruser med høyere liv og gjerne en drapering i siden. Og velg ensfarget truse!

*Har du korte ben og ønsker det motsatte, velg en bikinitruse med høy skjæring.

*Sort og mørke farger forminsker.

*Fargevalg og mønster er igjen viktig faktor. Ønsker man for eksempel å se så brun ut som mulig, er lys turkis og mintgrønn gode fargevalg.

*Push-up og mønstret overdel forstørrer puppene og høy truseskjæring forlenger bena.

*Husk at lyse og stormønstrete farger forstørrer.

Håper dere likte det:)

14

?

God morgen alle sammen, var våken til 4 inatt. Var ute å kjørte med Malin:) kjørte overalt, kjempe koselig!
Nå er jeg veldig sliten, å da jeg sto opp føltes det ut som om jeg var fyllesjuk når jeg ikke har drikki engang:)

Har dere gjort noe bra i helgen da?
18

Spørsmålsrunde

Da kan dere spørre meg om hva dere vil, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan:)
28

Grønne linser

Prøvd grønne linser idag, hva syns dere ?


19

Søt pakke i posten

Heisann, sto opp halv ni idag tidlig:) God morgen liksom, orka ikke å blogge idag tidlig. Så blir heller et innlegg nå:)
Skal ut å ta noen bilder av de nye linsene mine.. Tar bare av de grønne idag, også de brune i morgen eller ikveld!
Fikk pakke i posten idag, fikk en kostyme.. Sånn søtt hjerteforma kjole!
Dem har utrolig mange kostymer der, å det var så vanskelig å bestemme seg for hvem man ville ha. Så om dere skal ha dere kostyme,anbefaler jeg virkelig å ta turen innom http://www.evasunderklader.se/ 
Om dere vil ha lik kostyme som meg kan dere trykke HER

Pleier dere å få pakker i posten?
12

Pakker, sko, russerevy.. mye som har skjedd

Har ikke blogga idag fordi jeg rett og slett var for opptatt.. Jeg har tross alt et liv jeg å:)
Var på russerevy idag, å jeg må si de var super flinke! tror russen iår kommer til å bli så mye bedre enn de i fjor..
Har også fått pakke i posten idag å, fikk en matros underform også en topp og 2 par linser! Veldig fornøyd med dette..

Dette er ifra http://www.houseoffashion.no/shop/
her har dem masse fint, å det er ikke dyrt! alt fra kjoler til hair extension.. Ta dere gjerne en tur innom og titt..

Ser forresten helt mongolid ut på dette bilde. Hva har dere gjort i helgen da?
 

Har ikke prøvd linsene ennå, men jeg kan gjøre det i morgen. Også kan jeg legge ut bilder da:)
10

Russerevyen Tilbake i '10

Idag skal jeg til rådhuset og se russejentene og russeguttene opptre for de fleste i Kongsvinger!
Gleder meg veldig, men håper seriøst det er verdt penga.. Skal dit halv 7 med Maria, Ragnhild, Eino, og Kristoffer!

Har dere sånn russerevy der dere bor?

33

Hvit vs rosa?

hva er finest?
20

sunt og godt, anbefaler på det sterkeste

Min middag idag blir wraps, veldig enkelt og godt.. Jeg elsker wraps og det er en god stund siden sist jeg spise det!
Man kan velge alt man vil ha i den, alt fra kylling, skinke, kjøtt, pølser osv!
ta litt salat, ost, purre, mais, pepper, eller annet. så lager du din egen wraps..Dette anbefaler jeg på det sterkeste. Kjempe godt og sunt! Har dere smakt wraps før? om dere vet om noen bra oppskrifter så kan dere godt si dem til meg:)

24

Pakke i posten idag

Har fått pakke fra http://www.nyttsmil.com/ 

Jeg fikk tannblekning på 35%. Å jeg gleder meg skikkelig til å prøve det!
tror ikke jeg har sagt det før, men jeg er kjempe glad for alle pakkene jeg pleier å få!!:)
Har noen av dere prøvd tannblekning?
28

Hot or not?

Badedrakt til sommer'n ? sjøl syns jeg ikke at det er noe fint i det heletatt!
hva syns dere?


17

Nå vart det mye her!

woow, tror det kommer til å bli mange konkurranser etterhvert:) skal gi ut to pakker med clips on og gave kort til sko! også kan jeg gi ut gavekort på undertøy! så tror det kommer til å bli mange konkurranser nå da!
mange har lurt på når jeg avslutter konkurransen jeg har nå. Å tenkte jeg skulle avslutte den om 1 uke!

om noen lurer på hvor innlegget er. så kan dere bare trykke på denne linken http://stinekt.blogg.no/1267814557_vinn_hudpleietime_og_.html
21

Nå er det ikke lenge til jeg drar, ha en fin dag:)

Nå stikker jeg ned på trening, vart jo trening idag likevel:) Når jeg kommer hjem har jeg en hel hau å rydde opp i, det ser rett og slett ikke ut her! Har så lite og blogge om fortiden.. Noe dere syns jeg skal blogge om?

16

Æ ær Uppeee

Da kom man seg opp idag å, syns det er utrolig at folk faktisk klarer å stå opp 7 å sånt jeg, men det må jeg nesten vende meg til neste år. For da begynner jeg på skolen igjen:)

Skal ned å trene(om jeg orker) Kroppen min er så utslitt at jeg snart ikke klarer å stå på egene bein engang!
Men får vel få i meg noe mat også se hvordan det er da, ikke at jeg tror kroppen er noe bedre. støøøøllll kan jeg love dere at jeg er..

Deres planer idag da?
19

Kjempe viktig

Jeg er ikke ekspert på trening, å kan egentlig ingenting! Men jeg vet at det er viktig å få i seg næring, hvis man skal gå ned i vekt hjelper det ikke å slutte å spise.. Spis sunt å riktig så vil du se forbedringer.

Tips 1:
* 20-30 energiprosent fett innebærer at 20-30% av ditt daglige energiinntak kommer fra fett.
* Om du spiser 3000 kcal/dag betyr det at 600-900 kcal bør komme fra fettet.
* Da fett inneholder 9 kcal/gram betyr det at du skal spise ca 65-100 gram fett/dag.

Tips 2:
Eksempel på raske karbohydrater:
Hvit brød - Hurtigris - Godteri - druesukker - riskaker - energidrikker - nudler - cornflakes - puffet ris.

Eksempel på trege karbohydrater:
Grovt brød med hele korn - Bønner - Pasta - Ris - Frukt(plommer, elpler, pærer.) - Yoghurt - melk - All bran" (branflakes).

Tips 3:
* Spis en normal stor porsjon ca en time før styrketrening
* Spis en normal stor porsjon ca 2 timer før forbrenningstrening

Pleier dere å spise sunt? eller er det lett for å spise usunt?

Motivasjon:)
41

''photoshoot'' idag

Dette er ingen seriøs photoshoot, sånn at det er sagt:) jeg bare liker å ta bilder. så da havner dem her..
Hva syns dere?


15

Trenings outfit :)

Nå skal jeg trene, hadebra:)
14

dette er bra trening

Oppe og hopper jeg nå, haha :)
Sto opp for kanskje 1 time siden. Skal ned å trene litt på Spenst med Marita..
Nå ligger jeg å spiser frukt, å det er kjempe godt. Har også trent litt på mage apparatet mitt, forguder virkelig denne treninga som man får av det.. Har du prøvd dette før?

også er er frukten jeg spiste idag, kanskje litt mye frukt på bloggen min i det siste. men jeg er rett og slett helt HEKTA:)
22

min daglige dose

Disse tablettene tar jeg omtrent hver dag, å jeg syns de er viktige for kroppen..
Er det noen av disse dere bruker?

Molleræ's dobbel (fiske tabletter)  og Vitamin bjørner er så utrolig godt ..
 
Denne bruker jeg til trening, for mer energi! også har vi betakaroten til å holde brunfargen:)
34

Hot or not?

JUMPSUIT - HOT OR NOT?

26

Tralllaaallaa, fin dag idag

Jeg sto opp tidlig idag, og er ikke sliten eller noe.. Dagen har vært helt herlig. Nesa renner ikke lenger, og jeg har kjøpt meg Ipod som jeg kan bruke til trening! Har vært hos søstra mi og passa litt på Lucas mens hu rydda. Nå skal jeg laste inn musikk på ipoden også skal jeg lage meg litt mat, har også kjøpt meg masse god frukt som jeg kan spise.. Ahhh livet er herlig:)

Har dere ipod? isåfall, har noen prøvd denne?

digger å spise frukt, det er så mye bedre enn godis!


21

outfit

Nå tar jeg turen ned på spenst for å trene litt, skal møte Marita først da:)25

Vil noen hjelpe meg ikveld?

Hei, jeg lurte på om noen av leserne mine hadde lyst til å hjelpe meg med å lage en ny header ikveld..
For da kan jeg legge ut bilder ikveld som dere kan bruke! Håper virkelig noen kan hjelpe meg:)

Ligger og koser meg med frukt så lenge, så håper jeg folk sier dem kan hjelpe meg!

jeg er faktisk et spøkelse, ser dere det?
22

Dritt dritt dritt å enda mer dritt

Ikke nok med at denna uka har vært helt jævelig i seg sjøl, men nå skal nesa begynne å renne også! jeg føler meg som en nedgravd skinkestykke! Hadde vært fint å komme litt på bedringens vei nå. å da mener jeg med ALT..

Er så kjei av å snyte meg hundre ganger om dagen, jeg som aldri pleier å være sjuk. å nå skal dette skje meg:(
kommer sikkert til å være sjuk til sommern jeg, haha neida. bare tulla:)
Ligger å ser på tangerudbakken, å jeg digger de folka. de er så morsomme og søte., men får vel ta meg en dusj å lage meg litt mat jeg.. ha en fin søndagskveld

SÅNN FØLER JEG MEG NÅ :(
god bedring til meg. god bedring

usj så stygg jeg var her.. er bare ''litt'' sjuk :)
43

elsker den nye jakka mi

åh, den er så søt syns jeg:) Har ikke brukt den ennå da, men skal vel bruke den snart!
Hva syns dere om den? Blå å fin, hehe

30

www.solbrillekongen.no

Da har jeg tatt bilder av meg sjøl med solbrillene, ikke at jeg vart så fin på dissa bildene, men legger dem ut forde jeg:)
Jeg likte best de som var runde! hvem syns dere var finest?

Disse brillene er ifra:
http://www.solbrillekongen.no/haha, disse var de jeg ikke syns var de fineste.. litt store kanskje^^
15

morgenstund har gull i mund

Da våknet man nå, ikke særlig trøtt heller faktisk! Marita har stått opp nesten 1 time før meg. Hu skal i bursdag nå. Så da må jeg nok sitte her alene jeg da.. Tror jeg skal ta meg en joggetur når øya blir litt mer opplagte!
Uansett, har hatt en kjempe fin kveld igår. Ikkeno drikking, bare slappe av og roa'n litt!

Hva har dere gjort i helgen?:)


25

Alice in wonderland

Da har jeg akkurat kommi hjem fra kino. Marita vart med meg hjem. Hu skal sove her inatt, da skal vi nok se på skrekkfilm og kose oss med frukt å masse annet:)

Jeg syns Alice in wonderland var bra, men sammtidig som den ikke var bra.. Noe av filmen virka så dumt at det ikke er mulig! men halloo det er jo en barnefilm, så skjønner jo godt at den ikke skal passe helt til meg..
noen andre som har sett Alice in wonderland?
31

Outfit

Nå drar jeg på kino med Emma, Marita, Daniel :)16

ny pakke i posten

Fikk 2 herlige pakker i posten idag, er så glad for sponsorere:) Dette var ifra http://www.solbrillekongen.no/ og http://www.modekungen.se/ 

jeg fikk to solbriller og en kjole.. likte kjolen kjempe godt. å solbrillene var perfekte!

denne kjolen var helt nydelig og er ifra http://www.modekungen.se/

Jeg kan prøve kjolen og solbrilla en annen dag. så kan dere se hvordan det er på!
Hva syns dere om de nye tingene?


18

Se så søte

Da våknet jeg nå, like trøtt ennå:)
Hadde vel egentlig større planer om å stå opp tidlig å trene, men neida. Ikke akkurat det som skjedde! Nå skal jeg lage meg frokostblanding så skal jeg fikse meg å ta meg en tur ned på senteret. Etter det skal jeg på kino med noen venniner!

disse strømpene kjøpte jeg igår, hvem syns dere er finest?

ps: det første bilde måtte jeg krympe litt, for å få plass. så ikke tro jeg har så tynne lår:) haha12

digger denne frukten,

ligger å slapper av på sofaen etter en lang å slitsom dag. I morgen skal jeg drikke, men nå skal jeg se på en skrekkfilm. Noe av de beste filmene jeg vet om:) blir aldri redd lenger jeg! Martine tipsa meg om en god frukt. å den er himmmeeellsk.. anbefaler dere virkelig å prøve den. Den ser skikkelig stygg ut utenpå, men inni smaker det søtt/surt i sammen.. Veldig godt! Hva skal dere i helgen?

ahh, beeest<3
(sjekk ut den stygge neglelakken min)

en av disse filmene skal jeg se nå!

haha, ikke at man ser dem så tydelig^^
17

Dette handlet jeg idag

Stor fornøyd med handelen min idag, kjøpte meg masse fint:) å gleder meg til å brukte det.. Vart lite med blogging idag gitt, men har dessverre ikke hatt tid.. kanskje det blir med til kvelden nå! Var med Martine og Marita idag.. Så har vi alle handlet masse fint..

denne bikinien var drit fin, synd den er litt for liten på puppa, men det går fint å sole seg med den hjemme
det var 2 for 1. å da måtte jeg jo ha 4 :)

45

One Piece. Hot or not?

One piece er jo kult, men jeg kunne aldri gått ute med den åpenlyst.. jeg kunne brukt den til å ligge hjemme å sett på tv å slappe av:) mens andre vil heller vise den mer fram å kan gå med den ute.. hva syns du? HOT OR NOT?


34

Dette må dere prøve

Akkurat kommi hjem fra trening neste, å nå har jeg lagd meg noe som er kjempe godt! masse frukt med vanilje yougert. Dette er sunt samtidig som det er godt:) bare skjær opp frukt å hell litt vanilje yougert over! har noen prøvd dette?

Dette handlet jeg

Man kan velge å ikke ha kesam vanilje også

men jeg liker best å ha på kesam vanilje :)


18

Trenings Outfit

Nå drar jeg ned å trener, haha skulle dra ned tightsen, men så tok den bilde da. også gadd jeg ikke ta fler. så da slang jeg inn dette:)

14

Jeg soler meg

sliten i øya, akkurat stått opp.. Å jeg har på følelsen at Marita ikke har klart å stått opp ennå, så da må jeg nok trene alene idag også! men det jeg skulle skrive om var at jeg har sånn egen sol hjemme, en sånn liten boks hvor jeg kan sole ansiktet mitt og mage osv: ) har blitt litt solbrent i ansiktet, men det går over.. For vel begynne å fikse meg litt jeg da.. hva er deres planer idag da?

også har jeg kjøpt fugle mat til fuglene ute, men je tror ikke de vil spise av den :( haha kanskje dem er redd saksa som den henger på!34

Hot or not?

Hva syns dere om olajakke ? hot or not?

37

Outfit 10.03.2010

Har vært i butikken sammen med søstern min:) Nå skal jeg ta meg en dusj, så skal jeg legge inn noen innlegg seinere ikveld:)
   


25

Må man så må man

jada jeg er oppe seint idag også, mulig til dårlig døgnrytme! Orker ikke trene idag likevel så da skal jeg heller rydde og vaske litt hjemme:)
vondt i halsen er jeg idag å, ikke bra, men det er helt sikkert pga at jeg har en sånn vifte på rommet som blåser kaldt.
Men jeg får vel begynne å rydde jeg da, legger inn innlegg seinere idag:)

Forresten, disse skoene skal bli mine. eller dejeg skal få er nesten like
Hva syns dere om sånne sko med nagler?

minner også på om konkurransen jeg har: http://stinekt.blogg.no/1267814557_vinn_hudpleietime_og_.html
14

neiii, ikke igjen!

åhh, seriøst? begynner å bli lei detta nå.. Blitt kvalm IGJEN, ligger bare å spyr å spyr, tror det er noe omgangssyke som går rundt jeg! Dette er ikke gøy i det heletatt. Blir sånn plutselig kvalm så kommer alt man har spist opp igjen! åneiii, jeg pleier ikke å spy opp maten min. For dem som kanskje har fått for seg at jeg spyr opp maten min hver dag.. jeg er en stor spiser. å spiser så usunt at det ikke går ann!
Blææ, noen andre som pleier å bli sånn? :(

syns alle kan si at jeg burde bli bedre, haha


26

dette kjøpte jeg idag

Som jeg sa i sist innlegg, så skulle jeg legge ut hva jeg hadde kjøpt meg idag:)
Kjøpte meg en fin veske, også en ny bikini, å en øyenskygge!
denne veska kommer til å bli skikkelig fin til sommer'n
Hva syns dere om de nye tingene mine? å liker dere å shoppe sånn som meg?

Denne bikinien likte jeg veldig godt, er jo en grunn til at jeg kjøpte den da. hah!

også vart det denna øyenskyggen også!;D24

Outfit today

Idag har jeg vært på senteret med Marita, vi kjøpte noen små ting:) kan legge det ut seinere om noen vil se!
Min Outfit today!!

16

Fint vær a gitt

Se så fint vær det er ute, eller det er fint vær her jeg bor! Kan jo hende det ikke er like fint hos dere:)
akkurat stått opp jeg nå, har fått inn penger idag. Så skal helt sikkert ned på senteret sammen med Marita etterpå og handle litt! Nå får jeg fikse meg, ha en fin dag:)

23

NAKEN

haha, nå lo jeg av overskriften også:)
Ligger å ser på sex & singelliv, ganske bra serie syns jeg.. Har akkurat dusja å lagd meg spaghetti, så nå koser jeg meg :)
Hva har dere gjort? å har dere også sett på paradise hotel

Forresten, dette er mitt eget hår!

ååååh, jeg elsker DETTE35

paradise hotel

Nå sitter jeg i spenning å gleder meg til klokka skal bli 21:30 da begynner første episode av Paradise hotel..
Håper det blir enda bedre i år! Hva syns dere om Paradise Hotel?


24

Outfit 3.03.2010

Minner også om konkurransen nedover her:)

9

HERLIG

jessda, sto opp 11 idag.. Var på møte så dro jeg for å trene alene på spenst:/ veldig kjett!
Nå har jeg kommi meg hjem, å har ingenting å gjøre. Så tenkte jeg kanskje skulle ta noen bilder etterpå:) Om jeg orker!
Huff, detta vart et surrete innlegg.. Får nesten få i meg litt mat jeg..

Bilde er tatt fra helgen, hadde mine søte små hos meg 2 netter. å det SÅÅÅÅ ikke ut her
12

JA

Fyfaen for en fest, hue mitt er liksom bra med sammtidig helt jævelig! skulle egentlig ønske jeg ikke dro på fest igår jeg.. fy jeg er så duuuum! 
Nå har Marita dratt, så da sitter jeg her alene å ser på tv. Ser ut som et booomba horehus her! Akkurat tatt meg en god dusj.. hva har dere gjort i helgen?:)

ps: vart ingen bilder fra festen i helga, kamera vart glemt i veska ;D

34

Bilder

Veldig mange like bilder, så ikke kom med en kommentar om at alt er likt! jeg liker å ta bilder bare: )
Har Marita på besøk, hu og Emma har sovi hos meg inatt.. Nå skal vi snart fikse oss å dra til Maria på vorce!
ha en fin dag, forresten hva syns dere om bildene?


209

Vinn hudpleietime og kjole

Jeg har 2 premier som skal deles ut, den ene er en hudpleie time verdt 700 kr fra www.spamiami.no og den andre er en kjole fra www.hotlook.no jeg trekker 2 vinnere å alle kan bli med!


Alt du trenger å gjøre er å legge inn et innlegg på bloggen din at du er med i min konkurranse. For dem som ikke har blogg, kan dere legge dette ut på facebook eller nettby å legge inn linken i kommentarfeltet..

Håper alle er med, å alle har like stor sjanse til å vinne!

32

Outfit 5.03.2010

Får snart besøk av Marita, kanskje vi tar noen bilder som dere kan få se ikveld:)
Hu skal sove hos meg hele helgen, å på Lørdag skal vi ut å feste litt..16

Åherregud

Nettopp klart å stå opp, helt utrolig at jeg klarte å dra meg opp fra senga, men her er jeg!
Nå skal jeg fikse meg litt kjapt så skal jeg ned å trene idag også. har trent 2 uker i strekk nå. Så blir bra for kroppen å slappe av i helgen:) Etter treninga skal jeg møte Marita, da drar vi til senteret. Jeg må ha meg en ny topp(hvis jeg finner noe da) også skal Marita sove hos meg hele helgen, for på lørdag skal vi ut å drikke!
Hva skal dere i helgen, å liker dere å trene?


45

hot or not?

Dette er så stygt syns jeg, louis vuitton er liksom ikke pent i det heletatt. Å de små baggene er rett og slett stygge å ser ut som sånne gamle vesker som damer på 60 år går med.. usj! jeg syns at merke ting er så ut. Ikke at jeg er den personen som bryr meg om hva som er inn eller ikke, men det er ikkeno fint merke i det heletatt!
Hva syns dere? Hor or not?


26

disse produktene jeg er avhengige av, forklaring også

Siden jeg sitter her å kjeder meg, å ikke har noe å gjøre. Så fant jeg fram kamera og tenkte jeg kunne legge ut produktene jeg bruker til ansiktet, håret og sminken.

Ansiktet

Produkt 1: Decleor hydra floral, utrolig bra dagkrem mot tørr eller irritert hud
Produkt 2: Dermalogica multi active toner, sprayet på etter rensing av huden. Glød til huden
Produkt 3: Shiseido mousse første trinn av rensing ta hudenn anbefaler sterkt.. veldig bra serie
Produkt 4: Shiseido cleansing-water siste trinn av serien. pomp på en ulldott å smør rundt i ansiktet
Produkt 5: Shiseido deep, korn som fjerner døde hudceller. Brukes 1-2 ganger i uka
Produkt 6: Decleor masken. Dette er en maske som gjør at du får glød i ansiktet
Produkt 7: Decleor serum. Brukes under dagkrem eller sminke
Produkt 8: Vanlig leppomade mot tørre lepper. Carmex

Håret

Produkt 1: Fast conditioner, Rask hårvekst.. kjempe bra
Produkt 2: Fast shampoo for rask hårvekst
Produkt 3: Redken extreme iron repair, Varmebeskyttende.. Beste serien er Redken Extreme
Produkt 4: Redken Hårkur. Beste hårkuren jeg har hatt.. bygger opp håret igjen. Kjempe bra mot tørt hår
Produkt 5: Kerastase varmebeskyttende.
Produkt 6: Redken vinyl glam 02. Glans til håret

Sminke

Produkt 1: Max factor lash extension
Produkt 2: Heptan, dette produktet renser du kosta dine med
Produkt 3: Id mineral
Produkt 4: Isadora solpudder
Produkt 5: Elf concealer & highlighter
Produkt 6: Elf eye brow brush, brukes til øyenbryna

PS: dette vart ikke bra skrevet. så om dere lurer på noe kan dere bare spørre i kommentarfeltet:)

30

photoshoot

Er ikke seriøse bilder, bare jeg som har tatt dem. så har ikke vært i studio eller noe:)11

Trening på g

Nå skal jeg ned å trene, skal bli digg:)
hva er deres planer idag?


7

smakebit

På tide å legge seg, har planer om å trene og dra i svømmehallen i morgen! Vet ikke helt sikkert om det blir svømmehallen, men det får vi ta i morgen.. Nå skal jeg dusje og kose meg med en film. Har ikke kasta opp noe idag, så da kom det bare sikkert av at jeg hadde trent for hardt igår, eller at jeg bare var kvalm!

Her er et av bildene som kommer i morgen:)
Ha en god natt alle sammen

24

bilder/sukker

ALT HAR IKKE EN GRUNN


34

Hot or not

Hunter støvler? hva syns dere om disse?


18

Outfit

Hadde litt dårlig tid, så vart ikke akkurat det peneste bilde, haha :)
Men nå drar jeg å trener, vi snakkes:)

22

Dette gjør meg så irritert

En ting som jeg blir skikkelig forbanna for er hvis jeg er på trenings studio så titter andre jenter/gutter rart på de som er litt overvektige, akkurat som om dem ikke har noe der å gjøre, MEN hallo det er faktisk dem som skal ha ros som gidder å har motivasjon til å komme seg ned å trene.. Jeg syns dem er utrolig flinke jeg, å enda klarer å trene når folk titter rart på dem. Så en klapp på skuldern fra min side!
Hva syns dere om overvektige personer som trener?


16

Disse bloggene leser jeg fast

Jeg har jo fler enn disse som jeg leser fast, men kan jo ramse opp noen :)
- www.maaritasin.blogg.no/
- http://www.kissies.se/
- http://martine910.blogg.no/
- http://inemelby.blogg.no/
- http://nnica.blogg.no/
- http://brunhannah.blogg.no/
- http://noralba.blogg.no/
- http://voe.blogg.no/
- http://stineannette.blogg.no/

Jeg liker hvertfall bloggene dems, å det vil nok garantert du også :)

Nå skal jeg legge meg, er så utrolig dårlig form. Bare kaster opp heletiden. Ha en god natt
14

I am a alien

Kjeda meg litt ista bare, så tok noen random bilder:)

IKKE TRO DETTE ER SÅNN SERIØST. JEG BARE KJEDA MEG

Liker dere å bare ta bilder sånn uten videre?
23

OMG

Dere aner ikke hvordan jeg har det nå. Å jeg vet ikke hva som har skjedd med meg, men jeg spyr som et hælvette! Har aldri vært sjuk eller annet som gjør meg sjuk på over 1 og halv år.. Å det eneste jeg gjør nå er å sitte foran doen å alt kommer opp en vei.. Kjempe kvalm rett og slett. Håper alt er mye bedre i morgen:)
Kjente jeg vart kvalm på treninga idag, men trodde ikke jeg kom til å spy over 10 ganger når jeg kom hjem.
11

etter trening

sliten som møkka, haha:)
Vært å trent idag, så har jeg vært på senteret å sett på jakke, men den jakka jeg ville ha var ikke like fin lenger!
Så jeg kjøpte meg heller en topp. veldig søt :)
Nå skal jeg spise litt mat etter treninga.. Forresten, den jucen her smakte ikkeno godt. Veldig vond.
Hva har dere gjort idag? noe spennende?14

Outfit 2.02.2010

Nå drar jeg ned for å trene, så skal jeg en tur på senteret å kjøpe meg en ny jakke etterpå:)
ha en fin dag alle sammen


14

Drømme Outfit


26

blogghore

Jessda, idag vart jeg kalt for ei blogghore. Ikke at jeg vet hva ei blogghore er, men tror det har noe med at man blogger å er ei hore. For meg så syns jeg ordet hore ikke passer å si til noen i det heletatt..
For meg er ei hore ei som selger seg å tar penger for det. Så til den anonyme personen som kalte meg blogghore.
Vet du hva? Jeg tar meg ikke nær av sånne usaklige ting. Å at du i det heletatt skriver at du er anonym er jo bare å synke så lavt at du ikke tør å si hvem du er engang;)
dette er bestemor som viser fuck you til deg, ha en fin dag

28

silikonpupper?

Joda, jeg har et emne vi kan snakke om! Silikonpupper?
Sjøl skal jeg aldri ha det, men jeg kan helt ærlig si at de som har så små pupper at det går på selvtillitten og hverdagsproblemer at dem faktisk fortjener å få silikonpupper, men det jeg også mener at de som tar silikon så det ser så stygt å falskt ut å at dem vil ha de så store som fjell er ikke mye pent, men dette er jo så klart opp til disse personene. jeg kan godt forstå om man tar silikon sånn at det ser naturlig ut..

denne størrelsen syns jeg ser mer normalt ut enn det andre bilde på siden her
Hva syns dere om silikonpupper?

dette er ikke helt min stil. dette syns jeg rett å slett er stygt7

jeg koser meg

Min dag idag har vært kjempe stress, sammtidig som den har vært veldig koselig:)
Først har jeg vært å trent litt på spenst, så hentet søstra mi meg. For jeg skulle farge håret hennes, å det vart kjempe vellykket. Så har jeg passa litt på Lucas, gullgutten^^

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og chiller'n, skal lage meg noe mat og kose meg..
Ser ikke dette godt ut nå?
12

ååååh

Sto opp nå jeg, skulle kanskje stått opp litt tidligere, men neida:) Nå skal jeg ned å trene litt. Så skal jeg nok møte Marita tenker jeg. Ikke at jeg vet hva vi skal gjøre ennå, men noe finner vi vel på!
Hva er deres planer for dagen?:)hits