Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


3

værste natten

Hakke blogga på en stund, er litt sliten om dagen. Har hatt sykt vondt i ryggen de siste dagene. Inatt har jeg ikke sovi mer enn 3 timer tror jeg! å ryggen har værka fra korsryggen å helt opp til nakken. hælvettes natt sier nå jeg, er sikkert pga treninga at ryggen svikter litt. Var sånn da jeg bodde oppe i lia også! men da var det ti ganger værre, at jeg ikke sov noe på fler netter omtrent.. Nå skal jeg slappe litt av å lage meg smoothie også er det bodywork kl 6:) 

det snør det snør, å ja!! jeg er drittlei snøen nå...

4

STIKK

Lørdag, å jeg har ikke gjort en dritt. er sur å gretten idag så en smule irritert også. Tenkte å dra til Maria ikveld, se hva som skjer. om det blir kino eller hva enn det blir:) ut skal jeg ihvertfall, orker ikke sitte i denne leiligheten EN dag til..  hadebra!!
1

Everydayminerals

Fikk denne herlige pakken i posten igår, med godsaker fra everydaysminerals makeup. jeg har ikke fått testet det helt ut enda, har bare prøvd litt av everyday bronzer! å den har en helt naturlig å fin farge, gleder meg til å bruke den til sommern. Den andre boksen der som det står CHEEK på er blush som heter come what may å har en fantastisk glans, å passer kjempe bra til sommern eller på fest! perfekte farger for meg:) sjekk gjerne ut siden dems http://www.everydayminerals.com/

Denne kosten fikk jeg også med, jeg syns den passer bedre til å legge pudder foundation. Har alltid hatt lyst på en sånn kost, å jeg rett og slett digger den. Den får pudderet til å dekke enda bedre!

Come What May


Everyday Bronzer


Flat Top Brush

9

Pakke i posten/ NYE SKO

Disse skoene er ifra Baresko.no og er helt fantastiske, kjempe behaglige og veldig fine. til og med phillip fikk ett par sko! de 3 øverste bildene er converse sko og koster fra 699.. den siste skoen koster 399 og jeg syns de er best av alle sammen, kommer til å bli skikkelig fine til sommern:) Alle skoene er ifra www.baresko.no 

Anbefaler alle som vil ha billige sko og som vil ha bra kvalitet til å besøke http://www.baresko.no/

Converse All Star Leather Hi
Converse All Star Light Hi


Bronx Sienna


Fine gutten min med converse

9

NYE KLÆR

Handletur, kjøpte meg disse klærene:) hva syns du?

2

Oslo i helgen

Helgen min har vært helt super, utenom at jeg brukte en hel haug med penger. Også at det var litt mange folk på buddah! På Lørdagen dro jeg, phillip og to kompiser av han innover til Oslo og på veien stoppa vi for å hente ei vennine av meg.. Planen var at jeg å Maria skulle sove hos støresøsteren til Maria og vorce der, men vi dro heller opp til kompisene til phillip for å ta noen drinker der istedet. Taxi nedover til byen og phillip fulgte oss til buddah siden vi ikke visste hvor det var. Når klokken begynte å bli halv 4 dro vi på MC for å spise litt mat, å tok beina fatt å gikk helt opp til leiligheten til Therese, å det er F**N meg langt, tilsammen gikk vi i ca 35-40 min med høyhela sko. pluss det drittværet som er nå, å hver gang jeg snudde meg holdte jeg på å le meg ihjel av maria som nesten ikke klarte å gå fordi hu hadde for høye sko stakkars;p


Søte snille maria!:)

blondii

Klare for byen:)

Maria er kjempe våken dagen etter! ;p

Også på søndagen dro vi hjemover sammen med phillip å en kompis av han, Sliten og trøtte stoppa vi på en kebab sjappe og kjøpte oss mat! Å maria måtte kjøre hjemover, tror hu var mest edru dagen etter.. 
Da alle var av å kommet seg hjem så skulle phillip på hockey kamp å jeg måtte jo så klart være med, siste kampen hans jo!! :) å jaggu vant de.
kjekke gutten min!3

2 nye topper++

Heisann, endelig ferdig med det meste å jeg kan slappe av med tv og blogging! Har nesten akkurat kommi hjem fra senteret med kjæresten, fikk to topper av han også:) pluss at han måtte ha seg noen skjorter selv..
Nå skal jeg slappe av å prøve å se litt på gullungene(vet ikke om det er så bra jeg) å som de fleste ser så har jeg akkurat sett video på bloggen til Lisa.. Håper snart phillip kommer hjem fra hockey så han kan ligge her å slappe av med meg(a) 


7

Sommer?

Står opp om morgen og drømmer om at det er sol og varme ute, savner sommern nå! Syns vi kan være ferdig med vintern nå. Den har vart alt for lenge, standar at sommeren her i Norge kommer til å bli dårlig, flaks om vi har 1-2 uker med sol og gode varmegrader.. Har veldig lyst til å dra til syden denne sommer'n også, får prøve å dra med meg phillip på det da;p noen andre enn meg som vil at varmegradene skal bli myyye høyere?

Bildene er ifra Tyrkia 2010

12

NY SHORT, TOPP

Kjøpt meg ny topp og short, veldig fornøyd med toppen. hadde bare ikke bh'n min syntes igjennom på dette bilde da! men shortsen er jeg ikke helt sikker på enda.. om noen har noen bra tips til trening på innside lår så si gjerne ifra!likte virkelig skrifta på toppen, hehe

9

TRENING

Godt å komme seg opp litt tidlig idag. Rekker så mye mer når man har hele dagen, hadde kjøretime idag å ting ser ut til å gå framover! Har rydda og vaska idag å, sliten som bare det. Enda har jeg igjen en hel hau med klesvask jeg må ta. Phillip dro akkurat på hockey, å jeg skal jogge og trene magemuskler snart.. eller først skal jeg spise litt da:)
Hva trener dere? og liker dere å jogge ?:) også forresten, om noen har fått bra resultater av å jogge så si gjerne ifra til meg å fortell meg hvor lenge du pleier å jogge dagli da!5

Pannekaker


Hatt en rolig å helt grei helg, på fredag var jeg hos tante med familien og spiste kake å slappet av, på lørsdagen slappet jeg å phillip av med film, jafs og godis! å idag tidlig lagde phillip pannekaker til meg:) Elsker pannekaker, er så godt!

11

Ny kjole og olajakke

Ny kjole jeg kjøpte meg igår, er faktisk ikke helt fornøyd med den! men den kan bli finere med et annet bånd.
Også kjøpte jeg meg ny olajakke, har en fra før, men den er litt mindre! hva syns du?
9

MAT

Kom hjem for ikke så lenge siden, å lagde meg brødskive med steinbitkarbonader og purre oppå. Er kjempe godt, å anbefaler alle å smake det! Var på butikken også kjøpte meg Chiguita smoothie.. å den er sykt god! Er av mange gode frukter.. 

Har også kjøpt meg ny jakke og kjole idag som jeg skal vise ikveld om jeg orker!
4

min sunne/usunne mat

kan ikke så mye om mat fortsatt, men jeg liker å spise det jeg er glad i. Jeg liker jo å passe på at jeg ikke er sånn døds usun, men skal man gå å tenke på sånt heletiden blir man jo helt syk i hode! jeg syns man skal spise det man føler for så lenge du vet sjøl at du ikke har skade av det.. Så nå snakker ikke jeg om folk som veier 110 kg å spiser burger på burger på Macdonals, de burde kanskje ta tak i seg selv å vurdere om det er sånn de vil ha livet sitt. Men det er jo nå min mening da. påenget er at om noen vil gi meg noen bra oppskrifter på mat så gjerne legg igjen en kommentar..

Hva slags mat liker dere?:)8

Cam bilder

2

Zumba og ris

Jaggu er jeg flink til å stå opp, står enda tidligere opp i helgene enn i ukedagene jeg! Har vært på zumba sammen med søstra mi idag. Var litt slitsomt idag ettersom jeg ikke har trent zumba på 1 uke. Så kjente det faktisk litt i beina. Nå har jeg vært på REMA 1000 å handla meg kylling og ris, sulten som bare det. Å phillip er å spiller kamp så jeg får mye tid alene:) Vurderer å dra til ei vennine på fest idag, men er ikke helt sikker om jeg skal drikke. Kanskje bare være med for en gang skyld uten å drikke! får nå se da.. 

1, 2, 3 HOPP

velykket :)

9

Helgen min +++

Hakke sagt så mye om helgen, for lar det ligge stille. Var ikke akkurat edru! Smarte Stine klarte å miste visa kortet sitt og leppestiften å sist men ikke minst mye av sminken sin. Takk gud for at jeg er så klønete. burde kanskje snart slutte å drikke å heller ta noen helger fri? ja satser på det i noen helger nå... fester dere mye å?

Er faktisk kjempe sliten om dagen, å har ikke fått trent på 2-3 dager. Har rett og slett ikke orka, enda jeg har hatt god tid! Men kan trøste meg med at jeg har fått jogga endel her hjemme da:) 
Nå venter jeg på phillip å skal spørre pent om vi kan dra i butikken så jeg kan lage muffins idag. har så lyst på noe sukker å søtsaker igjen! 

2

RIP

ja jeg er utslitt og veldig sliten om dagen, har også ikke hatt tid til blogging. eller når jeg tenker mer etter så gidder jeg ikke! jeg har annet å tenke på. Vi har spist pizza å kost oss litt ihvertfall, nå skal jeg legge meg å sova. har vært i begravelse idag, å er sliten.. var en kjempe fin begravelse og gard vil alltid bli husket som en bra mann!hits