Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


13

outfit

Drar til Hamar, byeeee
24

Ganske så lei meg, pluss en pakke i posten

Pakken i posten idag inneholdt Shampo og balsam for raskere hårvekst. Den har hjulpet meg kjempe masse, og jeg ser at håret mitt har blitt lengere! om du har lyst på sånn shampo og balsam som får fortgang til håret ditt kan du trykke HER  info om shampoen og balsamen finner du på denne siden http://www.nisim.no/Products/111-fast-shampoo-360-ml.aspx 


Og hvorfor jeg er lei meg, er fordi jeg fikk brev i posten idag om at jeg kom inn på resturant og matfag til sommern. Og det er ikke der jeg vil gå engang. Dette er 3 året jeg søker å enda kommer jeg ikke inn. Begynner å bli ganske så kjei nå. Virker som om jeg aldri kommer til å bli noe!
Men du? en ting jeg lurte på, på brevet som jeg fikk så står det at jeg må svare nå om jeg vil ta plassen eller ikke. Betyr det da at jeg kan si nei og fortsatt stå på venteliste på helse og sosial?

16

Slik trener jeg

Nå drar jeg på trening sammen med Marita, kanskje kommer Karoline også:) men tenkte jeg skulle skrive om hvordan jeg trener. Ikke at det er så interssant for dere, men vi prøver!

Jeg starter dagen med og ta 1 tablett med Stack og 2 tabletter med Lean Green, dette er tabletter som du får energi av og at du bygger muskler fortere.
Så tar jeg 100 situps med trenings apparatet mitt om morgen, om jeg ikke rekker det tar jeg 200 på kvelden. Dette er et apparat som er enkelt og du føler at du trener!
Så pleier jeg og dra ned på spenst og jogge i 20 min. Hvor jeg også gjør andre øvelser!
Når jeg kommer hjem kan jeg ta meg en joggetur, men det er bare hvis jeg kjeder meg eller ikke har noe og gjøre..

Disse tingene er avhengig av hva jeg skal den dagen, men har jeg god tid så gjør jeg somregel alt hver dag!

Hvordan trener du? og trener du ofte?
38

Ny kjole og andre nye klær

Vart litt shopping med noen venniner idag, kost meg kjempe masse:) Nå skal jeg ligge og slappe av på sofan til Paradise begynner, klarer ikke å slutte og følge med på det! jeg tror det enten er Torbjørn eller Mari som kommer inn igjen. Vi får se! Hva syns dere om tingene jeg kjøpte meg?


14

Outfit 28.04.2010

Nå drar jeg ned for og trene sammen med Karoline og Marita:) Etter det skal vi titte litt i butikker sikkert, er ikke helt sikker på hva som skjer ennå! Hva syns dere om antrekket mitt idag?
16

Lite og blogge om

Dagene har vel vært på topp, men det har kanskje ikke bloggen? eller hva syns dere.. 
Det jeg egenltig lurte på var om det var noe dere ville se mer av på bloggen min, Outfits? Sminke, Kosthold.. eller hva som enn måtte ønske! Nå kan dere si hva dere vil ha mer av:)
18

Outfit 27.04.2010

Har ikke skjedd så mye idag, jeg har vært på møte.Også skulle jeg egnetlig trene, men orka ikke idag! så tar meg heller en joggetur ikveld, syns det er så mye bedre og jogge når det er mørkt. slipper alle og se meg;p dere gjort idag da?
21

Dette skremmer meg og gjør meg litt redd

Dette gjør meg forbanna og irritert på mange måter, jeg fikk en mail for 2 eller 3 dager siden hvor noen hadde redigert et bilde av meg på en pervers måte og bedde meg om og legge ut noen lett kledde bilder av meg.. Jeg svarte ikke på mailen fordi jeg ikke ville ha noe med dette og gjøre! Jeg fikk en mail til dagen etter hvor han hadde redigert et annet bilde av meg på en ekkel måte, dere skjønner helt sikkert hva jeg mener når jeg sier pervers og ekkel måte.. Jeg legger ikke ut de bildene han sendte fordi jeg vil ikke at dem skal bli misbrukt et annet sted.. i mailen sa han også at han kom til og legge ut de falske redigerte bildene av meg på en nettside. Dette skremte meg så jeg måtte svare. Jeg svarte med at jeg kom til å anmelde han om han kontakta meg igjen. Og hvis han sendte et bilde til! Jeg har ikke fått noen mail tilbake og jeg har heller ikke hørt noe fra han.
Idag fant jeg ut at dette må være noen jeg kjenner, jeg lette igjennom alle blogg bildene og fant ingen av de orginale bildene han hadde redigert av meg. Men jooo! jeg fant bildene som var redigerte på facebook siden min. det betyr bare at det er noen jeg kjenner som sendte det til meg. Ettersom han som skreiv til meg sa han het Allan og hadde titta på bloggen min.. men her kan han jo ikke ha finni bildene, derfor betyr det at dette er noen jeg kjenner! jeg har vært på politi stasjonen for og finne ip adressa til denne personen som driver sånn. og dem skulle finne den i morgen:) så den personen som gjorde dette håper jeg lesere dette og finner ut av sanneheten kommer snart fram!

dette var bildene som vart manipulert av meg..
om noen legger merke til redigerte bilder av meg, eller andre ting. setter jeg veldig stor pris på at dere tar kontakt


22

Muffins og trening?

Vært ute og trent sammen med Karoline og Marita. Hadde en ganske dårlig treningsøkt føler jeg. Ettersom helga tok litt på kjenner jeg! men kjøpte meg 2 herlige muffinser for 10'kr stk!
Ikke akkurat den beste treningsmaten, men nå bryr jeg meg ikke i det heletatt. Skal ut og jogge etterpå så det så!
Ser det ikke godt ut?for tro meg, det er det

dette bilde er ikke redigert å jeg har heller ikke sminke på meg!

18

Lurt av radio og bestevennina si!

Kan jo starte med at jeg våkna av en tlf som ringte med skjult id og at jeg ikke rakk den første gangen, men de ringte opp igjen å jeg tok tlf og fikk høre at det var ifra skattemyndighetene og at jeg måtte betale skatt for alt jeg hadde fått fra bloggen, dette skulle da bli 11.000 jeg måtte betale. Jeg vart så sur og irritert da dem sa dette så jeg begynte å argumentere med at dette hadde jeg fått for lenge siden og at jeg hadde fått det i gaver osv! dem sto på sitt så jeg blei sur å bare la på. Dem prøvde og ringe opp igjen 2 ganger, enda jeg ikke tok tlf.. Etter samtalen ringte jeg Marita for å høre om dette hadde skjedd henne også, noe det ikke hadde! så jeg rettet mistanken mot emma med en gang. da jeg ringe hu så sa hu at hu ikke skjønte noe og jeg trodde jo så klart på det, jeg ringte mamma for å nesten begynne og grine og si at jeg måtte betale 11.000 i skatt og at jeg ikke slapp unna det! mamma sa at dette ikke kunne stemme og at vi skulle snakka med de i morgen! etter en liten stund så ringte dem opp igjen uten skjult id og da tok jeg det enda mer seriøst.. dem fortalte at dem kunne halvere de 11.000 sånn at jeg ikke trengte og betale alt, men jeg ga meg ikke. jeg søkte på nr mens jeg snakka i tlf og kom opp til en radio stasjon, noe jeg ikke skjønte! jeg sa at jeg kom til radio og da sa mannen at dette var radio for de som ville klage på skatte greiene, og da sa jeg men i førsten av sammtalen sa du at du var ifra skattemyndighetene:) dette var jo veldig morro, for jeg vart jo lurt trill rundt. og kom opp med dumme unnskyldninger med disse pakkene jeg hadde fått. og at jeg hadde lest regla osv.. så viste det seg at jeg hadde blitt lurt på morgen show med petter pilgaard og brøyt ut i latter og lettelse over at jeg slapp og betale de pengene.. viste seg at bestevennina mi Emma Nilssen hadde ringt inn og sagt hu ville lure meg, å gjett om hu klarte det:O
Får også linken til samtalen etterpå, som jeg kan legge ut. om jeg tørr!
Var det noen som hørte dette? eller har opplevd det samme?

Nå drar jeg på trening,vi snakkes:)

forresten, dette vart et raskt innlegg så kan ha noen skrivefeil!
21

Hot or not?

Paljetter, er det hot or not?
15

4 belter 20 kr. utrolig

Jessda, jeg sa riktig. 4 belter for 20 kr på frelsesarmeen, ikke det at jeg er innom der så ofte, men jeg jobber i caferiet inne der. like ved frelsesarmeen og da tok jeg meg en tur innom for å se. å fant 4 belter til 20 kr:)
Hva syns dere om beltene? var det verdt det?Btw: jeg tulla med at jeg hadde klip bob:) så var noen som gjetta riktig at jeg hadde satt det opp i en strikk bak!
Nå skal jeg ut og jogge før Marita kommer å skal sove her inatt, hva er deres planer? om dere har noen:)
18

Outfit 24.04.2010

Nå drar jeg ned til jobben, skal jobbe i en cafe i gågata:)
36

4 nydelige kjoler, hva syns dere?

Valgte å vise dere 4 nydelige kjoler jeg har.. har jo bortimot over 35 kjoler snart! kan jo ta en dag å vise noen av de andre også:) Jeg liker best den hvite og den svarte med blomster på! Hva syns dere om kjolene?
hvem liker dere best?

btw: har ikke sminke på meg på bilde med hvit kjole, derfor jeg ser litt mongo ut
11

digger pølser

kommet hjem fra trening, følte jeg trente ganske bra idag! Nå lager jeg meg pølser, noe som er så godt:)
Skal kanskje ut ikveld til bæreia for å være med malin å de som hu har på sin russebil! Det er idag russen blir slippet ut vettu. Så alle russ må ha en veldig fin russetid med masse drikking:) andre enn meg som liker PØLSER?


20

Kosedress.no?

Da var det kvelden, å jeg ligger å ser på tv og slapper av med jordbær og krem i min gode kosedress! Jeg digger virkelig kosedressen min, men jeg kunne så klart ikke gått med den ute. Min er ifra http://www.kosedress.no/ 
Hva syns dere om kosedresser?og hvem elsker vel ikke jordbæææær:)

46

Har klipt bob

Klipt meg bob idag:) var veldig usikker om jeg skulle tørre det, men gjort er gjort! hva syns dere? kler jeg bob?

18

Outfit

Nå er jeg ferdig på trening, så skal vel snart ta seg en dusj:) Trener dere ofte?
32

Sånn farger jeg øyenbryna

Kanskje ikke så veldig interessant for noen av dere, men dette er min blogg. Å her gjør jeg som jeg vil!
Først begynner jeg med å fjerne sminka. Etter det bruker jeg decleor olje oppå øyenbryna sånn at det ikke skal bli så tørt når jeg former øyenbryna med q-tips (altså etter jeg har tatt på farginga på øyenbryna)
Da vil det ikke sitte igjen farge på øyelokka eller over øyenbryna om du bruker en olje først
Dette er med fargin

Ferdig farga


22

2 pakker i posten til, og et trenings bilde

Dagen begynner jo super bra med enda fler pakker.. Henta 2 pakker ista og vart stor fornøyd når jeg tok dem opp. I den ene pakka hadde jeg fått produkter fra Clarins, fikk body lift. Som er en celuitte krem, det er jo kjempe bra nå til sommer'n! Fikk også Clarins daily energizer cream, som er en krem til ansiktet! Gleder meg til å teste dette ut, kan bli morro.. Dette kan du få kjøpt på denne siden http://emh.no/ 
Her har dem alt fra Chanel, Gucci, Puma, Calvin Klein, osv

Dette er den andre pakken jeg fikk, jeg fikk hair extension, men hallo? det er jo ikke min farge engang da..
så dette vurderer jeg å kanskje gi bort!

22

2 pakker i posten

En skal jeg hente snart, også har jeg fått en! denne er ifra http://christabellas.dk/default.aspx og der fikk jeg en kjole, en maskara! Likte veldig godt tingene, har dere lyst på sånn kjole, eller andre fine kjoler. Kan dere trykke HER

Nå skal jeg ned og trene med Marita, er litt støl etter igår. Ettersom jeg valgte og jogge da jeg kom hjem fra spenst, siden det var så utrolig mange der, hva skal dere idag?Byeee:)
24

Bilder med rød leppestift

rødt er rødt. å jeg er rød.. haha! hva syns dere?
17

Kvalm i magen, her er solbrille bildene

kan vel først nevne at jeg er veldig kvalm i magen etter kjøpet av nytt speilrekfleks kamera. Er jo stor fornøyd med det, men er så hardt å bruke penger:( får liksom litt vondt av å tenke på at jeg brukte så mye penger på et kamera! men som sagt, jeg hadde jo spart dem, og jeg har jo ønska meg nytt kamera. så da får det bli som det blir. jeg kjøpte meg hvertfall Canon 500D. Kan jo si jeg er størst fan av canon, å føler at det er det beste kamera! Det sies jo at canon er et år eldre i produkjon av kamera før de andre levradørende som nikon, samsung, olympisk(husker ikke hvordan det skrives) men jeg hadde jo planer om å kjøpe nikon D3000 først, men så hadde dem det ikke inne før 1 mnd, å det gidder jeg ikke å vente på:) men kjøpet vart ihvertfall på Canon 500D så nå får dere vel se mange bilder framover!

men over til noe annet, her er bildene av de forkjellige solbrillene fra http://coolshop.no/
Hvem er finest?
dette er raske bilder, så jeg har ikke giddi å brukt dit på dem:) så får det blir som det blir
19

rosa solbriller og trening

haha, i overskriften hørtes det ut som jeg skal trene med rosa solbriller. Noe jeg ikke skal! bare tok et bilde med de sånn at dere kan se dem! Drar på trening alene idag, ettersom vennina mi skal feire bursdagen til broren sin:)
syns dere at jeg skal kjøpe meg speilrefleks kamera? eller har jeg bra nok?

dette bilde vart jo ikke særlig fint, haha
16

Solbriller i posten

Fikk 4 solbriller og en ny T-skjorte. Like T-skjorta veldig! Skal ta bilder med solbrillene en dag også, vet bare ikke helt når:) alt dette kan dere få kjøpt HER
er ikke supermann t-skjorta mi kul?


sjekk ut denne siden http://coolshop.no/
34

Tyrkia 4 juli

Kan si jeg gleder meg til en herlig tur med Emma til Tyrkia! Kan omtrent ikke vente, å nå er det ikke så veldige lenge igjen heller. tiden går fort. Turen er bestilt og det er gratis mat og drikke inkludert i prisen, altså shots og alkohol også(noe jeg setter pris på hvertfall) Har hørt det er helt enormt stort der, og mange fine bassenger og spise steder.. hotellet vi skal være på heter pegasos world og har så mye ting om bidra med at jeg smiler av glede av å tenke på hvor bra vi kommer til å ha det! Har noen av dere vært i Tyrkia før?


dette er bassenget som er inne i hotellet, er også fler bassenger utenfor
20

Bilder

Dagen startet jo kjempe ''bra'' med at det snør og ikke er noe fint vær ute i det heletatt! noe som irriterer meg, vart ikke bedre av at jeg fant ut at det kom mauer opp fra veggen siden av sofan.. Var heller ikke så gøy å måtte vaske under sofan og vegga i 1 time! kan heller ikke si det var så gøy da jeg fant ut at jeg kunne vaske gulvet på kjøkkene og badet, men reint vart det jo.. Nå vurderer jeg å ta meg en joggetur, men har egentlig ikke så lyst til det idag. Vondt i hode og bare sliten.. En liten bra ting er vel at jeg skal lage suppe nå..
Har deres søndag vært bra? å hva syns du om bildene?kjøp hunter støvler HER
16

Oppskrift på dressing

Jeg har finni på min egen dressing, eller jeg vet jo ikke om noen har prøvd det før da, men det smakte hvertfall kjempe godt. Vet dere om noen gode dressinger, eller oppskrifer på annet?

1: begynn med å hell litt rømme i en skål
2: hel så i litt olje, pepper, salt, siton og smak etter om det er sånn du vil ha det
3: hell litt skinke biter oppi dressingen, man kan jo veldige om man heller vil drysse det over etterpå
4: da er maten ferdig!
34

speilrefleks kamera, Nikon D3000

Mitt spørsmål til dere er om noen av dere har speilrefleks kamera Nikon D3000 og om noen av dere vet om det er bra eller ikke? På mandag har jeg tenk og kjøpe meg nytt kamera, å da vurderer jeg å kjøpe Nikon D3000.
Jeg har søkt litt på nettet, og de fleste sier det er bra. og at det er et enkelt kamera! den har også fått 5'er av VG. Noe som lover godt.. Bedre at jeg bruker penga på noe smart, enn å sløse dem bort på mer shopping.. Har noen av dere prøvd Nikon D3000? isåfall hva syns dere om det?
19

Interiør butikk

Da jeg fikk pakke ifra Tin-tof vart jeg kjempe fornøyd! Dem har så masse fint der, alt fra barneleker til interiør til bad, stue, soverom, kjøkken, til og med hagen! Jeg fikk en notat bok i gull som jeg syns var veldig spesiell, den skal jeg skrive mat oppskrifter i. Så kan jeg se tilbake da jeg blir eldre hvor flink jeg var.. Har også fått lysestake og bilde holder. Masse fint:) alt dette kan du få kjøpt på http://www.tin-tof.com/
Mange fine ting til en bra penge.
Hva syns dere om tingene?

29

Outfit 17.04.2010

Nå skal jeg på jobb, håper Emma kommer innom en tur å kjøper en vaffel eller sjokolademelk. Så har jeg noen å snakke med også! Skal til Marta ikveld, det kan jo bli koselig..
Men må stikke, hade!

Hunter støvlene kan du fås kjøpt HER
37

Mitt innkjøp på jessheim

Var med Emma til jessheim idag for å handle litt, ettersom vi ikke har bik bok eller gina på kongsvinger så vart turen dit istedet! Har hatt det kjempe morro, og ledd som bare det. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til sommer'n også.. Kan heller nesten ikke vente til jeg skal til Tyrkia og Rhodos i sommerferien..

I morgen skal jeg til Marta, hu har bedd noen venniner til seg så vi skal sikkert se film å slik! gleder meg:)
Hva syns dere om det jeg har kjøpt?
23

Hunter gummistøvler

Har fått Hunter gummistøvler i posten idag, og jeg er stor fornøyd. Kan nesten ikke vente med å bruke de! Disse gummistøvlene kan man brukte til det meste, det er stil i de uansett hva man tar på seg.. Jeg har hunter orginal tall black som er en av mange gummistøvler de har!
Vil du ha sånne hunter som meg kan du trykke her !
Hva syns dere om disse?

Svamp til å bruke på hunter støvlene kan du kjøpe HER
21

Outfit 15.04.2010

Nå drar jeg ut en tur, snakkes:)
28

Mitt innkjøp igår

Dette handler jeg igår, den svarte tightsen er det blonder innenfor, men de syns ikke så godt på bilde!
Hva syns dere?;D

også handler jeg disse 3 bikini overdelene

Nå tar jeg natta alle sammen, god natt;*
30

Hva syns dere om kosedress?

Har fått kosedress i posten, den var litt stor for meg så jeg må sende den tilbake så jeg får den i xs.. Likte den kjempe godt og den er utrolig god å ha på seg(av det jeg fikk prøvd den da) kan jo ikke gå med den skal byttes..
Min er ifra http://www.kosedress.no/ 
13

Trening som står i hodet

Som de fleste som faktisk leser bloggen, merker at jeg trener ganske ofte. Eller jeg trener jo hver dag egentlig. Før så hata jeg trening, jeg kunne ikke skjønne hvorfor folk trente når dem egentlig var tynne osv, men nå skjønner jeg det at man føler seg bedre og når man ser reultater så er det ikke så negativt like vel.
Skal også ned å trene med ei vennine nå, så skal jeg hente en pakke på posten(mån tro hva der er)
Gleder meg også til å skaffe meg ny jobb, blir så mye bedre enn å ligge å sove halve dagen:)
Hadebra snupps;*
17

handlet, også fått en pakke i posten

Da har jeg vært hos legen, jeg har trent og jeg har vært å shoppa litt ting igjen(legger ut innkjøpet i morgen)
Har også fått solbriller og klokke i posten idag, spesiell klokke som er litt søt på sin måte! Likte de røde solbrillene jeg, er litt sånn spesiell jeg også:)
Om du har lyst på nye fine solbriller elle en ny klokke kan du jo sjekke ut disse sidene: http://www.grandsand.com/rosa-plastklockor og http://www.sovintage.se/

Meg med de røde solbrillene, hva syns dere? haha

og her er den rosa klokka og de andre solbrillene
35

Outfit 13.04.2010

Skal ned til legen, så en tur å trene:) Etter det skal jeg handle litt små ting som dere kanskje få se ikveld!
Ha en fin dag!
9

Hudprodukter og hårprodukter

Mange har spurt meg om hvilken hudprodukter og hårprodukter jeg bruker. Jeg er en stor fan av redken extreme og kommer nok ikke til å slutte å bruke den serien!
Jeg har lenge brukt en serie som heter shiseido. Dette er en rense serie til huden som jeg likte kjempe godt, men jeg har nå byttet til dermalogica som er en enda bedre rense serie, jeg har hørt kjempe mye bra om den og er villig til å teste den ut! jeg bruker også id sminke som jeg heller ikke kommer til å slutte med, det er sminke som får deg til å se naturlig ut og du føler deg mer naturlig..  Du kan få kjøpt Dermalogica og Redken og Id på blush.no til en mye lavere pris en i butikkene, kan ta et eksempel.. Redken hårkur koster rundt 430 på frisørsalongen, mens på Blush koster den bare 230, dette er en butikk jeg hvertfall kommer til og handle i.
Har dere prøvd Id eller dermalogica eller redken? hva syns dere om disse produktene?

Id kost: den beste kosten til å bruke med id mineral sminke, min favoritt

Glominerals brynformer: perfekt til å få finishen på øyenbryna! skal teste den ut enda mer

Dermalogica INTENSIVE MOISTURE MASKE: En svært nærende kremet ansiktsmaske med oljer og honning som virker fuktighetsbindende. Denne intensive fuktighetsmasken vil gi liv tilbake til huden din og redusere linjer grunnet tørrhet. Parfymefri, og perfekt til de med tørr, til ekstra tørr hud.

Dermalogica SKIN PREP SCRUB: Føles huden til sliten eller vil du bare gi den en oppfriskning? Denne peelingen inneholder finmalt maismel som polerer og gjør huden myk ved å fjerne døde hudceller. Bidrar også til at fuktighetskremen din absorberes bedre av huden din. Passer alle hudtyper

Dermalogica CLEARING SKIN WASH: En skummende ansiktsrens som ikke irriterer huden din. Fjerner overflødig talg. Passer voksen hud som er fet og disponert for utbrudd.

Redken Extreme DEEP FUEL: Redken Extreme Deep Fuel er en dyptpleiende spesialkur for hår som er skadet og stresset. Denne intensivkuren vil gi næring og styrke til svekket hårstruktur og etterlate det mykt, medgjørlig og naturlig sunt.

Id mineral EYE REV-ER UPPER: Med denne kremen ser det ut som du får skjønnhetssøvnen din hver natt. En skikkelig oppvåkning for øynene! De lysreflekterende mineralene i Bare Escentuals Bare Vitamins Eye Rev-er Upper gjør øynene dine yngre og vakrere.

alt dette kan du fås kjøpt på https://www.blush.no/default.aspx 
anbefales på det sterkeste...
42

Bilder utenfor

Hva syns dere?:)
33

Outfit

Skal ned for å fikse noe greier i gata, så skal jeg på trening sammen med Marita:)
309

Hair extension konkurranse

I sammardbeid med http://www.pilus.no/ har jeg få lov til å gi ut en pakke clips on hair extension verdi 1,299 kr.
For og være med i konkurransen du lage et innlegg på bloggen din at du er meg i min konkurranse!
Så skriver du linken til innlegget i kommentarerfetet og at du er med i konkurransen.
Den som vinner kan velge farge selv.

For dere som ikke har blogg kan du skrive det på facebook eller nettby.
Vinneren trekkes om 3-4 uker.. lykke til:))
det er også veldig viktig at dere har med jeg vil ha hair extension fra www.pilus.no
38

fest outfit

Dette hadde jeg på meg igår, stor koste meg hos malin, men festen var som alle andre fester. Tenkte jeg skulle høre med mamma om hu kan kjøpe kebab til meg. Kanskje hu er så snill idag:) vi får se!
28

Festen i bilder

Heisann, jo igår dro jeg til ei som heter Malin på vorce. Der hadde jeg det kjempe artii! vi spilte wii eller hvordan det skrives, også drakk vi osv. Elsker vorcene hos malin. Så dro turen til Åbogen for å se om det var noe bra liv der. Ikke at det var så bra for å si det sånn! Vi dro hjem og kjøpte oss bakt potet å sovnet omtrent med en gang
Litt av bildene i går: ) hva gjorde dere igår?

her spiller vi wii55

Outfits 10.04.2010

vurderer og ha på meg dette ikveld, eller en kjole jeg kan låne av ei vennine:) vi får se.

Btw, registrer deg her om du vil ha fler lesere
trykk HEEER
28

3 fine pakker i posten

Tenkte jeg bare legger dem ut nå, også skriver jeg om dem senere, alt den sminka jeg fikk er ifra en nettiside som er super billig, en redken hårkur koster 400 i en frisørsalong, men på https://www.blush.no/default.aspx koster den bare 200 kr, det er helt vanvittig hvor billig det er der forkjell av vanlig butikker! Så om dere vil ha id, eller dermalogica eller redken osv, så anbefaler jeg å handle der. Det skal hvertfall jeg gjøre!
Har også fått en kjole og noen nye pynte gjenstander til leiligheten, skal skrive mer om det da jeg får satt det opp, stor fornøyd!
Har noen av dere prøvd Dermalogica eller ID eller redken før?

også er det kjolen og de pynte gjenstandene, likte notatisboka kjempe godt, skal skrive mat oppskrifer i den.

men nu vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, skulle egentlig på jobb, men neida:)
får vel enten legge meg å slappe av, eller gå ut å ''nyte'' solen, litt trist at jeg ikke kan sole meg ute egentlig!
forresten skal kanskje til ei vennine på vorce idag, det kan jo bli kjempe gøy.. Hva skal dere idag?

52

Slik får du over 600 ekstra besøkende

De 3 siste dagene har bloggen gått som et mirakel, jeg registrerte meg på bloggtrafik og har fått 600 ekstra lesere hver dag nå! Hadde ikke gjort noe om det fortsatte sånn..
Om du også har lyst på 500-600 ekstra lesere hver dag så kan du trykke HEEEEEEEEEER

btw: designet mitt er veldig fucka nå, skal prøve å fikse det i morgen, bare å si ifra om noen vil hjelpe meg(a)
25

Salat med laks

Spist salat idag, så tenkte jeg kunne skrive oppskriften her!

Til 2 personer trenger du:

- En pose med familie salat
- 7 små tomater
- 1 sitron
-  Agurk
- Fetaost
- Salt
- Pepper
- 2-3 Laksefileter

Slik gjør du:


Skjær opp tomatene, fetaosten og agurken

Legg salaten i en bolle

Stek laksen i ca 4 min, jeg liker den litt stekt å ikke rå

Lag en dressing av olje, sitron, salt og pepper. Bruk ca. 2-3 spiseskjeer olje, saften av en sitron og smak til med salt & pepper
Når laksen har avkjølt seg, deler du den opp og blander den med salaten.
Bland også i oljedressingen.

tipset er ifra fotballfrue.
17

fytti katta

ja fytti katta, haha:)
Skal ned til sentrum/gata/byen eller hva søern dere kaller det, her kaller vi det hvertfall gata(tror jeg)
Skal møte ei vennine der, så skal vi trene! vurderer og dra ned på sentret en liten tur, men tviler på at jeg gidder..  gleder meg til å lage salat da jeg kommer hjem, så en fin oppskrift som fotballfrue hadde på bloggen sin.
husk å meld dere inn HER om dere vil ha fler lesere..
Er jeg ikke søt aa.. ironi..

36

Outfit

Husk også at du kan få mange besøkende ved å trykke HER

23

Sånn får du fler kommentarer og besøkende

Helt utrolig å sykt at dette faktisk funker, jeg fikk sjokk da jeg hadde over 500 ekstra lesere idag å det er enda en time igjen til klokka er 12! Alle dere som vil ha fler besøkende eller fler kommentarer bør registrere seg på bloggtrafik ..
Så jeg kan LOVE dere at dette funker, sjekk her. dette er statestikk fra idag! For å registrere seg trykk HER

46

Selskapkjole i posten

Da jeg åpnet post kassa hadde jeg fått to herlige pakker, denne var ifra http://www.drommekjoler.no/ og er rosa med perler på toppen. Jeg er så heldig som får så mange pakker. er kjempe fornøyd med den, den er lyserosa og passer meg perfekt, de har så mange utrolige fine kjoler der, så om noen er på utskikk etter ny kjole. ta gjerne turen innom her!
Hva syns dere om selskapskjolen?Btw: om dere vil få fler lesere og kommentarer hver dag, så trykk HER
jeg fikk over 400 ekstra lesere
25

Outfit

Da stikker jeg ned i gata en liten tur, skal trene idag også:)
Om du vil ha fler besøkenede og fler kommentarer på din blogg så kan du trykke HER
jeg fikk over 400 ekstra lesere av dette.
17

Vil du ha fler besøkende på din blogg?

Jeg har registrert meg på  bloggtrafik og fikk mange fler lesere med en gang! dette er noe alle som har blogger burde prøve, registrer dere HER og få fler kommentarer og lesere hver dag.. Det er helt utrolig at det faktisk funker..

18

Søtt smykke i posten

Da var jeg hjemme fra treninga å føler jeg ikke fikk jogga nok på spenst, så tar nå en liten tur ut for å jogge!
fikk egentlig denne pakka igår, men orka ikke å skrive om den da, men dette smykke er hvertfall fra
http://www.parlsmycken.com/
Dem har også masse annet fint der, ta gjerne en tur innom!
Hva syns dere ?
16

Outfit

Nå drar jeg å trener, har jo ikke så mye annet jeg skal gjøre idag. Eller jeg skal ta sol sammen med søstra mi seinere!
Hva er deres planer idag? om dere har  noen..
10

Ny pakke i posten!

Da har jeg jogga en liten tur, også skulle jeg og søsteren min ned å sole oss, men da kom det noen før oss... så gadd vi ikke vente i 24 min på solsenga, så vi dro hjem igjen:)
Fikk en pakke i posten idag, den var ifra http://www.norkost.no/ fikk mer treningspiller, å disse funker veldig bra!
Masse grøn te osv.. du kan lese mer på hjemmesiden dems..
Disse to fikk jeg.. heldig jeg er:)
Noen prøvd noen lignende produkter?
14

Outfit 6.03.2010

Dette hadde jeg på meg idag..

Her sitter vi å spiser:)

10

Sommer?

Ja, jeg gleder meg skikkelig til sommern Føler at jeg snart ikke kan vente.
Skal til Rhodos med hele familien også skal jeg spørre om mine 2 venniner kan bli med.. I Rhodos skal jeg også i gresk bryllup til noen vi kjenner der nede! Dette kan blir kjempe gøy, Skal også til Sunne og Tyrkia med venner!

Har forresten sett på paradise hotell, å jeg må si meg enig med tine at jeg syns det er dårlig gjort av nicklas og kline med mari sånn at det tar av, hvertfall når han vet hvor store følelser tine har får han!
Nå skal jeg ta meg en dusj, var å sola meg ista.. gjett om jeg fant ut at dem hadde fått nye solrør a..
Skal hvertfall dit i morgen.. Her er et praktfull bilde av meg til sommeræææærn
Kult ?^

Sjekk ut Marita og Emma på boret mitt uten for leiligheten.. Chill
39

Mitt innkjøp idag i outfits

Handla litt igjen da, ettersom jeg fikk lønning å sånt:) Må jo ha noen nye ting til sommern!
shortsen er ny forde om jeg har den på alle bildene, men det er fordi jeg ikke gadd å skifte bukse heletiden..
Har også fått med meg solbriller en ny lommebok (kanskje på tide)
Og noen topper jeg ikke orka og prøve: )

Hva syns dere?

og

Og dette var noe av det jeg ikke orka og ta bilde av
15

Ikke rart folk legger på seg

Starta med at jeg våkna for 2 timer siden, da jeg fant ut at jeg skulle legge meg å sove en halv time til. Siden ingen av de andre hadde stått opp enda! Våkna igjen av at både Marita og Emma ringte meg for å høre hva som skjedde idag.. Jeg skal ut med 3 Venniner til sånn info.
Men var ikke det jeg skulle snakke om, da jeg sto opp henta jeg meg en sjokolade og begynte å spise den. må si jeg fikk sjokk da det sto at denne lille sjokladen innholdt 98kcal. det er altså 15 min på sykkelen i treningsstudio! Ikke at jeg er sånn som er viktig med kcal osv, men hadde vært greit å vite det før jeg spiste opp hele, men tenk at man må slite i 15 min på en sykkel for 30 sek med go smak i kjæften!
Da må jeg innrømme at det ikke er rart at folk legger på seg.. For jeg spiser en sjokolade i ny og ne heletiden:)

Tenker dere på hva dere spiser til tider?
22

Tips mot tørre lepper

Om du sliter med tørre lepper, vet jeg at dette vil funke! På Fredagen hadde jeg så tørre lepper at jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre.. var sånne tørre rift i leppa på en måte.. Da kom jeg på noe jeg leste på en blogg for ikke så lenge siden! Å leppene mine var silkemjuke etterpå. Helt utrolig at det gikk over:) Sånn her gjør du det

1: Du heller litt matolje på en tallerken
2: Så heller du litt sukker oppi mat oljen
3: Nå rører du det litt sammen
4: Så gnur du det på leppa en liten stund, da vil leppene dine se sånn ut!
5: Ta på en god leppomade som unngår tørre lepper
Bra tips? har noen prøvd det før?

13

Vinneren av konkurransen

Vinnern av hudpleietimen i Oslo er: Karoline


Vinneren av Kjolen er:Andera


Begge har blitt kontaktet!
Starter en ny konkurranse i kveld eller i morgen, hvor man kan vinne hair extension fra http://www.houseoffashion.no/shop/ Fargen på håret kan man velge selv..
14

Oops!...I did it again

I played with your heart, got lost in the game


21

Helt sykt hvordan by vi bor i

Dagen i går var jo ganske kompilisert og helt vanvittig skremmende..
Dro ut med Marita og Malin for å kjøre hjem noen folk, å mens vi kjører rundt i gata ser vi noen stå på brua og lener seg mot vannet.. vi snudde for å se igjen, for sånne ting er skummelt og man skal ta ting seriøst, ingen vet hva som kan skje. Så vi stoppa og spurte hvordan det gikk, det viste seg at hu faktisk ville hoppe fra brua, å det som skremmer meg mest er at alle de bilene som kjørte forbi ikke stoppa eller spurte hvordan det gikk med henne. Det er helt sykt at folk har samvittighet til å klare og kjøre fordi noen som er så nær å hoppe.. Vi ringte politiet så hu fikk kommet seg på sykehuset osv! Takk og lov for at alt gikk bra..

Nå har jeg faktisk akkurat stått opp, så teksten er sikkert helt surrete! men samma det, skal Spise litt og dusje. Så kanskje bare ligge her å ikke gjøre en dritt til i morgen. En liten joggetur hadde vel ikke skada!

22

Ny kjole

Har fått ny kjole, hva syns dere om den?

Nå skal jeg slappe av til jeg skal ut i gata å kjøre med Malin og Marita etterpå:)

12

Fra festen igår

Akkurat stått opp etter en heltvanlig dårlig fest, haha:)
Hadde det litt arti midten av festen, men så syns jeg ikke det var noe gøy lenger, tror vi dro hjem endel tidligere også!
På vei hjem stoppa vi for å kjøpe oss pølse, noe som jeg angrer litt på idag. kjente pølse smaken i kjæften. blæ:)
Nå skal vi til mc og spise litt hamburger, sulter ihjel snart.. Noen av bildene fra igår..
fine eller hva?
20

Outfit's one dayHer er min gode saltat igjen, blogger mye om den legger jeg merke til:)
18

Nytt hair extension, og ny farge

La meg halv 7 idag å enda er jeg oppe nå.. Ikke trøtt engang. Marita ligger å sover ennå, så lager et innlegg så lenge:)
Jeg sa for 2 dager siden at jeg skulle farge extensionet mitt og legge ut resultatet.. Jeg vart kjempe fornøyd, forde om jeg ikke kommer til å bruke det kjempe ofte. Ettersom det sliter så mye på håret som det gjør! Noen ganger til hverdags å andre ganger på fest.. Isåfall så vart resultate sånn:
hva syns dere? lik farge?
jeg har egentlig begynt å fått veldig langt hår selvDette extensionet er kjøpt ifra http://www.rapunzelofsweden.no/1/no/start/start.php
13

1 april idag

Førsk skal jeg begynne teksten med at jeg har klart og lurt mamma og pappa med at jeg hadde knekt fingern å at sykebilen sto utenfor, så de måtte komme med en gang! Etter en liten stund skreiv jeg også til Marita på msn at jeg blei kasta ut av leiligheten fordi vi hadde drikki her, noe hu gikk 5 på.. Jeanette klarte å lure meg i noen sekunder da hu ringte meg i dag tidlig å sa at mamma hadde kjørt av veien, jeg fikk sjokk å bare.. æææneiii! Så jeg har blitt lurt idag jeg også:) Har dere lurt noen? eller har du blitt lurt?

Nå sitter jeg med sjokoladen i hånda og spiser som bare det, ser ut som jeg aldri har fått sjokolade før. Mamma var så snill og kom opp med en pose med godis til meg, ettersom bensin stajonen og alt er stengt..

Venter også på Marita som er litt treig, eller skjønner henne godt da. siden hun har besøk å sånt.. hu kommer vel snart tenker jeg:) Vi skal vel ikke gjøre så mye, bare slappe av til i morgen. For da skal vi til Roverud på fest.
Det kan bli litt gøy. Har ikke drikki på 3 uker nå, så skal bli artii å danse litt igjen.
Pooosseee
27

Brune linser

Jeg er så treit på å gjøre ting jeg lover, lovet dere å ta bilder av de brune linsene for leeenge siden, men de kommer nå istedet! sorry for at jeg er så treit med å gjøre ting jeg lover, skal sjerpe meg med det..
Kler jeg brune linser? Om dere vil ha sånne er de ifra: http://www.houseoffashion.no/shop/


30

Outfit innkjøp

Dette kjøpte jeg igår, tenkte jeg kunne legge det ut. om noen ville se:)
Hva syns dere? om noen lurer på noe, så er det bare å spørre i kommentarfeltet!
29

Hair Extension? hot or not?

Noe jeg har merka er at de fleste jenter faktisk bruker hair extension. jeg bruker det sjøl, men ikke så ofte lenger!
Det virker litt som det kanskje har blitt en trend, hva syns dere? HOT OR NOT?
More Reasons to Use Real Hair Extensions pictures


hits