Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


1

NYE KLÆR, BIKBOK

Som alle vet, så er jeg litt shopping freak. Og liker å handle klær, men har blitt så mye flinkere til å roe ned denna shoppingen. Idag var det jo 50% på hele bik bok butikken, og såklart måtte jeg innom der en tur.
Og det resulterte i at jeg fikk meg nye bukser, topper og litt forskjellig.
Jeg har også vært i Oslo idag å titta på bil, dessverre var det ikke noe fin bil. Alt for mye rust på denna gitt, men skal innrømme at bilen var drit fin.
Gleder meg til å dra på bilauksjon på Torsdag. Får se hva jeg får med meg hjem. Om det blir bil eller ikke, gir opp snart, føler meg liten uten bil :(
Hva syns dere, var klærne verdt det?


0

MIN FØRSTE FILM

video:capture20120425


Har du noen gang sett en mer LOST film av meg.... Første filmen jeg har tatt folkens, å vet jaggu ikke om det blir noen fler. fy søern å jeg speiler meg.
Å fy søern så flaut

''tenkte bare jeg skulle fortelle hvordan dagen min har vært''
mulig stine

38

KJOLER, SKO, JAKKER, 2XU, OG KLÆR SELGES

Selger disse klærene, skoene, jakkene. str og pris kan dere spørre om. For orker ikke skrive på hvert eneste bilde.
Beklager for de to bilde hvor ansiktet mitt ble med, har akkurat stått opp :)
Eneste er et bilde der med solkort, å det har seg sånn at jeg har endel solkort jeg må bli kvitt. Er 100 kr på hvert solkort, så jeg selger de til 50 kr per stk. Disse kan brukes på alle brun og blid solsenter. å går ikke ut på dato.
Trenger penger til biiiiiil :) 
Kan sende meg mail på xx-stine-xx@hotmail.com

ALDRI BRUKT

ALDRI BRUKTALDRI BRUKTGODT BRUKT

ALDRI BRUKTALDRI BRUKT

BRUKT MAX 5-6 GANGERBRUKT 2 GANGER

BRUKT 2 GANGER

VELDIG LITE BRUKTALDRI BRUKT

ALDRI BRUKT
ALDRI BRUKT

ALDRI BRUKTALDRI BRUKT

ALDRI BRUKTBRUKT 1 GANG

BRUKT 1 GANG

0

SYKKELFAEN

Dagen idag starta rett og slett ikke noe bra, noe tennings greier på bilen var i stykker. Så jeg måtte handle fort å finne ut en løsning slik at jeg kom meg på skolen, i farta slenger jeg meg på en sykkel som har stått i uthuset i hundre år sikkert. Å nedover bakken suser jeg uten luft i dekkene og bremsene fungerer såklart ikke, sjokk at Stine ikke kunne bruke 1 min på å se på sykkelen før hu drar av sted. Jeg overlevde turen, men kan godt si jeg var redd nedover bakken. Skolen var helt grei, utenom at jeg fant ut hvoooooor mye jeg må lese på prøva til Fredag. Så dette kommer jo sikkert til å gå kjempe bra! (ironi)

Enda leter jeg etter ny bil, siden jeg nå må ta bussen til skolen. Som jeg ikke har gjort siden jeg fikk lappen. Gurimalla som jeg klager for tiden..
Nå skal jeg legge meg i senga med is og surmule fordi jeg ikke har det noe bra nå (hint hint) trenger støtte (det var forresten kødd)
Hadebra, å fint for alle dere som har hatt en fin dag idag (dere kan drite i å si det til meg)

Klarte faktisk å få til et ikke så surt bilde idag, jaggu!!


Det var bare fordi jeg hadde mat med egg på.
dette er sykkelen jeg snakker om, dritt sykkel fra hælvette. denne skal kastes

1

Bobbbblebad

Sliten, egentlig vært det i hele dag. Starta med en dum matteprøve, men utrolig nok så tror jeg den gikk bra.
Kom hjem å måtte rydde, samme hvor sliten og kvalm jeg var. Å tok deilig bobblebad på kvelden. Det triste med det var at jeg ikke ble noe mindre kvalm av alle dissa boblende og varmen. Så nå ligger jeg her med hodepine, vondt i magen og ikke har øvd nok til prøva på Fredag. Takk Gud for at jeg har 4 dager til på meg!
Men nå er det nok klaging fra min side, dette ble egentlig bare et sutre innlegg fra meg. Så de som har giddi å lest så langt. De skjønner jeg ikke;) Nå legger jeg meg i min gode seng og håper på en bedre dag i morgen. God natt!

0

EyyEyy

Rart med det, da man går i butikken å handler å man er sulten i samme slengen. vil man ha alt, å da mener jeg alt. Så nå havnet jeg med 2 poser med bare sukker i, altså godis godis å en pølsepakke!
Følte meg skikkelig smart i kassa der. Så nå har jeg spist meg ihjel, å klarer ikke reise meg opp fra senga engang. Derfor vurderer jeg å bare legge meg nå, noe jeg tror kommer til å skje.

Må si det er rart at jeg ikke veier 140 kg når jeg først tar av med denne spisingen.. (takk til høy forbrenning)

1

LUCAS, TANTE STINE DIGGER DEG

Flott, jeg elsker livet! Ihvertfall sånn jeg har det nå, bare glad glad glad. haha, neida nå tar jeg litt av her. Har hatt en kjempe koselig dag sammen med verdens beste Lucas og Jeanette. Lucas er litt små syk å håper han ikke har smitta meg. For til helgen skal det ut å festes med venner.
Ellers har dagen gått med til å rydde, kjøre, spise, sove, ja du skjønner. Orker ikke skrive hele regla for å si det sånn. Nå tar jeg snart natta, det skal bli GODT :)

2

Love

Jeg elsker ISSS

1

Helgen

Ja vet det, lenge siden jeg har blogget nå. Men har hatt prøver, skole å masse annet jeg skal ha fokus på!
Til dere som lurer så har jeg ikke gjort så mye, jeg har vært ute å festa. men det kom jo ikke som noe sjokk. Å klarte å miste bankkortet mitt enda en gang, tror jeg har blitt mester i å miste bankkort det siste året.
Takk og lov for at han i baren hadde finni det, da blir det enda en tur ut på byen til helga. det skal bli kos! Du skjønner det at jeg elsker å feste med Terese, hu har endelig kommi tilbake fra sin syden/jobb tur. Så har savna den festglade jenta der for å si det sånn..

Nå blir det vel å ta kvelden snart, hadde en biiiiiiig prøve på skolen idag. Så håper jaggu den gikk bra (noe jeg tror, satser på en 5'er)
God natt alle sammen


3

Opp om morgen

Våknet av meg selv klokka 8 i dag, å fikk ikke sove igjen. Så ser ut som jeg endelig har fått igjen døgnrytmen min. Godt å stå opp tidlig, får man så mye mer ut av dagen!
Nå skal jeg slappe av med knekkebrød og banan, så blir det vel en liten tur til Kongsvinger etterpå for å trene. Til slutt skal jeg avslutte med hæææla i taket å finfinfin form på vin. Ha en super helg alle sammen ;)

1

GØY PÅ SKOLEN

Ja idag har jeg egentlig vært veldig glad. Uventet nok så har jeg vært litt for glad! Men har følt meg super idag, og da kan man ikke kaste det bort på å være sur.
Så skolen har vært helt toppers i dag. Å Stine er like klar for ny dag i morgen, skal bli godt å sprette vinflaska (3 litern) med Terese i morgen, å sikkert noen andre herlige mennesker.
Denne helgen skal jeg ta det rolig å ha det topp ute på byen, snakke med folk kanskje. Ikke bare dra hjem fordi man er sliten eller kvalm :) nei fysj, man får jo jaggu bli kjent med noen da man først er ute da. haha!

Tar nok kvelden snart også, etter en liten biltur i Kongsvinger. God natt :)
left left

left 


2

kjære deg

0

Outfit

Ja, da har påskeferien starta. Så nå får jeg ta meg en tur til Sverige og handle litt vin. Ikke bry dere om rotet på soverommet mitt, skal rydde det da jeg kommer hjem (a)

0

Tipp topp form..

Ligger i den digge senga mi nå, skal bli så godt å sove. Vært så sliten idag. Så ser fram til en bedre dag og form i morgen!! Nå tar jeg kvelden, god natt:)hits