Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


0

Klær, sko, jakker, helly hansen, 2XU selges.. gi bud

Alt selges samlet,alt fra xs til s/m. minstepris blir 500 og du kan sende mail til meg på stinektt@gmail.com


2XU Tights og topp selges. tights str xs. topp str s. Gi bud


Helly hansen jakke, str M/L kan brukes til gutt og jente. selges. gi bud
helt nye sko, ikke brukt. ny pris 599. gi bud. str 36 :)


0

Omtale La Roche Posey, og Effaclar duo

Gått en stund siden jeg har blogget nå. Tenkte jeg skulle ta en omtale om noen produkter jeg liker og som jeg har brukt de siste mnd. 

La Roche Posay Effaclar rensegele 200 ml
Jeg har nå startet på min andre tube, jeg har aldri vært noe fan av Apotek produkter. Fordi de alltid skal virke så gode også er dem ikke det. Men denne liker jeg veldig godt, jeg blir ikke tørr etter at jeg vasker ansiktet mitt med den, og ikke for glansfull. Kviser er det sjeldent jeg får av denne, hvis jeg ikke har sovi med sminke og glemt og rense huden da såklart.
Hittil så er nok dette den beste rensegelen jeg har prøvd, har nå bestilt med et annet sett med md formulations sensetive anti wrinkle kit. Som jeg også må teste ut, denne serien vil jeg nok ikke ha omtale om før en mnd tid ca.

Hvis du sliter med uren hud og har fet hud appotil anbefaler jeg denne, det er ikke sikkert han fungerer likt på deg som på meg, men jeg er veldig glad i denne!
Karakter 6/6 
Du kan få kjøpt den HEREt annet produkt innen denne serien har jeg også startet og bruke nå, jeg syns den er bra i perioder og så syns jeg den svir litt noen ganger. Dette er vel fordi den skal ta knekken på hudormer og kviser. 
Jeg sliter ikke så mye med det, så denne bruker jeg ikke hver eneste dag, men etter behov. Produktet jeg snakker om er La Roche Posay Effaclar Duo krem 40 ml

Kremen er god og påføre, og klumper ikke. Slik som andre kvisekremer lett kan gjøre. Det negative er at den svir litt. 

Karakter 4/6

Denne kan du få kjøpt HERJeg har også fått meg instagram hvis noen vil følge meg der. Heter STINEKT derhits