Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


14

ingen blogging på en stund

dessverre så har pc'n min streika også, så nå sitter jeg med en mini pc som jeg ikke skjønner noe av.. ikke klarer jeg å kopiere tekst eller lagre bilder.. så blir ikke bilde i dette innlegget!
kommer tilbake som en bra blogger igjen når jeg har en bedre pc, men akkurat nå ser det dårlig ut. til info så trener jeg omtrent hver dag. å vaskemaskinen min funker igjen! ha en fin dag/natt/kveld osv..

25

2 pakker i posten

I disse to pakkene inneholdt det mange vipper og en bikini, pakkene er ifra forkjellige steder og jeg skal skrive mer om vippene når jeg får testet de og tatt bilder, akkurat nå er kamera mitt på reprasjon!
Hva syns dere om pakkene? likte dere vippene?

I den første pakka fikk jeg dette.
skal teste det ut om ikke så lenge, siden dems er: www.madamemadeline.com
syns det er litt kult med sånne vipper, ikke for å ha på seg når man går ut, men bare å ta bilder å ha det gøy.

Denne bikinien fikk jeg i den andre pakken, det er en Lacost bikini som sitter perfekt! dem har utrolig mange fine bikinier/bukser/topper osv, verdt å sjekke ut siden dems!
http://artsandgifts.no/
15

Tante Stine

God morgen alle sammen, eller skal jeg kanskje si god ettermiddag!
Idag sto jeg opp ved 9 tiden, så det betyr at jeg bare har fått 4 timer's søvn inatt. Noe som ikke er så veldig mye akkurat, men da får jeg håpe på at jeg sovner tidlig ikveld! Har vært hos mamma i hele dag og spist is. Like syk ennå, så har ikke orka å gjort så veldig mye! Hos mamma var Lucas:) Lucas er ungen til søsteren min som mamma passa på idag, han er så søøøøt! verdens herligeste unge.. Har også fått 2 pakker idag som jeg skal skrive om seinere ikveld, gled dere!  Er han ikke søt?
16

ja jeg vet det...

Er ikke så flink til og blogge om dagen, men har rett og slett ikke så veldig lyst. Kamera mitt er på reprasjon så blir ikke så mange bilder heller, men kommer tilbake med mange bilder når kamera mitt er frisk å fint igjen.. Ikke nok med at kamera mitt er dust i hode så er jeg veldig syk om dagen, har vondt i halsen. Også sliter jeg veldig med å sove om natta fordi jeg har ekstremt vondt i ryggen å hode pine, håper dette går over snart.. Skal komme tilbake med mange fine innlegg, men akkurat nå er jeg ikke iform til og ta Outfit's osv.. Er rett og slett aldri ute for å si det sånn! eller ikke den siste uken heter det kanskje! men kos dere masse i helgen, jeg skal hvertfall gå ned til mamma og spise is til jeg stuper. Kanskje halsen min blir bedre da:) God helg

19

hvem tror du vinner?

Sett på paradise så klart, tror de fleste skjønner hva jeg mener med overskriften da? Tror du Carl og Tine vinner eller Nicklas og Thea? Idag har jeg vært litt overalt føler jeg, har vært på elkjøp og levert kamera mitt, fordi det er fucka i hue..så håper det blir bra igjen:) også har jeg hentet en pakke idag. visste ikke hvor jeg skulle hente den så jeg måtte 3 forkjellige stedet for og finne ut hvor den var! mulig liksom. Så har jeg vært hos søster og hilst på Lucas gullet. Nå som han snakker/babler og går som bare det er det enda gøyere og være med han.. skulle egentlig spise sammen med mamma idag, men jeg orka ikke.. istedet monterte jeg en veldig vanskelig vifte som jeg kjøpte meg idag. Den gamle ble jo ødelagt dessverre:/ også har jeg skifta lys pærer og vaska gulvet. FLINK JENTE

Nå skal jeg legge meg i håp om å tro jeg sovner tidligere(akkurat som det skjer)
ha en fin dag i morgen, for det skal jeg ha.. Skal til svergie med Marita snupp..
Men som sagt, hvem tror du vinner?
Thea og nicklas

eller Tine og Carl?
15

Shopping på nettet?

Idag har jeg ikke gjort så mye, vært sliten. Pluss at jeg fortsatt er solbrent i hele ansiktet. kult!

Så siden min dag har vært så kjedelig fant jeg ut at jeg skulle kjøpe meg noen klær på nettet, jeg fant glitzy sin hjemme side. Og likte veldig godt buksene dem hadde der! Så da vart det litt nett shopping på Stine idag..
Hva syns dere om shopping på nett?

For og komme til siden dems kan du trykke
HER

8

Bilder fra helgen

hatt en kjempe koselig helg med masse fyll og fanteri:)
9

Solbrent

Takk og atter takk! skulle bare prøve på og få litt farge i ansiktet, men neida. Istedet ender vi opp som en tomat.. hoven rundt øya og gjør vondt når jeg skal lukke dem igjen.. Ikke har jeg veldig lyst til og dra å trene med dette tryne heller. For om jeg tar på meg litt pudder så vil jeg jo sikkert se ut som en som har fått meg en karamell på hvert øye! Så tror jeg heller blir hjemme idag. Svir i hele tryne jo...
Håper min kjære mamma kommer med dip og gulerøtter.. favoritt for tiden:) Har dere blitt solbrente i ansiktet før? tviler på at ingen har vært det da men:)

kunne godt hatt denne brun fargen nå:)

9

Helgen min

Nesten så jeg ikke husker alt som har skjedd de siste dagene, har vært så mye.. festa endel hvertfall:)
På Onsdag var jeg på russetreff og var på vorce hos Malin først, kjempe kos!:)
Torsdag'en var jeg totalt sliten og orka ikke å gjøre noen ting, fredagen var jeg også hjemme og slappa av til kl vart 22:00 da jeg stakk ned til mamma for å spise litt mat.. Lørdagen satt jeg på med russebilen til Malin hvor Dorte, Kajsa, Stine, Miriam og enda fler satt på! hadde en kjempe bra natt!
Søndag som var igår. Kom Marta og Raghnil til meg. Da vi skulle ned til rådhusplassen for og drikke, men jeg vart så sliten at jeg dro hjem ved 2 tiden eller noe: ) Litt av en kveld..
Idag er det 17 mai, å jeg syns ikke det er så mye og feire at jeg ikke gidder å gå ut å sånt.. Istedet skal jeg heller grille sammen med familien.. Hva skal dere på 17 Mai?

sorry for lite blogging, men har gjort mye i det siste

26

Neglelakk i alle farger!

Ingen fest idag, så da blir det i morgen istedet! Nå har jeg liggi og slappa av med film og dip.. Kost meg kjempe masse:)
Her er noen av neglelakkene mine, og nr 2, 3, 6 og 8 er mine favoritter. Sitter som et skudd og flasser ikke av! Den røde kan være litt flassete, men det overlever jeg. De fleste kan fås kjøpt på Cubus, H&M, Lindex osv. Noen andre er kjøpt på nettet.. Har dere noen favoritt neglelakker? isåfall si det til meg. Og hvem syns dere ser finest ut? utifra dette bilde?

Neglelakk i alle farger
Forresten, jeg hadde blitt kjempe glad om noen kunne hjelpe meg med å fjerne det som står på headen ''Stinekt-vinn hairextension''
13

Vil du ha lengre og fyldigere vipper og bryn?

I posten idag dukket det opp noe jeg har ventet på lenge, Neu Lash! Dette er et produkt som skal gjøre at du får lengre og fyldigere vipper på 30 dager. Jeg kommer til og ta før og etter bilder da jeg begynner og prøve dette produktet!
sånn påfører du Neu Lash: bruk børsten og stryk over øvre øye vippene. det er like enkelt som å stryke på flytende eyeliner. Neu Lash kan også brukes på de nedre vippene og på øyenbryna!
For og komme til nettsiden dems hvor dere kan kjøpe Neu Lash trykk her
Hva syns dere om sånne produkter, har noen av dere prøvd det?for mer info! : http://www.neulash.se/

21

sluttet og blogge?

neida, har bare ikke hatt tid de siste dagene:) gjort så mye annet.. kommer siikkert fler innlegg etterhvert, men akkurat nå så er jeg veldig sliten og er ikke sånn opptatt med bloggen:) men har ikke slutta på noen måte!

Tenkte jeg skulle ned og trene idag, men det blir ikkeno av ettersom jeg er trøtt og sliten etter onsdagen ennå.
kanskje drikke idag og i morgen, hvis ikke slapper jeg av med film og dip og gullerøtter:)
Dere skal forno idag?

18

Dette handlet jeg idag

Salg som vanlig, å Stine er med:) Var med Marita å handla litt, så vart noen ting igjen da!
I morgen skal jeg feste å ha det gøy, skal vorce hos Malin så drar vi for å se på vengaboys :)
hva syns dere om klærene? bikini trusa kommer jeg ALDRI til å bruke, ikke fin i det heletatt fant jeg ut ;o


10

God natt

Idag har det ikke skjedd så mye, jeg sto opp kl 2 for og dra ned og trene sammen med Marita, så dro jeg opp igjen for å ikke gjøre en dritt! I morgen skal jeg på møte, også skal jeg fikse biletter til meg og marita. Sånn at vi får sett vengaboys vi å:) Såååå skal vi til Sverige å handle drikke og spise på mc!

Orker ikke og blogge mer idag, setter heller på en film og slapper av til jeg sovner.. god natt:)

sov godt og drøm fine drømmer, haha

29

Speilrefleks bilder av meg

How could you believe them over me, I'm your girl


30

Blondt vs Mørk blondt?


Tror dere skjønner hva jeg mener, blondt eller mørk bond?
10

Olje som hårkur og bror sin blogg

Håret mitt er umulig for tiden. Tørt og trist og får liksom ikke til noe for at det skal se nogenlunde bra ut. Men olivenolje er utrolig bra for håret. Varm opp en liten del olivenolje i mikroen, fordel i håret og masser med fingertuppene i hodebunnen (masseringen skal stimulere hårvekst og gi tykkere hår). Sett det opp i en knute og la det virke i 20-30 min, du kan også sove med det om natten om du har ekstremt tørt hår!
jeg har gjort dette mange ganger, å håret mitt blir hvertfall mindre tørt:) noen som har prøvd dette?

Haha, nå har min kjære bror Lasse fått seg en blogg også. Han har ikke blogga så lenge, men veldig flink!
Han blogger mest om trening og kosthold og andre ting som faller inn! Sjekk ut bloggen han om dere vil: http://lassebass.blogg.no/ Lassebass//
25

Bilder med speilrefleks
Mamiii kommer med kebab til meg//
38

Konkurranse! Vinn Roberts Radio

Jeg har nå staret en ny konkurranse hvor man kan vinne en Roberts Radio til over 2500 kr!

Roberts Radio har laget radioer i London siden 1932, har nå tatt opp
produksjonen på sin gamle best selger fra 50-tallet. Skikkelig retro
radio i høy kvalitet!
Valgtes til Gave & Interiørmessens (Lillestrøm, vår 2010) mest trendy
produkt av designerduoen Hildur&Konrad.

For og være med i konkurransen må du melde deg inn i denne facebook gruppa: http://www.facebook.com/#!/pages/Tonsberg-Norway/LandRomAntikk/124978565945?ref=search&sid=723785984.3810557054..1
Og skrive navnet ditt i kommentarfeltet. Da er du med i trekningen av en Roberts Radio !

Håper alle blir med på en spennende konkurranse, om du sjøl vet at du ikke trenger en sånn, vet jeg at kanskje dine foreldre hadde synes en sånn var fin!
Her er de Roberts Radione jeg syns er fine.Får å se nettsiden dems kan du trykke HER
11

Bilder fra igår:)

Koste meg igår med koselige venner! Gleder meg til Onsdag hvor vi skal drikke igjen:)
Hva gjorde dere i helgen?


16

Outfit til grillfest

Nå drar jeg på grillfest hos ei vennine, kos dere alle sammen;)

10

Grillkos og party

Kan si jeg gleder meg til i morgen nå, har handla med meg pølser og blandevann til i morgen! Skal til Malin og grille sammen med endel andre venniner:) Forde om det ikke er noen fest vi skal på, så har vi det alltid like morro når vi jentene er sammen! Grillkos skal det bli uansett, å hvertfall med alle de fine drikke lekene vi har^^
Hva skal dere i helgen?

klarte og kjøpe med meg rømme og tortilla dipmix, men glemte jo så klart gulerøttene-_-
så da får jeg vente til i morgen eller på søndag, kan jo spise karamell pudding og drikke litt YT
Men nu begynner paradise snart, hvem ser ikke på det liksom. haha

12

Outfit 6.05.2010

Drar på trening sammen med Marita. Så skal vi til skarnes en liten tur! Have a good day
19

Sant eller usant? slanking!

Jo, vi kan jo spørre oss sjøl alle sammen? Alle har vel stått i speilet på rommet sitt å klaget på noe. Det betyr ikke at jeg mener slanking direkte, men hvem har ikke hatt lyst til å bygge litt muskler eller kanskje få litt bedre mage eller lår. Jo! alle har vært der, og det kommer alltid til å være noe som vi vil klage på kroppene våres.. Hvem har heller ikke tenkt at hvis jeg spiser opp hele denne sjokolade platen og potetgullet som står i hylla at man kjenner at man kanskje burde tatt seg en joggetur, det er ikke det at jeg mener at folk skal tenke sånn. For det er ikke helt  riktig! men det er noe i det. Nå vil sikkert mange kjæfte på meg å si at halllo?! det er normalt og spise opp til 3000 kalorier om dagen, og det er ikke det at jeg mener at det er feil, for jeg syns det er viktig å få i seg mat.. Men det betyr heller ikke at man skal spise 20 sjokolader eller proppe i seg hamburgere hver eneste dag! påenget er at man kanskje burde legge om kostholdet sitt til normalt. Altså spise sunt..
Jeg kan huske meg sjøl tilbake for en liten stund siden hvor jeg spiste usunt heletiden.. sjokolade på sjokolade. Smør på smør og hamburger 24/7. Jeg har heller aldri vært den personen som har lagt på meg mange kilo av dette. For jeg er ganske heldig og har høy forbrenning! men det jeg ville utifra dette er at jeg syns ikke folk skal klage så mye når man kan gjøre noe med det.. Begynn å tren litt. Har du ikke tid til å trene på treningsstudio så går du deg heller en tur om dagen.. slutt å spis hamburger eller pølse hver gang du går ut en liten tur i gata! Det er akkurat dette som irriterer meg, at folk ikke tar til seg det man ser i speilet eller det man klager om hver gang man prøver noe i klesskapet.. Om du virkelig har lyst på en forandring, så gjør noe med det. du har faktisk tid til å gå en time om dagen! Kommer sikkert til å få litt dritt kommentarer av dette, men da har jeg mest på følelsen at det er fordi dere faktisk tar det nær av dere!!
ville ikke noe vondt med det, jeg ville bare at folk skal forså at jeg syns man skal slutte og klage om man ikke gjør noe med det!  Tok noen seg nær av det, eller syns dere det er helt riktig?
13

Dermalogica serien

Jeg lovet dere at jeg skulle teste Dermalogica serien og si hva jeg synes om den. Å jeg kan ikke si annet at jeg elsker den, man føler seg så mye reinere i ansiktet etterpå! Og ansikts skrubben er min favoritt. Jeg syns det er litt dumt og rart at dem ikke har toner i dermalogica serien. Det er noe dem burde ha syns jeg! Ellers er jeg veldig fornøyd..
Serien er jo ikke særlig billig for å si det sånn, men det er totalt verdt det.. Og om du vil ha serien billigere ville jeg sjekke ut www.blush.no for priser! Har dere noen favoritt hud produkter?
16

Outfit

Nå drar jeg ned på trening, etter det skal jeg kanskje ta meg en tur på senteret og se på litt klær. Lenge siden jeg har vært der nå! Husker i 10 klasse å sånt, så hang jeg der 24/7 :)
28

Dagens handel i outfit

Dette var det jeg handlet idag, saaaaaaaaaaalg:) likte dere klærene?
15

Outfit idag

Da tar turen ned i gata sammen med to venniner:)

sjekk det snøøøør ute;o
9

Pakker i posten

Pakkene i posten inneholdt trenings tabletter og en lipgloss og leppomade!

Trenings tablettene er av Therm-X Energy og jeg har for over 3-4 mnd! alt dette kan dere lese om HER
om dere vil komme rett til hovedsiden dems er det denne adressen du kan gå til: http://nordicnutrition.no/index.cfm?id=113883
kommer til og skrive mer om talbettene når jeg får testa dem!
Bruker noen av dere trenings tabletter?


Den andre pakken var det Rosebud leppomade og lipgloss som man kan få kjøpt på alle vita butikker!
her er hovedsiden dems: http://rosebud.no/flash_index.html
min er av Mocha Rose og lukter kjempe godt som den er å ha på..

38

Speilrefleks bilder

Hva syns du?:)


13

Outfit 2.05.2010

Karoline og Marita sov her inatt også, vi koste oss med pizza og en skrekkfilm som omtrent bare jeg og Karoline så på.
Da vi skulle legge oss snakka vi omtrent bare om spøkelser og ånder å sånne ting, men tror vi alle sovna ganske fort!
Nå skal jeg rydde litt, også ta meg en joggetur tenker jeg, bare spist pizza og potetgull og sjokolade i helgen:)
Hva har dere gjort i helgen?
9

Overnattings besøk

Inatt har jeg hatt overnatting av Karoline og Marita. bestilte pizza igår kveld og satt og så på en veldig dårlig film!
da vi skulle legge oss funka plutselig ikke vifta mi som jeg har på rommet, å den er jeg ganske så avhengig av! så tror den er ødelagt for godt:)
Nå skal vi bestile pizza igjen og se på en film som begynner halv ti! så blir kanskje et innlegg ikveld igjen

Marita og Karoline som sitter under dyna:)R.I.Phits