Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


3

Pirat fest

Terese skal ha pirat fest hos seg idag, å jeg er velkommen. Så da må man jo såklart prøve å kle seg ut litt da. har egentlig bare tatt ting ifra skapet å på badet, har ikke rekki å kjøpt noe nytt, så om jeg ikke ser så pirat ut så får det gå som det går, jeg skal drikke å kose meg uansett.. ha en fin kveld alle sammen:)


17

Photoshoot for 3 dager siden.

Da skal jeg starte for fuuult igjen, å jeg har masse å blogge om. har fått pakker fra forkjellige steder, å mye spennende å skrive om.. Derfor jeg ikke har blogget er også fordi speilreflex kamera mitt er ikke helt som det skal, å egentlig veldig mongolid for tiden, men skal slenge det på reperasjon så fort som mulig.. 

For noen dager siden var jeg på photoshoot med vennina mi, planen var bare å se på å være med for morro skyld. men spurte pent om jeg kunne ta 3-4 bilder som jeg kunne ha! å fornøyd ble jeg, ihvertfall litt!
Jeg fikk også tilbud om at jeg skal være reklame for ett hotell i lillestrøm, spa avdelingen. så de vil ta bilder av meg til design og bilder inne på spa avdelingen. det er noe som kommer til å bli spennende:) Mona Nordøy kontakta meg også, å lurte på om jeg ville ta noen bilder. Noe jeg syns er utrolig stort :) gleder meg vilt til alt som skjer framover. Hva syns dere? er det for dristig? ;D


hits