Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


0

HELG, UKE, DAG, SKOLE, OSV

Litt av min uke, helg osv. Siden jeg har vært så dårlig på og blogge :)

Skolen

Emma på jysk, vi skulle se på sengerJeg har kost meg med dip denne helgen, godt

Vært på marken med jea og lucas

Stevne sammen med emma og terese

Søta

ja, sånn ser man ut på håret når man ikke har dusja den dagen. usj

haha

jenta si som kan ri det :)

Fylla, husker ikke hvem helg. ikke edru bilde

trening, har klart å trent 1 dag denna uka, JIPPI.

enda mer jippi

Vært på sanderud for å få hjelp mot at jeg er redd blåfarger (btw, jeg bare kødda)
jeg er ikke redd blåfarger, og bilde er tatt på et sted hvor det er en fin blå vegg

litt mørke øyenbryn, detta får jeg gjøre noe med.

17 mai med hønepøne

Mange fler bilder, men nå tror jeg det holder. TAKK FOR MEG

0

2XU TRENING

Ja, jeg er støl. Kødder ikke da jeg sier at det gjør vondt bare å bøye seg ned for og sette på seg skoene. Jeg burde kanskje tatt det litt mer rolig igår, og ikke hoppa i det vanlige vektene jeg tar.
Da har jeg lært det igjen også, noe som har skjedd meg ti tusen ganger før.
Skolen var grei idag, kom ikke opp i matta. Noe jeg er utrolig glad for! Nå skal jeg slappe av med min støle kropp, og prøve å rydde litt, men det blir helt umulig.


1

GLO-MINERALS, REN, BIOSILK

Fikk hjem noen gode produkter i posten, å kan med hånden på hjerte si at jeg elsker dette merke allerede. REN produkter får du kjøpt på apoteket, eller diverse sider på nettet. Jeg kjøpte mitt hos www.blivakker.no
Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg etterhvert om hvordan jeg syns det virker, men hittel så elsker jeg det. Men føler ikke at jeg kan si så mye om produktet før jeg har fått testet det litt.
Her på bilde kan du se dagkrem, nattkrem, natt serum, og en maske til huden.

BiOSILK. Har alltid likt biosilk therapy, det er den lille flaksa som er blank. Dette brukes til håret etter vask med shampo og balsam. Eller hvis du har slitte tupper en dag du står opp og føler at det kruser til hele håret ditt. De andre flaskene med shampo og balsam har jeg bare prøvd en gang, så kan ikke si om jeg liker det helt enda. Men lukta er fantastisk og lukter godis/frukt. Hårsprayen fikk jeg testet i helgen, og takket være den så vart jeg ikke sående ut som sau utover kvelden. Så den kan jeg trygt si at jeg kommer til å kjøpe en flaske til av. Disse produktene var på salg, vet ikke om de fortsatt er det. Men jeg kjøpe de på www.blivakker.no og er fornøyd hittel 

Klarte og dra med meg litt sminke når jeg først var igang, å tenkte at nå får det snart holde med nettshopping. Men fikk jo med meg foundation, pudder og brow gel.
Har prøvdt Glo minerals en gang før, å da vart jeg så sur å skuffa at jeg kasta hele kremen i søpplekassa. Helt til mamma så den ligge der å spurte om hu kunne få den. Hu vart jo fornøyd med den, hvis man har lyst til å se ut som en bløtkake etter at man har dratt på seg litt brunkrem.
Men jaggu fikk det en sjanse til av meg, å nå tok jeg en foundation som er litt mer mot tørr hud, og denne var mye bedre. Liker den allerede etter å ha prøvd den en gang! Samme med pudderet og brow gel, eneste som var litt synd var at brow gel var litt for mørk til øyenbrynene mine. så må duse den så mye ut. Og bruker så mye lengere tid, men blir mye finere enn pudder eller pen til brynene.

Så egentlig er jeg stor fornøyd og kommer garantert til å bli fast kjøper på noen av disse produktene, hvis noen lurer på noe ang innlegget eller navn på de forkjellige tingene, kan dere gjerne legge igjen en kommentar så skal jeg svare dere der! ;)hits