Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


2

spørsmålsrunde

Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde nå mens jeg er igang her, lenge siden jeg har hatt det. Men lurer på om dere ville hatt det på video eller rett på bloggen uten film og bare skrift og bilder.
Også må jeg såklart ha spørsmål, helst mange så jeg har noen å gå utifra. Så jeg slipper å lage en video på 2 min hvor jeg snakker litt om meg selv.
Hva syns dere, Video eller tekst? Og hvordan spørsmål vil dere spørre meg om! Skriv i kommentarfeltet

8

video mage trening

Magetrening hjemme, enkelt og raskt.
Det er ikke noe som heter punktforbrenning, så det er ikke mulig at hvis du trener bare mage i 1 år så har du six pack. Du må trene hele kroppen for at du skal forbrenne likt, hvis du bare trener magen kan du til slutt ikke se resultater i det heletatt. jogging er en bra ting for hele kroppen, og hvis du er en av dem som vil ned i vekt er jogging det beste alternativet. Da jeg trente mye før, gikk jeg på treningstabletter som gjør at kroppen din orker mer og øker forbrenningen. En fin mulighet for deg som kanskje vil ha fortgang i treningen. Jeg gikk den gangen på noe som heter burn. Som er kapsler som rett og slett er fettforbrenning, dette er ikke noe jeg anbefaler til gutter og jenter under 16-17 år. Selv om jeg burkte det, det er fordi kroppen din ikke er helt utviklet enda og da er det heller bedre og vente. Du skal ta burn tablettene 4 ganger om dagen. Selv tok jeg bare 2 stk, fordi jeg syns det var slitsomt å huske på. Hvis du er intr i slike tabletter kan du få kjøpt det HER
Et annet kosttilskudd jeg brukte var Kre-Alkalyn. Det finnes i pulver og i kapsler, jeg brukte kapsler men det får være opp til hver og enkelt. Dette gjør musklene dine sterkere, og du holder ut lenger. Kreatin er det som er i tablettene. For de som lurer på hvor jeg kjøpte mine kan du trykke HER

Jeg vil minne på til alle at jeg ikke går på dette lenger, fordi jeg ikke trenger det lenger. Men for de som vil ned i vekt og lurer på hva som hjelper, så gjorde dette susen for meg en periode.
En annen ting jeg vil si er at jeg ikke anbefaler jenter/gutter som er ungdommer og gå ned i vekt. Så lenge du er normalvektig. Sliter du med vekt og veier mye, ville jeg rådført deg å ta en tur til helsesøster på skolen eller begynne å trene på et treningsstudio!
Hvis det er noe dere lurer på kan dere skrive i kommentarfeltet :)

1

Rabattkoder som jeg har funnet

Til alle som trenger en ny blending kost til øyenskygge så er det 50% på denne kosten hos makeup mekka
Det er utrolig billig. husk å bruke rabattkoden ''blending'' Hvis du er intr kan du trykke HERPixmania tilbyr 120 kr i avslag på salg. Her kan du finne alt mulig. Nettsiden dems er HER
Koden du må brukte til denne netsiden er EH120NO
Denne koden skriver du inn da du bestiller produktet eller hva du vil ha på Pixmania

Canon EOS 600D Digitalkamera + EF-S 18-55mm IS II objektivSony
+ Videokamera High Definition
HDR-PJ260VE + Sony-pakke ACCBV5 (Etui LCS-BBD + Batteri NP-FV50)Nikon
+ S3200 - svart + CS S26 - Etui for kamera - svart
Nikon
+ 1 J1 - hvit + objektiv 10-30 mm + Etui CFEU06Apple iPad 2 WiFi 16 Gb svart
Samsung Galaxy Nexus


Jeg fant også en annen rabattkode som man kan bruke på Rapunzel of sweden Denne koden gjør at du får fri frakt frem til 2 september på alle varer
Koden du skal bruke her er ''norge'' og for å besøke nettsiden kan du trykke HER
#24 GYLLENT LØSHÅR CLIP ON SET
50cm (110g)
#4 MØRKEBRUNT LØSHÅR - CLIP ON SET - BODY WAVE - HAIR EXTENSIONS
60cm (110g)
#613 TAPE HAIR EXTENSIONS -QUICK & EASY
Dette var noen av rabattkodene jeg fant. Jeg kommer med innlegg så fort jeg vet om andre koder. Smart og handle når man kan få det mye billigere :)
Legger også ut video, hvor jeg trener mage senere idag. Ha en fin dag alle sammen.

4

Treningstilbehør hjemmebruk


Matte

Yoga-/fitnessmatte

Pris: 99 kr
http://biltema.n
o/no/Fritid/Sport/Trening/Yoga-fitnessmatte-14254/


Ball
Gymball
Pris: 89 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Gymball-14255/


Fitnessbånd

Fitnessbånd

Pris: 49 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Fitnessband-14253/Treningshjul

Treningshjul

Pris: 49 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Treningshjul-14251/Hopetau med teller
Hoppetau med teller


Pris: 39 kr
http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Hoppetau-med-teller-14284/

Og biltema har masse annet som er billig, dette er ikke reklame. Jeg skriver dette av fri vilje og synes det var utrolig billig for treningsutstyr der. Om jeg skriver om et produkt som er sponset vil jeg si sannheten på hva JEG syns om produktet. Hvis jeg syns produktet er ræva, så er det ræva.
Håper dette var litt nyttig info til dere, masse treningsutstyr til billig penge og man slipper å kjøre/gå helt til treningsstudio for å trene. Enkelt og smart!

0

trenings video pilates/strikk

Hei igjen, her er en trenings video med noen øvelser som du kan gjøre om kvelden eller etter skolen. de er lette og du trenger ikke dra på noe trenings studio for å gjøre dem.
du repeterer dem 12x3 (altså 12 repetisjoner og 3 ganger skal det gjøres) Skal gjøre noen bedre videoer når jeg har tid og lærer meg litt mer selv også, men hvis det er noen som syns dette er ålreit så skreiv gjerne en kommentar så skal jeg fortsette og legge ut treningsvideo!
Vil bare minne på at jeg er ikke proff til noe av dette, og jeg har heller ikke gått noe skole om dette. Så om jeg gjør feil så si gjerne ifra slik at jeg også kan bli bedre. Har noen tips jeg skal komme med senere som gjør fortgang i treningen deres.

Strikk kan dere få kjøpt på biltema, de har hvertfall biltema på Kongsvinger nå. Disse jeg har koster bare 49 kr og er lette og ha med seg
Legger med en link til fitnessbånd som de kaller det: http://biltema.no/no/Fritid/Sport/Trening/Fitnessband-14253/

10

nytt design og ny trenings video

Da har jeg fått somlet meg til å lage nytt design på bloggen, det var jaggu på tide. Jeg har alltid sagt jeg ikke liker rosa, men begynner å tvile sterkt på det nå. Ettersom hver gang jeg skal velge noe i farge så havner jeg på rosa. Jo uansett da, så har jeg laget en trenings video med strikk for dem som er intr i det. Det kommer også en film med mage trening i morgen.
En annen ting var at jeg ble spurt om jeg ville være med på forsidejakten på FHM, mange syns nok dette er teit og altfor mye hud. Jeg velger heller å bli med, enn at det går en stund og jeg kommer til å angre på at jeg ikke ble med. Er jo ikke dermed sagt at jeg må stå naken. Alle har jo sett jenter i bikini. så so what?

Stort sett det jeg hadde å si idag, annet at jeg har hatt en deilig treningsøkt. Dere får følge med så kommer videoen iløpet av dagen!

1

Video-Grønn øyenskyggeFør jeg fikset øyenskyggen


Etter jeg hadde fikset øyenskyggenJeg tok ikke med hvem farger jeg brukte, men tror alle kan se at det var grønn som var hoved punktet. Hvis det er noen som vil gi meg noe tips om hva jeg kan lage video av, så vil jeg gjerne få dem inn!
♥ Stine

4

Video-Mine hudprodukter


VICHY normaderm acne prone skin
Obagi Pore therapy
Elizabeth arden visible difference
REN ultra moisture day cream
REN night repair
REN Night cream frankincense6

Trening, gjør hva du vil.

Jeg syns det er viktig med trening, selv har jeg ikke vært så flink i det siste. Og jeg har dabba ned noe enormt de siste mnd. Likevel syns jeg det er posetivt og inspererende da andre legger ut tips eller hvor langt de har kommi i treningen. Hvorfor skal så mange kritisere dette? Hvorfor skal så mange slenge dritt og stygge kommentarer da andre har jobbet og slitet for den kroppen de har, da er det ikke så koselig å enten høre noe negativt om deg selv eller hvor stygg du var i de buksene, å dette med at folk skal si at man skryter så mye. Så la folk skryte av enten armene sine eller magen eller beina som de har trent så hardt for å klare. Er rett og slett så drittlei av å høre ''se på hu der a, hu tror hu er noe'' bare fordi hu kanskje har lagt ut et bilde hvor hu har enten en pen rumpe eller trente magemuskler. Folk er ikke like, og de fleste som kritiserer er de som rett og slett ønsker å være slik selv. Kom dere heller opp og tren, istedetfor å se negativt på alle andre som virkelig trener for å oppnå det de ønsker. Nå snakker jeg ikke bare for meg selv her, for er sikker på at mange andre føler akkurat det samme. Selv har jeg opplevd det meste av kommentarer og jeg tenker ikke stort på det, men hva med de som virkelig tar dette innpå seg og er bare 15 år og ikke skjønner bedre. De som ikke skjønner at man skal drite totalt i hva den personen sier bak den kommentaren som garantert var anonym eller ''jeghaterdeg'' osv.

Derfor syns jeg folk bør tenke seg nøye gjennom før de skriver en stygg kommentar, eller har en mening om en annen person som bare er negativt. Isåfall om du virkelig må si hva du føler, så ha navnet ditt med da. Så personen bak bloggen vet hvem du er. Vi trenger ikke si stygge ting til andre for å føle oss bra. Er det virkelig slik verden har blitt, må si stygge ting for at den personen skal føle seg uvel. Da syns jeg alle bør tenke seg lenge gjennom hva vi gjør mot andre personer rundt oss.

Jeg velger å gjøre som jeg vil, jeg er stolt av kroppen min og jeg har trent for å få den kroppen jeg vil ha. Jeg kommer også til å ''skryte'' av kroppen min som mange velger å si. Å det er noe jeg kommer til å
fortsette meg i evigheter, så bare vend dere til det ;)

4

Iphone deksler veldig billig, tips til leserne mine!

Hvis det er noen der ute som liker iphone, og er interessert i nye deksler. Så vet jeg om en bra side som selger dette billig, Handelsportal
Disse har solgt til mange i Norge, og jeg syns dekslene er noe av det beste jeg har prøvd. Du får dekslene i alle slags farger, og prisene er rimelig!
Prisen ligger på 150 kr Billig og veldig fint
Prisen ligger på rundt 250, svært billig

Prisen ligger på 129 kr
prisen ligger på 199 kr
iPhone 4 & 4S - Black and white rosePrisen ligger på 199


Besøk gjerne handelsportalen.no
Virkelig en flott nettbutikk

0

God natt

Sover med den fineste gutten :) God natthits