Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


34

Nye ugg's

Da har jeg bestilt meg nye ugg's fra www.uggsinfashion.com 
Tror de er fantastiske gode, å de varmer nok godt på en kald vinter.

Kan skrive litt mer om dem da de kommer i posten. om dere er interessert i de samme skolene trykk HER

13

bursdag.19 år5

Litt for mye vin på Stinemor

Ja hva skal man si, festen var jo koselig den. Av det jeg husker da, tror det vart litt for mye drikke på Stinemor igår. Var hos Lasse (broren min) fordi han hadde vors til dem som skulle til slobrua. Å slobrua kom vi oss til, men der slutter jeg også å huske ting. Så 3 flasker vin skal jeg ikke ha i meg igjen. Fikk nok i meg nok av kalorier igår kveld, så blir en dobbel joggetur på meg ikveld.... Nå må jeg lese til prøve, så hadebra!

Hadde dere en fin helg da?

4

Trening og mat

Ferdig med dagens trening, å godt er det. Jeg som trodde jeg ikke rakk å trene idag. Men enda jogga jeg i 45 min pluss styrke på armer og mage. Så har jeg lagd meg mat, blitt så dårlig på å lage meg mat hjemme. Ettersom jeg bor alene og går på skole til halv fire eller fire, men idag var det andre boller. Lagde meg salat og noe frukt greier!Elsker sunniva eple juice!!!! Dette brukte jeg til salaten min, skulle kanskje hatt noen tomater å litt agurk, men får ta med det neste gang. Kokte opp pasta og la den i kjøleskapet slik at den ikke var glo varm til salaten. så en neve med salat og litt skinke, så legger du på pastaen (alle vet vel hvordan man lager litt salat) haha
Denne dressingen var ikke så god btw..NAM, det var skikkelig godt. Ca 200-250 kalorier

Etter 2-3 timer så ble jeg litt sulten igjen, men valgte meg heller frukt, yoghurt og fruktmusli.

Kunne kanskje gjort den litt sunnere uten yoghurten, men det er jo så godt! ca 120-150 kalorier

6

SKOLEN

Da sitter jeg på skolen å har engelsk, vi har en oppgave.. men har 3 uker igjen til den skal være ferdig, så stresser ikke! Etterpå drar jeg til søsteren min. Eller først skal jeg, Jeanette og mamma til Sverige å se på klær å ting, så drar jeg til søsteren min å sover der inatt. For skal være med Lucas i barnehagen og på brannstasjonen i morgen. Vurderer å drikke på Lørdag, men er litt i tvil, for må lese til prøve! så blir nok antaglihvis enda en edru helg :)
Dere skal i helgen da?

 Falskeste smilet non sinne ;p

7

NYE Sko, baresko.no

Fikk noen herlige sko i posten igår, jeg bare elsker dem rett og slett. De er så utrolig gode å gå i, å anbefaler alle som trenger nye joggesko eller treningsko å kjøpe disse. Du trenger ikke bare å bruke de på trening, men på skolen også. Er ihvertfall de beste joggeskoene jeg har hatt. HER kan du kjøpe dem. De har mange andre sko der, alt fra pensko til vintersko. Takk til www.baresko.no


9

Treningen min

Sliten etter treninga, ja det kan man si.. Nå blir det å ligge å slappe av på sofaen med lekser, men fy søern. noen av dere som så han kjekke Erling på dagens mann ikveld, jeg ble bare helt betatt jeg. Noen som kan være så pen og kjekk i samma slengen :) ahhhhhh. men man kan jo alltids drømme!
Lite bilde av meg etter treninga, god natt alle sammen..

23

Slik får du fler lesere.

Vil du ha fler lesere på din blogg? da bør du melde deg inn her, det er helt gratis å eneste du må gjøre er å registrere deg. ENKELT! jeg fikk mange fler besøkende av å melde meg inn her, over 3000. Trykk HER for å melde deg inn :)

11

Jenta i gresset (Bilde)

Så var det Søndag igjen da, å skolen i morgen. Litt godt også. Spesielt da jeg trives såpass i klassen min!
Helgen min har vært kjempe bra. Godt å ikke drikke faktisk, jeg har ikke hatt en fri helg på år å dager. Så det var på tide med helgkos i sofaen. Fredagen gikk med til å ligge som en slappis på sofaen å se på film og spiste godis hele kvelden, fikk også besøk av Terese senere. Å vi jøgla om alt å ingenting.. Hun dro hjem å jeg sovna på flekken nesten, kjenner at skolen tar på :) Lørdagen dro jeg på filmkveld hos Maria, sammen med Marta. Noe vi ikke har gjort på lenge. så det var godt. Vart ikke så mye film da, ettersom vi hadde så mye å snakke om. Pluss at jeg glemte å leie film (Smarta) men koselig hadde vi det uansett.
Nå skal jeg jogge meg en liten tur også legge meg for å se big brother. Tok noen bilder ista, kan sikkert legge ut fler senere eller i morgen! Hva har dere gjort i helgen?


Meld dere gjerne med i konkurransen jeg har, et innlegg under her :)

63

VINN UGG's

I denne konkurransen skal jeg gi bort et par ugg's. Så en av dere heldige lesere får et par av de bildene under her, det fins forkjellige farger av dem. men alt dette finner dere på siden dems! dette er hva du må gjøre for å stikke av med noen herlige uggs!

1. Trykk deg inn HER, og finn ut hva slags type ugg?s du ønsker deg.
2. Legg igjen kommentar i kommentarfeltet mitt, med link til skoen.
3. Husk mailadresse, slik at jeg kan kontakte deg.

Vinneren trekkes neste Fredag. Grunnen til at inneforet er justert ned til 60%, er slik at du slipper å bli klam og svett på føttene.  En stor takk til Fashdeal som sponset dennne konkurransen. Lykke til alle sammen!

9

Outfit 13.09.2011

Dette hadde jeg på meg idag, hadde forresten prøve på skolen idag. å jeg tror den gikk kjempe bra. Nå ligger jeg som en slekk i senga å skriver å skriver. for i morgen har jeg innlevering av yrker. så blir noen sider skriving ikveld å. Flaks var det når bestefar sin printer ikke fungerte, å jeg ikke fikk skrivi ut noe. Så må vel på biblotektet i morgen å skrive ut der! veldig fornøyd med klassen jeg har fått også, kjempe koslige jenter. å to gutter ;p hehe.. men vi blogges mer i morgen, da skal jeg ha en konkurranse!


6

Converse today

Ja, da var man ferdig med denne prøven å. endelig. å jeg tror det gikk kjempe bra! nå sitter jeg å venter på matfri å jeg kjeder meg. så til info, jeg har på meg converse idag... kanskje på tide at jeg går, ettersom jeg bare begynner med sånn barnslig humor..
4

Outfit til fest

heisann, blitt litt lite blogging. har øvd til prøve og hatt oppgaver å innleveringer osv. så skal bli flinkere! men igår dro jeg på byen sammen med søsteren min, hadde det super gøy utover kvelden, men nå skal jeg lese til prøve også legge meg tidlig. noen bilder fra igår..
6

Trening

Var på trening igår sammen med søsteren min. elsker trening, så lenge jeg takler det da! å ikke er like syk som det jeg er nå, merka hvor tungt det var igår å ha step styrke og box rett etter hverandre. hendene mine bare skjelver idag. spesielt da søstra mi slår litt hardere enn meg, å det er jeg som skal ta imot.. men øvelse gjør mester..
Har løpetest idag, men tror jeg skal velge å ta den neste uke, siden jeg fant ut nå at vi kunne velge! er kanskje litt bedre form neste uke enn denne Torsdagen her, hvor jeg hoster og herker enda. Å fortsatt tett i nesa. men får vel starte å jobbe litt, hvis ikke så kommer læreren å kjefter på meg :) snakkes

vart kanskje litt for mange bilder dette ;p

4

koser meg på skolen

Nja, det at jeg koser meg er vel ikke akkurat så sant. men har det jo helt greit her! blitt en sånn vane å våkne opp kl 7 om morgen. Før sleit jeg skikkelig med å komme opp, mens dette året her har jeg så mye motivasjon at jeg kommer meg opp hver morgen..
Sitter på skolen å skal ha fag nå, så blogges senere. da legger jeg ut outfit tenker jeg!


9

Outfit 06.09.2011

Blogge litt idag å, utrolig at jeg klarer det.. Har vært syk i hele dag, hostet som bare F i hele natt å tett nese til de grader.. men måtte dra å se på hund idag på strømmen, så da var det på med klær. dette vart outfit'en min idag :)


8

Outfit 05.09.2011

Skole Outfit fra idag!
Nå drar jeg på trening sammen med søsteren min, litt bodywork idag. snakkes :)


2

Skal bli flinkere

Nå skal jeg starte å blogge sånn smått igjen. Ihvertfall et innlegg om dagen (tror jeg)
kan jo ikke love noe, for det har jeg gjort for mange ganger nedover her. men fler outfit og andre innlegg skal jeg prøve meg på.. Nå sitter jeg på skolen å er syk, hoster som et uvær! men jaggu er jeg flink som går på skolen forde.

For en uke siden var jeg i kos/hellas. Hadde det helt sykt artig der nede. å lett at det skal bli en vane å dra dit hvert år.
Anbefaler alle festglade mennesker å ta turen ned dit. Mange koslige folk å helt vilt uteliv ;p

noen bilder fra turen!

beste turen jeg har hatt på lenge :)hits