Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


0

Is

Storkoser meg i sofaen mens jeg ligger her syk. Venter på gogutten min som jobber idag. Snart er det unkarskvinnen og jeg gleder meg :)

0

Mat

Hos daniel i kollektivet og skal spise mat, skal bli godt. Etterpå skal jeg ta sol og trene. Ha en fin dag

0

Bilde

1

Oslo

Oslo livet er helt slapt for tiden, er egentlig veldig kjei om dagen. Kanskje fordi Daniel er på kurs å jeg må sitte i leiligheten uten han. Han bor i kollektiv så heldighvis er det andre jeg kan snakke med her også. Igår tok vi oss en liten fest, og idag skal jeg bare slappe av i armkroken til Daniel. Først skal han komme seg hjem fra dette jævla kurset, så vi kan drasse oss bort til butikken og kjøpe oss litt godis og brus!

Så sånn er dagen for tiden, helt ok. I morgen skal jeg vandre litt i butikker og trene. Oslo er en fin by som jeg jaggu trives i.


4

Sminkevideo start uten sminke

Enda en video jeg har klart å fikse til dere, denne gangen er det ikke trening. Men jeg har valgt å lage en sminkevideo, hvor jeg starter helt uten sminke og sminker meg slik jeg pleier å gjøre.
Jeg er ikke så flink til dette med video, så dere må nesten gi meg litt tid før jeg takler alt denne snakkinga, og vimsinga som jeg driver med! Har også en video med øyenskygge til fest som kommer, slik jeg pleier å ha det. Hvis det er noe dere lurer på kan dere spørre meg på kommentarfeltet.

Glo Minerals Foundation kan du få kjøpt HER
Mac Mineralize Skinfinish (pudder) kan du kjøpe HER
Too Faced brush kan du kjøpe HER
Elizabeth Arden Cream kan du kjøpe HER

Meg uten sminke, klar for sminkevideoMeg etter sminkevideo, ferdig sminket
Btw, jeg vil også minne på at jeg ikke gidder å svare på de spørsmålene fra spørsmålsrunden, det vart så få av dem. så neste gang må dere nok lure på litt mer før jeg svarer :)

0

Laster opp film, Oslo

Ganske sliten idag faktisk, dro hjem fra Oslo igår fordi jeg hadde endel ting jeg måtte ordne opp i. Valgte og sove over hos mamma som passet på Lucas. Så jeg har hatt en koselig kveld/morgen med mamma og lucas. Nå har jeg stressa meg til bussen. Og jaggu rakk jeg den i tide, for dem som lurer så er jeg på vei opp til Oslo igjen. Måtte jo det, siden Daniel savnet meg så fælt, haha neida! :)
Tilbake til det jeg mente, jeg driver og laster opp en sminkevideo på youtube nå. Men det tar litt tid før den blir lastet opp.
På youtube heter jeg stinekt92. Så de som vil kan se alle videoene mine der. Nå skal jeg slappe av,å vente til jeg er fremme i Oslo. Kos dere!

0

Trening

Heisann, er enda i Oslo. Å måtte jo bli med Daniel på trening, å heldig som jeg er så har jeg ikke treningskort å da får jeg ikke trent. Føler meg skikkelig som en slappfisk da jeg er her nede. Skal prøve å komme meg oppover til kongsvinger og laste opp en video om litt :)
Her sitter jeg nå da, på fitness xpress i Oslo

3

Outfit


Topp/Bikbok Bukse/Cubus Sko/Brandos

4

Outfit


Topp/Cubus Bukse/VeroModa Sko/Brandos

1

Lite blogging

Sorry for lite blogging i det siste, men har vært noen dager i Oslo for tiden. Å ikke har jeg med meg pcn, så jeg får ikke lagt ut noen videoer. Kan jo prøve og oppdatere dere litt mens jeg er her nede i Oslo da :)hits