Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


5

Halloween kostyme mitt

Idag fikk jeg pakken som jeg har fått ifra Partytime. i pakken hadde jeg fått parykk, ballonger, glass, å ett søtt kostyme som jeg skal ha på meg i morgen! Er ikke sikker på om jeg skal ha musefletter eller krøller til kostyme.. Mitt kostyme heter Øl jenta, altså må jeg drikke øl hele kvelden. Noe jeg helt sikkert ikke kommer til å klare:D Skal dere på fest med kostyme til helgen?

Beer girl

Dette kostyme kan du få HER

11

Quality fashion + Ny grønn kjole

For noen uker siden motok jeg en kjempe fin veske fra Qualityfashion. Denne har jeg så klart brukt uendelig mange ganger! På siden dems kan man også få tak i Klær, Smykker, og vesker så klart. Om dere er på utsikk etter en veldig fin veske som holder lenge pluss at den er grå. Så ville jeg satsa på den jeg har fått derifra.. Trykk HER om du vil se den.
Har forresten kjøpt meg en ny grønn kjole, hva syns dere?

Dette er den gråe fine vesken!

Denne kan du få på http://qualityfashion.no/

0

Uflaks.....

jadda. Enda sitter jeg her etter å ha planlagt å jogge i over 2 timer nå, men da jeg starta å ta på meg joggeklærene så fant jeg ikke ipoden min, så da vart det å lete etter den i 30 timer. Å til slutt fant jeg den i sekken til Phillip(takk for det liksom) så skulle jeg sette på meg joggeskoene, å de vart pent å pyntelig på. da hadde jeg jo tydelighvis ikke STRØM på ipoden!! mulig å ha så flaks idag.. Så da sitter jeg her med ipoden ladet i pcn å venter på at den skal få litt strøm i seg. Sånn at Stinemor kan komme seg ut i det gode været å jogge av seg litt fett. å heller få litt sånne fine muskler..
Sorry for veldig negativt innlegg, men jeg hadde ingenting å gjøre så da gikk det utover bloggen! Siden Phillip er på jobb å ikke kan få høre litt kjæft, neida:)

3

YOU KNOW MY NAME

Merka at det var søndag igår hvertfall, lenge siden jeg har vært så fyllesyk som den dagen.. Trodde aldri det skulle gå over. Var like kvalm da jeg la meg igjen å da er det ille!:)
Men hadde det utrolig koselig hos Kay sammen med folkene. Nå har jeg vært på skolen, å jeg slutta etter 1 time. Litt godt å komme hjem tidligere å rydde hele leiligheten for rot å støv(stolt*)

Gutta:)

Lisa, Marita, megBildene er tatt ifra www.lisalilleseth.blogg.no

11

Rød kjole til ikveld

Nå skal jeg snart ned i ishallen sammen med Kyrre for å se Phillip spille kamp mot bergen! Håper dem vinner:)
Etter det skal vi til Kai på Skarnes for å ta ''noen'' øl å blandinger. Håper kvelden blir kjempe koselig, noe jeg regner med da jeg har min fine kjæreste der, pluss mine beste venner:)
Denne kjolen skal jeg ha på meg ikveld, håper bare jeg ikke fryser ihjel inatt

Blogges mer i morgen:)

13

Egen Photoshoot:)

Tok noen bilder ista når jeg kjeda meg, kanskje litt vel nakent, men det får bare gå!:)
Idag skal jeg til Sverige sammen med Phillip å handle litt blandevann osv, etterpå vet jeg ikke om jeg skal på fest eller bare slappe av sammen med Phillip. Vi får se hva som skjer, ha en fin helg alle sammen:)

Bh/topp fra Bik bok-Skjørt ifra Bikbok

Topp fra Cubus-Shorts fra Vero moda

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

8

Teorikur idag også

De siste dagene har jeg vært veldig flink på teorikurset, jeg har også lest veldig mye.. Men har så stor følelse av at jeg ikke kommer til å klare å ta lappen. Har så utrolig vanskligheter for å lære! Skjønner ikke alt av boka engang, men om mange av andre folk her i vinger har klart lappen. så skal jaggu jeg klare den også:) Får bare øve å øve å øve! Noen av dere som øvelsekjører enda?


7

lovely teorikurs..

Endelig ferdig med å vaske klær å rydde hjemme. Nå hadde det vært godt om Phillip kom hjem tidligere fra jobb, men det tviler jeg sterkt på! Etterpå skal jeg på teorikur for at jeg i det heletatt skal klare å ta lappen. Har litt vanskligheter med å skjønne alt i trafikken:) men lærer meg det nok etterhvert.. 
 

18

FRITT VILT III

Igår var jeg, Phillip og Kyrre å så Fritt vilt 3. Å jeg syns den var ganske bra, ifølge mange andre jeg hadde snakka med så var den visst utrolig dårlig! Etter kinoen så dro jeg opp til ei vennine for å snakke litt dill dall med hu. Hadde egentlig store planer om å drikke, men det vart fort snudd på hue..
Nå Har jeg kommi hjem fra vingers gater etter en ikke så god kebab!
Noen andre som syns Fritt vilt 3 var bra?

Blir vel tidlig kvelden idag, får håpe phillip er villig til å legge fra seg spille kontrollen å se en film etterpå(a)
God natt!

23

NYE KLÆR, VURDERER Å BYTTE SHORTSEN

Denne kjolen er ifra H&M

Kjolen bakfra, likte den veldig godt, synd den bare er litt små kort på rompa

Ny tykk genser, elsker den;)

Dette er shortsen jeg vurderer å bytte inn igjen, trodde den skulle sitte kjempe bra, men neida:)

Ville vise dere disse skoene jeg kjøpte meg i Rhodos for en god stund siden, bra kjøp!

Hva syns dere?:)

20

Outfit

Idag har jeg vært med Marita til svergie for å handle litt klær og kjøpe oss drikke til i morgen!
Outfit today.Marita og en mann som var ganske så sur å hissig..


15

Ny jakke!

Var i sverige sammen med ei vennine for noen dager siden å kjøpte meg denne jakken, kjempe fornøyd med hvordan den satt på meg! Nå ligger jeg på sofaen å venter på at Phillip skal komme hjem fra jobb:) Digg med høsteferie, men syns den har gått alt for fort..

Siden det er en stund siden jeg har blogga så tenkte jeg på å bli flinkere. kan ikke love, men skal prøve så godt jeg kan!

Ha en fin dag/kveld


7

Bilder i svømmehallen

Vært i svømmehallen sammen med Emma og Terese igår! var litt kjedelig i og med at jeg aldri er i svømmehallen, men greit nok! klarte å ta noen bilder mens vi kjeda oss;D
hits