Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


9

Red lips?

Liker faktisk veldig godt denne leppestiften, den er rød/orange. Og sitter lenge på. Før var jeg ikke fan av red lips, men etterhvert har jeg begynt å like det mer å mer, er ikke noe jeg kunne gått med hver dag, men en gang iblandt gjør jo ingenting.. Hva syns dere om røde lepper? Forresten så vurderer jeg å farge håret mitt blondere. ikke sånn platina blod, men litt mer striper.. syns dere jeg burde prøve det?

Kunne godt trengt noen blonde striper i denne 1 meter lange etterveksten;o 

5

Helgen

Planen var jo så klart å ikke drikke, men så skulle phillip til en kompis å spille fifa. Så da hoppet jeg i festklær å danset avgårde til skriverveien på fest! Hadde det helt greit. noen ble fullere enn andre ihvertfall! Jeg sjøl hadde ikke tatt mer enn 2 blandinger å var ikke så i humør, vi dro ned på shark å der møtte jeg Martine. Som jeg dansa i evigheter med. Etter å fått veldig vondt i beina henta kjæresten meg å vi dro hjem igjen.. helt grei natt, men hadde jeg tenkt meg om så hadde jeg ikke orka å drikki egentlig! men jaja, sånt kan jo skje. Neste helg SKAL jeg ta det rolig..

Skulle egentlig dra ned i i ishallen å se på Phillip spille, men kommer meg ikke ned dit. så unnskyld for det Phillip^^ Derfor lager jeg meg heller en kopp kakao og ser på the hills.. ha en fin dag alle sammen:)
8

Favoritt sminken min

Too Face: 
Denne fikk jeg av lisa (lisalilleseth.blogg.no) og lasse til bursdagen min, å jeg er stor fornøyd! disse øyenskyggene er nok de jeg bruker mest til daglig og bronzern er kjempe gjevn og fin..anbefaler alle å ha denne!!   de røde prikkene er symboler for hva jeg bruker mest.Øyenskygger:
1:
ID light & shade eye shadow.. passer bra til naturlig look
2: Clinique.. Utrolig fin brun/orange farge, liker denne til hvit topp eller fest
3 og 4: Sephora.. Disse to er de jeg bruker mest på fest, er helt passe. blir ikke for mye sminke men helt grei party sminke! som dere ser er det litt glitter i det også. så disse bruker jeg ikke hvis jeg har glitter topp.
5: Elf.. denne passer bra til fest og sotede øyne, den er god å dra ut å drysser ikke så mye. Børster
1: Isadora rouge børste.. har hatt bedre før, men den gamle ID børsten jeg hadde ga jeg bort til mamma( tror hu trengte den mer) så nå må jeg nøye meg meg denne! helt grei børste til en billig penge
2: Nilens jord. denne bruker jeg til å gjevne ut to øyenskygger, feks sotede øyne! 
3: Isadora. Dette er egentlig en øyenskygge børste, men jeg bruker den til øyenbryna istedet, veldig god å bruke siden den er sånn skrå på børsten.
4: Isadora: helt vanlig øyenskygge børste.. 
har mange fler børster, men disse er de jeg bruker mest.

Foundation/Spray
1: ID mineral: Tror jeg har brukt dette pudderet i 1 og halvt år nå. å kommer ikke til å bytte med det samme! gir et naturlig utseende og dekker bra nok! 
2:
Clinique reparwrar: denne har jeg ikke brukt lenge, max 3 uke. men det er den beste foundation jeg har prøvd. stjal den av mamma da jeg var hos hun. å nå har den blitt min favoritt:)
3:
Sephora fixatur: Spary på etter du har lagt all sminke. så skal den sitte mye bedre! Brukes bare når jeg er tørr i huden eller skal på fest.. jeg syns den er utrolig bra om du har tørr eller sår hud!:)

Ansikts Pleie
1: Max factor, ahh, min feil. glemte å ta av lokket så dere kunne se fargen, men den er sånn orange/rød. Veldig fin farge.. Får heller ikke tørre lepper! Fargen på leppestiften er 21 pearl orange
2: Dermalogica, har brukt denne serien i over 1 år og kommer ikke til å slutte, har hele serien i ansikts rens! dette er en hudkrem som gir fukt og lukter helt greit. anbefales virkelig!
3: REN renewal serium: serium jeg bruker om natta for å få litt fukt i ansiktet. denne bruker jeg mest på vinteren! Har omega 3, vitamin E, Vitamin A i seg..
4: Clinique redness solutions: Har du blitt solbrent eller er litt rød i ansiktet å skal ut en tur, ville jeg prøvd denne. den dekker alt som er rødt i ansiktet:)
5: jeei, leppomade

Øyenbryn
1:
Glo minerals øyenskygge pudder, denne har jeg brukt endel og liker fargen..
2: husker ikke navnet på denne og ikke står det på den heller. men dette er favoritt øyenbryns fargen min.. tror den bare kosta 40 kr eller noe jeg, men døds fin og god å ta på..  
Dette skrinet fikk jeg av martine og elsker rougen her, liker også de lilla øyenskyggene!:)

10

Hair extension fra pilus

For noen dager siden vart jeg tilsendt en pakke fra pilus.no, hvor jeg skal teste ut clips-on hair extension. Dette håret er ekte og er det beste hair extensionet jeg har brukt! Har ikke brukt extension på evigheter, men nå i det siste har det blitt litt mer! Skal lage et innlegg hvor jeg tar nøyaktige bilder av før og etter, men her er noen bilder av meg med hair extensionet.. På nettsiden til pilus.no kan man få mange typer Extension. Alt fra 400 kr til 2000 kr..
Nettsiden dems er: www.pilus.no
5

Stine på fest

Igår dro jeg på fest med vennine mine, å idag har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal drikke neste helg. Orker ikke tanken på å være så kvalm som jeg er nå en gang til.. Ikke nok med det så har jeg så lyst på potetmos at jeg døøør snart:) fikk dessverre ikke tatt noen bilder på festen siden jeg ikke hadde med kamera. men her er noen bilder av meg da! 
6

Bilder ute igjen!

tja da  var det pån igjen med bilder, sorry at det blir så mange bilder av meg sjøl å ikke så mye annet på bloggen, men blir til at jeg tar bilder også legger jeg de ut så dere får se! skal bli litt flinkere med å ha annet her også:)
Idag har jeg vært i sverige sammen med phillip og kyrre, vart en rask tur på senteret. Var jo helt stappa der;o
Nå skal jeg vente til phillip kommer hjem fra kamp så han ''kanskje'' kan kjøre meg på fest. Om han gidder!
blir vel entur ut idag også, om jeg orker. Er litt kjei av all drekkinga;D 


5

Militæret

haha, jeg er ikke med i militæret, men phillip har vært med. Så jeg låne den fine lua hans å jaggu kledde jeg den. Så jeg kunne jo blitt med i garden jeg vettu!:) Bare tuller, skal vel mer til enn at en lue passer fint.
Rakk ikke skolen idag, pga den dårlige klokkealarmen min.  Så idag vet jeg ikke enda hva vi/jeg skal, men i morgen blir det nok en liten fest på meg hvertfall. om jeg ikke er altfor sliten da! :)

10

VINTER BILDER

// Venter på julaften
25

Ølløv jenta

Ølløv har lagt ut videoer av seg selv i bloggen, som vistnok fikk veldig stygge kommentarer som gikk på at hun var feit, hadde stygge tenner, sminka seg stygt, dialekten, at hun så ut som hun var åtte år osv. Bloggen ble sletta av brukeren eller noen andre (kanskje foreldrene). Det viser seg at videoene fortsatt ligger på youtube fordi noen andre har kopiert dem og lastet dem opp igjen.

Jeg fant disse videoene på youtube og kikket gjennom nesten alle. Først syns jeg litt synd på henne, men det som ble mest uforståelig for meg, var alle de stygge kommentarene folk fikk seg til å skrive under videoene. Hvorfor har folk som er mye eldre behov for å henge ut ei ti år gammel jente?

Egentlig er hele saken et godt bilde på samfunnet som helhet. Hvilke forbilder har tiåringene i dag? Tre - fire år eldre bloggere som har fokuset på kropp, former, klær og sminke? Det er det som skal til for å lykkes i bloggverdenen. Jeg syns ølløv (som bare er ti år) speiler dette på en fantastisk måte.

En tiåring burde kanskje ikke hatt blogg. Men de som faktisk har behov for å gå til angrep på et barn gjennom forferdelig stygge komentarer, burde kanskje heller ikke hatt blogg.

Makan til feighet! De som blogger burde se at de er forbilder, forbildene skaper de som kommer etter. Som denne jenta, Ølløv, som prøver hardt, men som bare er ti år og resultatet blir deretter.

Alle feiginger der ute som er med på denne mobbingen, Ølløv har nok verken ADHD eller noe annet, jeg tror hun er helt normal og har mer pågangsmot enn mange kan drømme om.
bli voksene!
//amarq

12

PELS VEST

Fant fram pels vesten nå som det begynner å bli kaldt.. Ikke at jeg pleier å gå med bare topp under! Men dette var bare for bildene sin skyld:) hva syns dere? liker dere pels vester?

Pels vest 349,-

er ikke helt sikker på om denne tighten passer, men måtte prøve:)

5

HELGEN MIN I BILDER..

Har ikke blogget på en stund, men jeg har rett å slett ikke giddi!
På fredag kom phillip hjem med ny bil å greier. Nå har han klart å kjøpt seg en Audi, veldig fin er den å:) Så vi dro ut på fredagskvelden for å sjekke livet i gata, ikke akkurat så mye liv må jeg si! men vi møtte kyrre å tok oss en matbit, så dro vi hjem å så på tv til vi sovna.. På lørdag dro phillip tidlig til ski pga hockey kamp, mens jeg dro i bursdags selskap til kuzina mi, veldig koselig å se dem igjen. Vokser fortere enn fortest!! ;D Hadde Lucas med oss også, å han var i hundre heletiden.. Ikke så ofte han er oppe i nannestad:) dro hjem etter god mat og kaker. Å da var det fest på gang her hjemme.. phillip orka ikke, å det skjønner jeg jo! Derfor dro jeg ut med vennine mine for å riste litt på rompa.. Å gjett om vi fikk! Hadde det skikkelig artig ute på byn.. Nå skal jeg slappe av å bare ligge her på sofaen til i morgen( eller kanskje til ikveld ) har dere hatt en gooood helg?

Flink jeg er til å flette håret (ironi)

Meg og Martine før vi skulle ut;D

15

Min egen ''photoshoot''

Kom meg ikke på skolen idag, noe som er drit dumt av meg. for må virkelig jobbe dette året! men takk å lov for at vi bare skulle være på skolen i 1 time, vart det ikke så mye fravær.. Hva syns dere om bildene mine?<3hits