Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


1

hektiske dager

Dagene går som luft, får ikke med meg hva som skjer engang. enda godt jeg får med meg det som skjer på skolen. Hvis ikke så hadde det ikke fungert! Kjenner at det skal bli godt med ferie å julekos snart.
Idag har dagen starta med at jeg måtte sjappe meg for å rekke skolen, pluss at jeg måtte innom butikken å kjøpe gave til julekalenderen i klassen! Så dro jeg til verdens beste guttunge, som jeg er så heldig å få være tante til. Vi tok turen hjem til meg å så på tøfferud og spiste masse sjokolade og brus (som vi ikke sa til mamma etterpå) hihi

Resten av kvelden/dagen har jeg tilbrakt i Oslo. Nå har jeg kommi meg hjem endelig, å klokka er mye. Så tar kvelden, for i morgen skal jeg dra med meg Lucas på noe artig.. Kanskje kjøre traktor! :)

god natt min skatt

0

Klipt meg

Er en stund siden, 2 dager eller noe.
Men vart ganske fornøyd med klippen og stripene. Stripene syns ikke så veldig godt, men litt lysere vart det. Håret mitt var så slitt at det ikke var pent engang. flisete og tørt, at bestemor til og med sa det var alt for slitt. å da er det slitt! men over til noe annet, møtt Jeanette, Lucas og Robert idag. Det var koselig, men like skummelt å kjøre innover mot Oslo hver gang. Var innom lillestrøm å shoppa litt også, godt det var!!
Å sliten er jeg hver eneste dag, orker ikke lese gjennom teksten jeg har skrivi engang, for å sjekke etter feil eller andre skrivefeil. så god natt, i morgen skal jeg opp tidlig å skifte dekk. Det kan bli spennende! :)

1

hm

God natt

0

Ny bil

Søndag, hva skal man gjøre? Alt annet man ikke fikk gjort denne uka, naturfag og norsk! woho. Sånn ellers utenom dette har jeg det veldig bra, faktisk bedre å bedre for hver dag!
Skolen går toppers å bil står for tur. Penga er der, men nå gjelder det bare å velge den bilen jeg vil ha.
For en liten stund tilbake ville jeg ha sånn liten bestemor bil, mens nå har jeg snudd helt om til sånn stor bil.
Noe slikt no:

Det viktigeste er jo at jeg liker bilen å at jeg vil kjøre den, å det er en slik bil jeg vil ha! :)
Får bare lete videre å finne noe som passer

2

September

Of all the things I still remember
Summer's never looked the same
The years go by and time just seems to fly
But the memories remain

In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

Now it all seems so clear, there's nothing left to fear
So we made our way by finding what was real
Now the days are so long that summer's moving on
We reach for something that's already gone

0

Hektisk


Sliten og trøtt om dagen, blir mye skole og masse mas. Derfor er det utrolig godt at vi har helg nå! Orker ikke tanken på å drikke lenger, er så kjett å gå ut her i Kongsvinger, får vente til jeg er 20. Kanskje det blir litt bedre da.

På skolen idag hadde vi prøve om omsorg, å den gikk kjempe bra. Fikk faktisk 4- på matte prøva vi hadde her om dagen. Det hadde jeg ikke trodd! Å 5- på engelsken sammen med hanne og malin.

Ista da jeg kom hjem måtte jeg forte meg fordi jeg skulle tilbake til Kongsvinger til mamma, å midt oppi stresset klarte jeg å dette ned trappa, å det er ikke vanlig liten trapp, men murtrapp som er sikkert 100 meter (inne i hodet mitt. da jeg datt) men ikke nok med det så klarer jeg å kjøre ut når jeg skal hente posten, å sleit en god stund før jeg kom meg opp. Men da jeg kom til kongsvinger, skulle jeg ta sol. å da vart jeg solbrent, så nå sitter jeg her med blåmerker fra topp til tå etter å ha detti ned trappa, pluss rød som en tomat og sliten til de graaaader. Så god natt, så får alle fyllefanter som drikker idag kose seg masse! :)
0

GANSKE SÅ GREIT

Helgen min har vært ganske avslappet, henta boblebadet mitt å skal montere det i morgen. Så det skal bli digg!
Ganske flink denne helgen også, hakke drikki på evigheter. Må nesten få tatt meg en fest snart. I morgen har vi fri fra skolen, det trenger man! Da skal jeg tilbringe dagen med å lete etter bil og masse annet styr.

Men nå får jeg gå å legge meg, om jeg får sove da!!

uff, blitt så blek i det siste også. Kanskje på tide å ta litt sol :)

1

Hjemme kos

Endelig ferdig, vaska og styra i hele dag. Badet er rent og pent. og jeg mangler bare stua, kjøkkenet og masse mer (ikke ferdig likevel) Nå skal jeg ihvertfall slappe av uansett hva noen sier, får snart besøk av Terese som ikke bor så langt unna meg nå! Hva vi skal gjøre, det finner vi ut.
Gleder meg så sykt til å få boblebadet inn på badet mitt nå, ååh. kan ikke bare Lørdagen komme. I morgen er det bursdag og IKEA som gjelder. Jaggu fint jeg skal få det i huset i skogen! :)

Kos 2011 (der er det virkelig kos)

3

FACE

Bilde er tatt fra Kos 2011. Å jeg savner kos veldig mye! Gleder meg til samme gjengen skal dit neste år, men tror det holder med en uke. 2 uker vart alt for mye. Skal bli så godt å sole seg å ligge på stranda. Feste på kveldene og slippe kalde norge. Håret og huden blir så fin i syden også. Bilde er tatt uten sminke og jeg var egentlig blek, derfor tok vi det i svart/hvitt.

Får heller ikke sove, sliti med det å sovne i fler uker nå! Ligger i senga å bare titter i taket, er ikke så lett å tvinge seg sjøl til å sovne, men i morgen er det skole. Siste dagen før helga (godt)
I helgen skal jeg i bursdag, også en tur til Oslo. (enda bedre)
men nå skal jeg dusje og ta ansiktsmaske, verdens beste ansiktsmaske Elizabeth arden

5

Boblebad.

Ja jeg klarte det igjen! kjøpt meg boblebad. Hva skal jeg med boblebad. Jo, jeg har flytta i hus nå, så da trenger jeg boblebad (egentlig ikke) men fant et billig, og da var Stine klar for boblebad. Ønska meg det lenge så får se om det er like stas som jeg håper.

slik ser mitt nye boblebad ut, håper det er like godt å ligge i det som det ser ut som!hits