Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


10

Litt av den ene pakken min

For noen dager siden fikk jeg pakke i posten, en ifra nelly og en annen fra allcosmeticswholesale. Venter en pakke til fra dette stedet som ennå ikke har kommet! Men i pakka fra nelly lå disse skoene og en svart kjole, den svarte kjolen kan jeg vise i et annet innlegg. var ikke helt som jeg forventa meg, men ellers helt okei:) 
Kjøpte disse skoene til bare 100 kr, å de er skikkelig fine!

I sminke pakka mi fikk jeg med to av disse leppestiftene, den andre har jeg fått i julegave av ei vennine! 
Likte alle veldig godt og sitter perfekt, den første her kan være litt små klumpete, men er bare å smøre litt med fingertupen så er det fiksa:)

Så kjøpte jeg meg nytt pudder, og nå skulle jeg teste MAC sine. å de er perfekte! kan skrive mer om produktene når jeg har fått testa dem mer ut.

Kabuki kost som er myk og god:) også en helt vanlig maskara.
Også en lipgloss( forstørret lepper ) men liker den best fordi den gir bra glans. den siste fikk jeg med når jeg hadde kjøpt alt:p

7

på tide og jogge litt

jogg jogg jogg jogg. sier hodet til Stine, men akkurat nå ligger jeg rett ut på sofan å ser på mtv! Phillip har dratt til Oslo for å spille kamp mens jeg er etterlatt her alene i kongsvinger uten å gjøre en dritt. Har også bestemt meg for å ikke drikke denne helgen, så kommer vel ikke til å skje så mye på kvelden.. Kanskje litt kos og film titting med go gutten gjør susen:) akkurat nå skal jeg få i meg noen trenings tabletter så jeg blir litt i humør til å trene! eller trene å trene. jogge meg ihjel heter det vel! 

15

Pakke i posten

For en dag siden så fikk jeg pakke i posten fra blush, er veldig fornøyd med produktene og prisene der! Bestilte ikke så mye siden jeg ikke trenge så mye derifra, men fikk meg en shampoo og balsam som jeg bare elsker. har hatt 2 flasker ta disse fra før å kommer ikke til å slutte å bruke de. jeg har ganske tørt hår føler jeg. og disse hjelper utrolig godt for håret mitt:) Tenkte jeg skulle teste en biosilk smoothing balm mens jeg var igang. står at den skal gjøre så håret blir mykt og mye lettere. skal også få enda finere krøller da jeg krøller håret!  
her er den nye tredemølla mi også, skal bli mye jogging på meg i vinter.. kanskje klare å oppnå litt musker( altså mage muskler ) ps: ikke så veldig ryddig på rommet mitt at det gjør noe

Sjekk de gode mandarinene, jeg bare elsker mandariner! så ser dere litt av fatet jeg fikk av Emma i innflyttnings gave:)

Meg å marta fra sist helg!

Forresten, anbefaler alle å lese denne bloggen. hun er sykt god til å legge sminke. å man kan få mange fine tips:)
http://bareiselin.ipublish.no/

9

Nett shopping

Sitter her å har vondt i magen av alt jeg kjøper på nett, er nok ikke så bra for meg at jeg fikk det VISA kortet. skulle beholdt ungdomskortet jeg! Nå har jeg handla på nelly.com og blush.no og allcosmeticswholesale.com 

Men jeg har jo fått meg mye fint til en billig penge, så ikke dårlig der Stine:) Nå må jeg bare slappe litt av ettersom jeg skal hande julegaver også. Å i morgen skal jeg hente en tredemølle jeg har kjøpt meg. Endelig kan jeg jogge igjen!. Orker ikke tanken på å jogge ute i dette været, også kommer jeg meg ikke til treningsstudio hver dag:) så like greit å kjøpe seg en tredemølle å ha hjemme!  

dette var noe av det jeg kjøpte, har ikke tatt med det fra blush her, men er mange øyenskygger osv også, men orket ikke å legge inn alle:) forresten i morgen legger jeg ut kjoler jeg skal selge

liker dere å shoppe?18

Bildene fra Photoshooten i Oslo
18

Photoshoot i Oslo

Igår var jeg med vennina mi til Oslo for å se henne ta photoshoot bilder i studio, var ikke meningen at jeg skulle ta noen bilder sjøl, men så spurte han om jeg hadde lyst til å ta noen test bilder. Så da slengte jeg meg på å fikk låne en kjole av emma. Vet ikke hvordan bildene vart enda, så det kan jo bli spennende! Skal dit igjen den 8 eller 9 des, så da blir det photoshoot igjen.. har noen av dere tatt bilder i studio før?

Emma sovna på bussen, fint bilde søta!

Tatt i garderoben:)


Å da jeg å emma var ferdige så spise vi litt mat så tok hun bussen hjem til kongsvinger, mens jeg venta på at Phillip skulle bli ferdig på jobb. Noe som tok evigheter. Så derfor gikk jeg til brun og blid for å ta sol, å digg var det! Å han var enda ikke ferdig på jobb. så jeg måtte ta jernbanen alene opp til major ett eller annet sted:s husker ikke hva det het.. men jeg skal aldri ta sånne tog alene.. kom meg hvertfall fram, å da venta jeg på jobben hans til han var ferdig. så dro vi hjem til glåmlia:)
å her er phillip opphengt i ps3 sin

4

Opp og nedturer

Bloggen min består mest av bilder, sminke og mote. Derfor har jeg bestemt meg for å ikke skrive noe personlig på bloggen min som jeg garantert vil angre på senere, men kan fortelle at det er noen ting som irriterer, skuffer å plager meg for tiden. Å det er ikke lett å sitte i den situasjonen som jeg gjør nå. Mange vil se på det som en bagatell og si at det er lenge siden dette var i ditt bilde så bare glem alt, men så enkelt er det faktisk ikke! Da skal man ha venner som er der for deg å stiller opp, ikke venner som gjør feil å kanskje ikke sier unnskyld engang. Derfor har jeg tatt et valg å ikke ha kontakt med noen av disse.. det er mitt valg og mine besluttninger, så da får jeg heller ta konsekvensene av valget mitt. jeg er veldig glad i denne personen og vil den alt godt her i livet, men akkurat sånn ting er nå så vil ikke jeg ha kontakt før jeg får en forklaring og kanskje denne personen kan sette seg ned å se det fra mitt synspunkt.
kommer kanskje til å slette dette innlegget etterhvert, for nå er jeg bare sur å irritert å det går kanskje ut over fler enn det skulle.. kanskje det er en bagatell men da må jeg nok lide får det sjøl.. jeg har ihvertfall ingen interesse av å ikke være venn, for hu har stått meg nærmest av de alle.. å da trodde jeg at hvertfall hun ville forstå hvordan det føltes.hits