Din tekst her
Bloggendin.blogg.no


Profiltekst! Her kan du skrive om bloggen din, deg eller annet.

Annonser


2

God jul


0

Utslitt

Ja, ingenting går som det skal nå. Å jeg er rett og slett helt utenfor å orker ikke tenke på det engang. Sliten og utslitt av alt som skjer, men en dag så kommer den dagen hvor jeg kan smile og ha det bra igjen, men det er kun en ting som kan få meg til å gjøre det nå. Å den tingen må jeg bare rett og slett ha tålmodighet til å vente med..!!

dette bilde sier mer en tusen ord for meg

2

Værste dagen i hele mitt liv.

0

MAS-PEPPES

Håpløst!
ja, jeg er syk igjen. Eller gud veit hva det er med meg, men jeg er så rett og slett DRITTLEI av å være sliten og trøtt, pluss dårlig, kvalm å ikke føle meg bra i det heletatt. Ser ut som det gode immunforsvaret mitt har sviktet meg dette året. Jeg pleier aldri å være syk, ikke en gang i året engang, men nå som jeg trenger å ikke være syk. Nei da blir Stine syk heletiden..

Å ryggen min, ja den kapper jeg snart av eller knekker.. Er så drittlei av å ha vondt i hele ryggraden 24/7. Føler meg som en sånn gammal krøpling her jeg sitter, å hjelper ikke når jeg får beskjed om at alt er fint heletiden. Nei det er ikke fint, det er noe som gjør vondt.. ah, skal slutte å klage nå.

I helgen stor koste jeg meg, Fredagen ble jeg med Terese til noen som jeg ikke helt kjenner. Men koslige folk var det!
Å Lørdagen dro jeg til Jessheim sammen med emma, jarle, og steinar. De skulle på noe innflyttningsfest så jeg slang meg på.
Alle drakk, men jeg valgte å ikke drikke denne helgen heller. Har holdt meg lenge nå. hakke tellinga engang, men hvertfall over 3 mnd! Jeg å Emma ble så sultene så vi dro til peppes å spiste pizza og kaker, stakkars jenta som jobba der. Hu var ny å ga oss feil heletiden, så endte opp meg å bare betale litt over 100 kr eller noe. Billig å bra for lommeboka. Mer shopping!

Bildene er tatt fra peppes

Peneste jenta på jorden er vennina mi, er kjempe glad i deg Emma!

3

Dagene mine som har vært!

Som dere ser, å jeg ser så har jeg ikke blogget på en stund. har tatt meg av andre ting som har vært viktigere syns jeg. Skolen går bra å hverdagen suser fordi, skjønner ikke hvordan ting kan gå så fort. Er jo snart julaften jo. å da julaften er forbi er det ikke lenge til sommer'n heller.

De siste dagene har jeg slappet av å prøvd å trent litt igjen, det har seg slik at jeg ikke har trent på 3 mnd. Noe som er ganske nytt for meg. Før trente jeg 1-2 ganger om dagen å det vart vel en daglig rutine, men etter at jeg starta med flytting og skole å andre ting, så prioriterte jeg alt dette istedet for å trene. Noe jeg egentlig er glad for! men skal bli godt å starte å trene vanlig igjen.

Idag har jeg hatt fri fra skolen. KJEMPE GODT!
Så jeg å rambo (hund) gikk oss en lang tur idag, så ut som han koste seg skikkelig. Senere skal jeg en tur til kongsvinger for å gjøre en hel masse andre ting, så kommer Terese til meg ikveld. Å vi skal tydlighvis på fest, jeg orker ikke å drikke. Er så drittlei drikking at bare tanken på vin eller annen form for alkohol gjør meg kvalm, har ikke drikki på 3 mnd snart, om 1 uke. (Virkelig flink du Stine) så blir vel jeg som må kjøre ikveld.

Meg å Lucas

Jeg lagde middag til pappa igår.

Også spiste jeg frukt etterpå

Bilde er ifra idag

Nå må jeg stikke, hadebra!hits